Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej dvoupodlažního zařízeného domu v novém projektu Červený dub Kostelec nad Černými lesy

10 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Panelová
  • obytná: 131 m2
  • zastavěná: 82 m2
  • pozemek: 432 m2
  • stav: Dvojdům
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce
  • místnosti: 4

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej novostavby, pravé poloviny rodinného domu (bytové jednotky) v novém projektu Červený dub v ulici Červený dub, v klidné části obce Kostelec nad Černými lesy v dosahu hlavního města Prahy. Dům tvoří pravou polovinu dvoupodlažního domu s bytovou jednotkou. Dispozičně je dům řešen jako 4+kk o celkové podlahové ploše 131 m2. 1. NP o výměře 62,7 m2 a 2. NP o výměře 68,3 m2. K jednotce patří zahrada a pozemek před domem o 432 m2.
Dům je nízkoenergetický, zděný, s plochou střechou, vybavený rekuperací vzduchu, entalpický výměník, ohřívačem vody a fotovoltaickými střešními panely. Vytápění domu je podlahové, elektrické. Na pozemku je nádrž na dešťovou vodu a septik. Lokalita je napojena na městský vodovod a splaškovou kanalizaci.
Pozemek je kompletně oplocen a k nemovitosti je přístup brankou nebo vjezdovými pojízdnými vraty. Před domem jsou 2 parkovací stání. Celý pozemek má trávník, kolem domu je venkovní podlahová krytina. V přízemí domu se nachází závětří (4,65 + 7,49 m2) chodba a schodiště (7,29 m2), technická místnost a prádelna kde je na zakázku vytvořena druhá koupelna se sprchovým koutem (9,04 m2), komora (1,85 m2), obývací pokoj s kuchyňskou linkou (33,68 m2), venkovní terasa 33,07 m2. V druhém patře se nachází hlavní ložnice (12,03 m2) s prostornou šatnou (3,84 m2), druhá a třetí ložnice (14,42 m2 + 14,42 m2), chodba ( m2), koupelna s vanou a toaletou (7,83 m2) a chodba se schodištěm (12,72 m2). Dům se nabízí jako částečně vybavený. Je zde nová kvalitní kuchyňská linka firmy Hanák, podsvícení kuchyňské linky, vestavěná trouba, varná indukční deska, digestoř, myčka, nástěnná světla včetně světla nad jídelním stolem, vestavěné skříně a úložné prostory přímo na míru, police a prostorná šatna, která je součástí hlavní ložnice. V domě může také zůstat sedací souprava, čalouněné manželské lůžko s úložným prostorem včetně roštů, zahradní nábytek (stůl + 6 židlí), trampolína, venkovní úložný plastový box a 2 sudy na dešťovou vodu. V domě jsou bezpečnostní dveře. Dům je zabezpečený kamerovým systémem (2 funkční kamery) alarmem firmy Jablotron a videotelefon. Na střeše domu jsou umístěny fotovoltaické panely TRINA VERTEX S 400 Wp v počtu 12 kusů. Je zde střídač, do kterého jsou propojeny jednotlivé stringy fotovoltaických panelů. Elektrický rozvaděč RFV a rozvaděč RB, baterie. V celém domě jsou okna VEKRA komfort Evo, venkovní elektrické žaluzie firmy Proklima na všech oknech v domě, které se dají ovládat centrální řídící jednotkou Tahoma Switch (produkt Somfy), na střeše domu instalováno větrné čidlo, keramická dlažba a veškerá sanita firmy Čero, vinylová lepená podlaha, dveře Solodoor. Součástí vybavení je samozřejmě veškera sanita, termostat v každé místnosti, zásuvky, venkovní světla, hlásič požáru, hasičský přístroj a další. V obci je škola, školka, různé restaurace, supermarkety a obchody jako Billa, Penny Market, Jednota, Vinotéka, řeznictví či pivovar.

Prodej rodinného domu Kostelec nad Černými lesy, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, topení je řešeno jako lokální elektrické, o ploše 131 m2, pozemek o velikosti 432 m2, se zastavěnou plochou 82 m2, a zahradou 350 m2, a nebo zkuste třeba, Rodinné domy Praha východ, je vybaven či je k dispozici zahrada, zařízeno částečně nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, blízké okolí lze popsat jako oblast obytná, lze také popsat jako bydlení pro rodiny, novostavba, nízkoenergetický, mezi IS se můžete těšit na 230V, elektro je zavedeno, a to 230V.

Exclusively, we offer the sale of a new building, the right half of a family house (apartment unit) in a brand new development project Červený dub in the street Červený dub, in a quiet part of the village of Kostelec nad Černými lesy within reach of the capital city of Prague. The house forms the right half of a two-story house with an apartment unit. The layout of the house is 4+kk with a total floor area of 131 m2. 1. NP with an area of 62.7 m2 and 2. NP with an area of 68.3 m2. The unit includes a garden and a plot in front of the house of 432 m2. The house is low-energy, brick, with a flat roof, equipped with air recovery, enthalpy exchanger, water heater and photovoltaic roof panels. The heating of the house is underfloor, electric. There is a rainwater tank and septic tank on the property. The site is connected to the municipal water supply and sewage system. The land is completely fenced and access to the property is via a gate or an entrance sliding gate. There are 2 parking spaces in front of the house. The whole lot has a lawn, there is outdoor flooring around the house. On the ground floor of the house there is a lee (4.65 + 7.49 m2), a corridor and a staircase (7.29 m2), a utility room and a laundry room where a second bathroom with a shower corner (9.04 m2) is custom-made, a storage room (1 .85 m2), living room with kitchenette (33.68 m2), outdoor terrace 33.07 m2. On the second floor there is a master bedroom (12.03 m2) with a spacious dressing room (3.84 m2), the second and third bedrooms (14.42 m2 + 14.42 m2), a hallway ( m2), a bathroom with a bathtub and a toilet ( 7.83 m2) and a corridor with a staircase (12.72 m2). The house is offered as partially furnished. There is a new high-quality Hanák kitchen unit, kitchen unit lighting, built-in oven, induction hob, hood, dishwasher, wall lights including a light above the dining table, built-in wardrobes and custom-made storage spaces, shelves and a spacious wardrobe that is part of the main bedroom. A settee, upholstered double bed with storage space including slats, garden furniture (table + 6 chairs), trampoline, outdoor plastic storage box and 2 rain barrels can also stay in the house. There is a security door in the house. The house is secured by a camera system (2 functional cameras), a Jablotron alarm and a videophone. There are 12 TRINA VERTEX S - 400 Wp photovoltaic panels on the roof of the house. There is an inverter to which individual strings of photovoltaic panels are connected. Electrical switchboard RFV and switchboard RB, battery. The whole house has VEKRA comfort Evo windows, Proklima outdoor electric blinds on all windows in the house, which can be controlled by the central control unit Tahoma Switch (Somfy product), a wind sensor installed on the roof of the house, ceramic tiles and all Čero sanitary ware, vinyl glued floor, Solodoor. For more info contact us!

Základní info

Evidenční číslo:
376
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Červený dub, Kostelec nad Černými lesy, Praha-východ
Cena:
10 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Dvojdům
Konstrukce:
Panelová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
432 m2
Plocha užitná:
131 m2
Plocha zastavená:
82 m2
Plocha zahrady:
350 m2
Plocha terasy:
33 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
4
Počet koupelen:
2
Počet pokojů:
3
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. A - mimořádně úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem

Inženýrské sítě

230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Novostavba, Nízkoenergetický

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku