Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Prodej pozemku 1476m2, vydané stavební povolení na luxusní vilu s 5-ti bytovými jednotkami s rozlehl

5 990 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 1476 m2

Nabízíme vám ke koupi jedinečný pozemek umístěný v malé, historický významné obci na ostrově Brač, 2km od pobřeží moře. Jedná se o téměř 1500m2 pozemku s projektem s vydaným stavebním povolením na stavbu dvoupodlažního, luxusního ubytovacího domu s 5ti samostatnými jednotkami (406 m2 terasy a bazény, 335m2 obytná plocha). V centrální části domu, ze které vybíhají tři samostatná ramena, je otevřená hala, procházející oběma podlažími, která umožňuje přístup na terasy a k bazénům všem ubytovaným.
Ve druhém podlaží domu najdete velkorysý prostorný apartmán 3kk (2+1), 160m2 (134m2 plus terasy) s vlastním obývacím pokojem, kuchyní, jídelnou.
Z apartmánu jsou dynamické výhledy na moře, horské masivy a vesnici s historickými památkami. Apartmán má samostatný vchod, šatnu, podle zvolené dispozice dvě oddělené ložnice každá s vlastní koupelnou.
V prvním nadzemním podlaží najdete 4 samostatné apartmány 1+KK (celkem 239m2), ke kterým náleží walk-in (summer) kuchyně s výměrou téměř 40m2. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení s koupelnou. Z apartmánů se vstupuje přímo na zahradní terasu s bazény.
V projektu, který má vydané platné stavební povolení, se počítá s vlastním parkingem na pozemku (4, lze navýšit), rozlehlou zahradní terasou s celkovou výměrou 359m2 s dvěma navazujícími bazény (63m2).
Obec, ve které se pozemek s projektem nachází, je vyhledávaným turistickým místem. Jedná se o jedno z nestarších obydlených území v Chorvatsku, s řadou historických památek z ilyrského (kyklopského) období, situovaných do doby před až 5000 lety. Navazují na ně stavby starověkého Řecka a také Říma, s řadou obdivovaných reálií.
Ostrov Brač je 3.největší a zároveň nejvyšší ostrov z jadranského souostroví. Od 400mnm zde naleznete také borovicové lesy, je zde nejvyšší hora jadranského souostroví (780mnm).
Je zde vysoký počet dní slunečního osvitu v roce, z ostrova se stal vyhledávaný turistický cíl; jeho pláž Zlatý roh se pokládá za nejkrásnější na celém Jadranu. Jezdí zde několik pravidelných trajektových linek, 12km od pozemku.
Předností Brače jako střediska cestovního ruchu jsou především krásné pláže, hojnost středomořského rostlinstva v oblasti letovisek a hotelů, moderní hotely, apartmány, soukromé domky a vily. Ve větších střediscích pak nechybí nabídka možnosti sportovat (vodní sporty), a v letovisku Bol - výuka a provozování windsurfingu, jachtinku, potápění.
Pro ostatní informace volejte makléře.

land for housing for sale, 1476m2, issued building permits for a luxury villa with 5 residential units with a large swimming pool, Croatia, island of Brac- Splitska

We offer for sale a unique plot of land located in a small, historically significant village on the island of Brac. It is almost 1500 m2 of land with a project with a building permit issued for the construction of a two-storey, luxury accommodation house with 5 separate units. In the central part of the house, from which there are three separate arms, there is an open hall, passing through both floors, which allows access to the terraces and swimming pools for all guests. There is 406 m2 terraces and pools, 335m2 living area on both floors. On the second floor of the house you will find a generous spacious apartment 3kk (2+1), 160m2 (134m2 plus terraces) with its own living room, kitchen, dining room. The apartment has dynamic views of the sea, mountains and the village with historical monuments. The apartment has a separate entrance, dressing room, according to the chosen layout, two separate bedrooms, each with its own bathroom. On the first floor you will find 4 separate apartments 1 + KK (total 239m2), which include a walk-in (summer) kitchen with an area of almost 40m2. Each apartment has its own bathroom. The apartments have direct access to the garden terrace with swimming pools. The project, which has a valid building permit, includes its own parking on the plot (4, can be increased), a large garden terrace with a total area of 359 square meters with two adjoining pools (63 square meters). The village in which the land with the project is located is a popular tourist destination. It is located 2 km from the seaside center of Split. It is one of the oldest inhabited areas in Croatia, with a number of historical monuments from the Illyrian (Cyclops) period, situated up to 5000 years ago. They are followed by buildings of ancient Greece and also Rome, with a number of admired realities. The island of Brač is the 3rd largest and at the same time the highest island from the Adriatic archipelago. From 400m above sea level you will also find pine forests, there is the highest mountain in the Adriatic archipelago (780 meters above sea level). There is a high number of days of sunshine a year; its Golden Horn beach is considered to be the most beautiful in the entire Adriatic. There are several regular ferry lines, 12 km from the land. The advantages of Brač as a tourist center are mainly beautiful beaches, an abundance of Mediterranean vegetation in the area of resorts and hotels, modern hotels, apartments, private houses and villas. In larger resorts there is also an offer of opportunities for sports (water sports), and in the resort of Bol - teaching and operation of windsurfing, yachting, diving.

Základní info

Evidenční číslo:
021-13-237
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Splitska, Chorvatsko
Cena:
5 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize
Typ budovy:
Samostatně stojící

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1476 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku