Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej luxusního kompletně zařízeného bytu 3+KK, 110 m2, garážové stání, Optátova, Jundrov

10 980 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 110 m2
  • 1. podlaží
  • Garáž
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Nabízíme k prodeji luxusní byt v krásné, žádané a klidné lokalitě ulice Optátova, Brno - Jundrov. Tato exkluzivní nemovitost nabízí úplně vše - krásné bydlení uprostřed přírody, pohodlí, kousek do města, veškerou občanskou vybavenost, sportovní vyžití a parkování. Je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro starší lidi, díky snadné dostupnosti bytu.

Jedná se o světlý, prostorný byt, zařízený ve stylu "Provance", o velikosti 3 + KK, který se nachází v přízemí v novostavbě cihlového domu a disponuje velkou, osázenou terasou. Z terasy je výhled na stromy, řeku a Jundrovskou pláž "Prachejle", která se nachází asi 100m od domu. Výhodou tohoto bytu je především to, že nabízí výhody bydlení jak v bytě, tak v rodinném domě: autem si můžete zajet přímo před vchod a vyložit těžké nákupy, byt je v přízemí, takže nemusíte nosit tašky nikam daleko, je zde hodně úložných prostor na sportovní potřeby, dům je postaven v kopci, takže terasa je vyvýšená, tím pádem máte soukromí. A díky společenství vlastníků jednotek nemáte starosti s opravami a údržbou.

Celková užitná plocha je 110,3m2, z toho 35,1m2 je zelená osázená terasa. K bytu náleží sklep (3,2 m2) a garážové stání.

Při vstupu do bytu je prostorná předsíň (11,2 m2) s velkou vestavnou skříní, originální starožitná skříň a velké dřevěné vyřezávané zrcadlo. Vlevo je komora (2,9 m2), kde je sušička a úložný prostor. Dále je zde vstup do dětského pokoje (12,6 m2). Vpravo od vstupních dveří je samostatný záchod (1,4 m2) , vedle koupelna s vanou (4,2 m2), naproti vstup do ložnice (12,6 m2). Vedle ložnice je prostorný obývací pokoj (26,1 m2) s kuchyňským koutem (5,5 m2). Z každého pokoje je velké francouzské okno se vstupem na terasu. V celém bytě je laminátová plovoucí podlaha, v koupelně a na záchodě je dlažba. Okna jsou dřevěná.
Kuchyň je plně vybavená (vestavný sporák, trouba, myčka, lednička, mrazák), v obýváku je rozkládací sedačka a nábytek z masivu na míru. V ložnici a v dětské pokoji jsou nové matrace Dřevočal Lima (90x200). Na terase je k dispozici posezení - dřevěný stůl a polohovací židle s podsedáky, houpací síť, je zde prostor i pro trampolínu nebo bazén. Terasa disponuje i vyvýšeným záhonem ze suché kamenné zídky, kde si můžete pěstovat bylinky, květiny, jahody atd.
K bytu náleží parkovací stání v přízemí domu, sklep a společné prostory pro úschovu kol nebo kočárku.

Lokalita je velice žádaná, protože je kousek řeka s možností koupání (100m), obora Holedná (500m), MHD (150m), školy, školky, obchody, pošta, restaurace, široké sportovní vyžití pro děti i dospělé - sportovní areál Hroch, sportovní areál Káčata, beach volejbal, troje tenisové kurty, 2 fotbalové hřiště, vodní sporty - Watter element, kanoistika, pod domem je cyklostezka, kterou se dostanete buď na Brněnskou přehradu nebo k Olympii a dále.

Asi 5 min chůze jsou obchody (potraviny, drogerie, pošta) a mateřská škola na Dubové. V Jundrově jsou další 2 soukromé školky. Základní škola Jasanová a Rozmarýnová jsou asi 10 min chůze.

Tato nemovitost a prostředí je skutečným skvostem, který osloví i ty nejnáročnější.

Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a příležitost nemovitost představit.

Prodej bytu 3+kk Brno-město, Jundrov, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 110 m2, a nebo zkuste třeba, Byty 3+kk Brno-město, je vybaven či je k dispozici garáž, terasa, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete satelit, kabelová televize, kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V.

Rent, Flats 3+KT, 0 m - Brno - Jundrov

We offer for rent a luxurious apartment in a beautiful and peaceful location on Optátova Street, Brno - Jundrov. This exclusive property is ideal for those seeking beautiful living, comfort, proximity to nature and the city, enjoy sports, or for families with children. It is a spacious "Provence" style apartment, with 3 bedrooms and a living room, located on the ground floor of a newly built brick house, featuring a large, landscaped terrace. From the terrace, there is a view of the river and the "Prachejle" Jundrov beach, which is about 100m from the house. The furnishings in the photos are included in the rental. The total usable area is 110.3m, with a green landscaped terrace of 35.1m. There is seating, a hammock, and a raised flowerbed where you can plant herbs, flowers, or anything else as needed. The kitchen is fully equipped, the living room has a sofa bed and custom-made solid wood furniture. The bedrooms and children's room have new Dřevočal Lima mattresses (90x200). Upon request, the pink fabric decorations in the children's room can be changed to blue for boys. The apartment includes a parking space on the ground floor of the building, a cellar, and common areas for storing bicycles or strollers. In the vicinity, there are various sports activities available, including swimming in the river at the Jundrov beach "Prachejle", about 100m from the house, the Hroch sports complex (baseball, beach volleyball, playground), water sports - canoeing, paddleboarding, the Káčata sports complex (river swimming, playground, beach volleyball), tennis courts in Komín and Jundrov, football fields in Komín and Jundrov, and hiking to the Holedná game reserve. About a 5-minute walk away are shops (groceries, drugstore, post office), and the Dubová kindergarten. There are two more private kindergartens in Jundrov. The Jasanová and Rozmarýnová primary schools are about a 10-minute walk away. This property and its surroundings are a real gem that will appeal to even the most demanding. The apartment is available immediately. If you are interested in a viewing, do not hesitate to contact us. We look forward to your message and the opportunity to present the property. Price: 26,000 CZK Service and energy deposit: 7,134 CZK Deposit: 30,000 CZK

Základní info

Evidenční číslo:
08241218
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Optátova, Jundrov, Brno, Brno-město
Cena:
10 980 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK, včetně právního servisu, včetně DPH, s poplatky

Plochy

Plocha užitná:
110 m2
Plocha terasy:
35 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
3
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
106 kWh/m2

Vybavení objektu

Garáž, Terasa, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku