Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

PRODEJ ČERPACÍ STANICE POHONNÝCH HMOT S ROZSÁLÝMI POZEMKY O CP 5.104 M2 VE VYSOKÝCH POPOVICÍCH, OKRE

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor
  • pozemek: 5104 m2
  • obchod: 72 m2

Nabízíme Vám prodej čerpací stanice pohonných hmot, která se nachází v obci Vysoké Popovice při silnici I. třídy mezi obcemi Náměšť nad Oslavou a Rosice. Součástí čerpací stanice PHM je i prodejna se sociálním zázemím a společnou nádrží na benzín, naftu a úkapy (oddělená přepážkami na 17 m3, 17 m3 a 5 m3). Je vybavena dvěma výdejními stojany zn. TatsunoBENČ. Vysoké Popovice jsou obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji, 10 km východně od Náměště nad Oslavou, 7 km západně od Zastávky a 10 km od Rosic.

Celková plocha pozemků činí 5.104 m2, šířka pozemků činí cca 43 m a délka činí cca 122 m. Celková užitná plocha budovy s č.p. (prodejna se sociálním zázemím čerpací stanice) činí 99,99 m2.

Nabízená čerpací stanice je součástí pozemků o celkové ploše 5.104 m2, téměř obdélníkového tvaru, nacházejících se, jak již bylo výše zmíněno, v katastrálním území obce Vysoké Popovice. Celek tvoří celkem 6 parcel. První parcela 2062/1 je o výměře 1.707 m2 a je zapsána jako ostatní plocha (ostatní komunikace), druhá parcela 2062/2 je o výměře 80 m2 a je zapsána jako zastavěná plocha a nádvoří (na tomto pozemku stojí stavba s č.p.). Třetí parcela 2062/3 je o výměře 91 m2 a je zapsána jako ostatní plocha (skládka), čtvrtá parcela 2062/4 je o výměře 1.306 m2 a je zapsána jako ostatní plocha (skládka), pátá parcela 2062/5 je o výměře 1.426 m2 a je zapsaná jako ostatní plocha (skládka) a poslední šestá parcela 2063/2 o výměře 494 m2 je zapsána jako orná půda s bonitou 5.32.14.

Pro účely provozu čerpací stanice jsou využívány pozemky p.č. 2062/1 a 2062/2. I ostatní pozemky, vyjma p.č. 2063/2 (orná půda), jsou vhodné ke komerčnímu využití, a jsou tak zapsány i v územním plánu.

Budova s č.p., stojící na parcele 2062/2 o výměře 80 m2, slouží jako kiosek s prodejnou o výměře 72 m2, místností pro obsluhu o výměře 9,9 m2, kanceláří o výměře 5,25 m2 a sociálním zařízením o výměře 12,84 m2 (konkrétně 2x předsíňka, 1x pánská toaleta, 1x dámská toaleta a 1x toaleta pro zdravotně postižené). Celková užitná plocha kiosku činí 99,99 m2.

Čerpací stanici pohonných hmot lze nadále provozovat nebo může nový majitel nalézt pro pozemky či jejich část zcela nové uplatnění. Dle územního plánu je na pozemcích přípustná nerušící výroba a skladování, parkovací stání, sběrné dvory, stavby a zařízení výroby elektrické energie a tepla (např. fotovoltaické elektrárny apod.). Možné je také ponechat provoz čerpací stanice a využít zbývající pozemky k výstavbě dalších služeb, jako je myčka osobních automobilů, servis pro drobné opravy a údržbu aj.

Co se týče inženýrských sítí, nachází se zde elektřina, obecní vodovod a kanalizace. Budova je vytápěna vlastním tepelným čerpadlem.

Čerpací stanice je aktuálně v pronájmu s každodenním provozem vyjma neděle. Ukončení nájmu je dohodnuté s dvouměsíční výpovědní lhůtou, nový majitel bude mít nemovitost tedy k dispozici ihned po zaplacení, tak jak je standardní.

Další informace, údaje a dokumenty jsou k dispozici na našich webových stránkách a na vyžádání. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.

Prodej obchodních prostor Vysoké Popovice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, o ploše 100 m2, pozemek o velikosti 5104 m2, se zastavěnou plochou 80 m2, a nebo zkuste třeba, Obchodní prostory Brno-venkov, je vybaven či je k dispozici parkování.

Základní info

Evidenční číslo:
crg-n-0080-24
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Vysoké Popovice, Brno-venkov
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha pozemku:
5104 m2
Plocha užitná:
100 m2
Plocha zastavená:
80 m2
Plocha nebyt. prostor:
100 m2
Plocha prodejní:
72 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku