Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej nového domu 4+kk, Sobotovice u Brna, bazén, garáž, zahrada

14 890 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 184 m2
  • pozemek: 473 m2
  • stav: Rohový
  • stav: Novostavba
  • Bazén

Hledáte nadstandardní novostavbu RD 4kk s garáží, zahradou, bazénem a to bez jakýchkoliv dalších investic? Navíc v krátké dojezdové vzdálenosti od Brna a v klidu venkova?
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme polořadový rodinný dům v obci Sobotovice s dispozicí 4kk v klidné lokalitě, slepé ulici, ideální pro rodinné bydlení.

Tato nemovitost disponuje velkými prostorami a je navržena tak, aby splňovala všechny vaše požadavky na kvalitní bydlení.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout, jídelna, dále pak technická místnost, zádveří s úložnými prostory a samostatná toaleta.
V patře naleznete tři samostatné ložnice, každá se svou vlastní velkou šatnou, prostornou koupelnu s vanou i sprchovým koutem a díky velkému světlovodu nad schodištěm i příjemně prosvětlenou velkou chodbu.

Exteriér domu je stejně působivý jako interiér. Přímo z obývacího pokoje se dostanete na terasu s modulární osvětlenou pergolou (lze dokoupením dalších modulů vytvořit zimní zahradu), která vytváří dokonalý stín během horkých letních dnů. Rodiny s dětmi ocení slaný bazén vyhřívaný tepelným čerpadlem o velikosti 6x4 m, který je navíc zabezpečen pochůzí elektrickou roletou s možností uzamčení.
Pro pohodlné parkování, krom bezpečné garáže, slouží vydlážděná část pozemku před domem, kde v případě potřeby zaparkují až čtyři vozidla.
Mezi standardy toho domu patří:
- klimatizace (multisplit) ve všech pokojích,
- elektrické podlahové teplovodní topení v přízemí a v koupelně v patře (event.možnost výměny kotle za plynový - přípojka nachystána),
- předokenní žaluzie,
- zařízení pro úpravu vody,
- retenční nádrž s čerpadlem, které je vyvedeno do užitkového ventilu na zahradu,
- bezpečností vstupní dveře s bezpečnostní folií,
- venkovní zabezpečovací systém Jablotron.. a mnoho dalšího.

Cena této nemovitosti je vzhledem k její kvalitě, preciznímu dokončení, nadstandardu a lokalitě velmi atraktivní.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto výjimečného domu. Kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku.
Těšíme se na setkání s vámi!

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Prodej rodinného domu Sobotovice, stav je uveden jako novostavba, o ploše 184 m2, pozemek o velikosti 473 m2, a mnohem více na, Rodinné domy Brno-venkov, je vybaven či je k dispozici terasa, bazén, zařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 120V, 230V.

Sale, House Family 4+KK - Sobotovice

Are you looking for an above-standard new building with a 4-kk house with a garage, a garden, and a swimming pool without any additional investments? In addition, within a short driving distance from Brno and in the peace of the countryside? As an exclusive agency, we offer you a semi-detached family house in the village of Sobotovice with a layout of 4 kk in a quiet location, a dead-end street, ideal for family living. This property has large spaces and is designed to meet all your requirements for quality living. On the ground floor there is a spacious living room, a fully equipped kitchenette, a dining room, a utility room, a hallway with storage space and a separate toilet. Upstairs you will find three separate bedrooms, each with its own large dressing room, a spacious bathroom with a bath and shower and, thanks to the large skylight above the staircase, a pleasantly lit large hallway. The exterior of the house is as impressive as the interior. Directly from the living room you can reach the terrace with a modular illuminated pergola (you can buy additional modules to create a winter garden), which creates perfect shade during hot summer days. Families with children will appreciate the saltwater pool heated by a 6x4 m heat pump, which is also secured by an electric shutter with the option of locking. For convenient parking, in addition to the secure garage, there is a paved part of the plot in front of the house, where up to four vehicles can park if necessary. The house's standards include: - air conditioning (multisplit) in all rooms, - electric underfloor hot water heating on the ground floor and in the upstairs bathroom (possibility of replacing the boiler with a gas one - connection ready), - front window blinds, - water treatment equipment, - a retention tank with a pump, which is led to the utility valve in the garden, - security entrance door with security film, - Jablotron outdoor security system... and much more. The price of this property is very attractive due to its quality, precise finishing, high standard and location. Do not miss this unique opportunity to become the owner of this exceptional home. Contact us for more information or a tour. We look forward to meeting you! Fast and high-quality legal, mortgage and advisory service (PENB) is a matter of course for us. Financing is possible with a mortgage or a building savings loan, we will be happy to help you arrange them.

Základní info

Evidenční číslo:
03728
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Sobotovice, Brno-venkov
Cena:
14 890 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
cena k jednání
Stav:
Novostavba
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

cena k jednání

Plochy

Plocha pozemku:
473 m2
Plocha užitná:
184 m2
Plocha bazénu:
24 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
80 kWh/m2

Vybavení objektu

Terasa, Bazén, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Dálnice, Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku