Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Prodej hotelu v historickém centru města Kutná Hora

39 990 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pension
  • lokalita: Centrum obce
  • pozemek: 1005 m2

Dovoluji si Vám nabídnout výjimečnou nemovitost na prodej, jeden z nejstarších patricijských domů v historickém centru královského města Kutná Hora s přímým výhledem na kamennou kašnu a přibližně 500 metrů od chrámu sv. Barbory. Jedná se o nemovitost provozovanou jako hotel s restaurací a vinárnou o kapacitě 56 lůžek v 18-ti pokojích.

Kompletní rekonstrukce a dostavba budovy, jejíž základy jsou datovány až do roku 1020, proběhla v letech 2007/2008. K nejzajímavějším dochovaným artefaktům památkově chráněného objektu patří malované barokní stropy ve třech pokojích, kamenné portály a gotické okno v přízemí.

Nemovitost se rozděluje na původní historický průčelní objekt (nemovitá kulturní památka) situovaný do ulice a novodobý dostavěný objekt situovaný do vnitrobloku. Historický objekt o 3 nadzemních podlažích a jednom podzemním nabízí vstupní chodbu, restauraci s barem a kuchyní, recepci, toalety pro hosty a sklady. V horních patrech jsou jsou hotelové pokoje s vlastní koupelnou, v podkroví je sauna s masérnou a technická místnost, v suterénu jsou historické několika-úrovňové sklepy. Novodobý objekt o 2 nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží nabízí průchozí chodbu, pokoje s vlastní koupelnou, v horním patře mezonetové, v suterénu zasedací místnost a kotelnu.

Součástí nemovitosti je velké parkoviště, které pohodlně pokryje kapacitu hotelu, autem přístupné z ulice Bartolomějská.

Celý hotel je kompletně zařízený a byl provozován ještě začátkem roku 2022, následně byl provoz uzavřen.

Pro více informací a domluvení si případné prohlídky volejte nebo pište.

Prodej penzionu Kutná Hora, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, o ploše 1950 m2, pozemek o velikosti 1005 m2, zkusit to můžete ještě tady, Penziony Kutná Hora, je vybaven či je k dispozici parkování, výtah, zařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 400V.

Hotel for sale in the historical centre of Kutná Hora

I am pleased to offer you an exceptional property for sale, one of the oldest patrician houses in the historical centre of the royal town of Kutná Hora with a direct view of the stone fountain and approximately 500 metres from the St. Barbara Cathedral. It is a property operated as a hotel with restaurant and wine bar with a capacity of 56 beds in 18 rooms. The complete renovation and extension of the building, whose foundations date back to 1020, took place in 2007/2008. The most interesting surviving artefacts of the listed building include the painted Baroque ceilings in three rooms, the stone portals and the Gothic window on the ground floor. The property is divided into the original historic frontage (listed building) facing the street and the modern extension facing the courtyard. The historic building with 3 floors above ground and one underground offers an entrance hall, restaurant with bar and kitchen, reception, guest toilets and storage rooms. On the upper floors there are hotel rooms with private bathrooms, in the attic there is a sauna with a massage room and a technical room, in the basement there are historic multi-level cellars. The modern building with 2 floors above ground and one underground floor offers a pass-through corridor, en-suite rooms, duplex rooms on the upper floor, meeting room and boiler room in the basement. The property includes a large parking lot that will comfortably cover the capacity of the hotel, accessible by car from Bartolomějská Street. The entire hotel is fully furnished and was still in operation at the beginning of 2022, after which it was closed. For more information and to arrange a possible tour, please call or write.

Základní info

Evidenční číslo:
21061
Typ:
Komerční nemovitosti, Pension prodej
Adresa:
Husova, Kutná Hora-Vnitřní Město, Kutná Hora
Cena:
39 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, cena k jednání
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK, cena k jednání

Plochy

Plocha pozemku:
1005 m2
Plocha užitná:
1950 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
395 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Výtah, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku