Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu v rodinném domě 5+kk, 170m2, ul. K Lužce, Vysoký Újezd, okr. Beroun

17 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • 5+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 170 m2
  • 1. podlaží
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

Velmi prostorný moderní byt v rodinném domě s dispozicí 5+kk, terasou, zahradou a parkováním v malebné středočeské obci Vysoký Újezd. Poskytuje to nejlepší pro klidný rodinný život na venkově pouhých třináct kilometrů od Prahy a dvanáct od okresního města Beroun.

Dispozici prvního podlaží bytu tvoří vstupní chodba, nadstandardně prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelním prostorem a přístupem na terasu a zahradu, koupelna s umyvadlem, toaletou a sprchovým koutem, technická místnost vč. plynového kotle, pračky a sušičky, pokoje pro hosty, nebo pracovnu se vstupem na terasu a prostorné schodiště. Na patře naleznete halu se vstupem na půdu (která lze předělat na obytnou další část jako ateliér), hlavní ložnici s šatnou a koupelnou, v koupelně se nachází toaleta, 2 umyvadla, vana a sprchový kout, dva dětské pokoje s vestavěnou skříní na míru, prostornou koupelnou, 2 umyvadla, s vanou a toaletu . Součástí bytu jsou dvě venkovní parkovací stání na vlastním pozemku a rozlehlá zahrada s technickým domkem a terasou.

Standardy zahrnují kvalitní dřevěnou podlahu a dlažbu (podlahové vytápění v 1NP), sádrovou omítku, plastová okna trojskla, keramické koupelnové obklady a sanitu, domácí videotelefon a předokenní žaluzie ve všech oknech (s možností instalovat dálkové ovládaní). Samozřejmostí je prémiový design a vysoká kvalita všech použitých materiálů.

Byt byl zkolaudován v roce 2022. Dům je postaven ze systému pálených cihel a zateplený polystyrenem. Fasádní omítka je kombinovaná s kamenným obkladem. Okna jsou plastová s izolačními trojskly a doplňují je předokenní žaluzie pro ještě lepší izolaci a komfort.

Vynikající dostupnost autem, 6 minut na D5, 10 minut na Pražský okruh, 15 minut do Berouna a pražského Zličína, 30 minut do centra Prahy. Autobusem se dostanete za 35 minut na Zličín, kde již naleznete stanici metra a další spoje Pražské integrované dopravy. V obci se nachází mateřská a základní škola, dětské hřiště, pošta, restaurace, potraviny a další obchody se základními potřebami pro domácnost. Obec však počítá s rozšířením a zkvalitněním občanské vybavenosti lokality. V sousedních obcích naleznete také lékařské ordinace a lékárny. Nedaleký Beroun disponuje školami, úřady a množstvím obchodů a společenského vyžití. V okrajové pražské části Zličín naleznete Ikeu a obchodní centrum Metropole Zličín s kinem, restauracemi a řadou obchodů.

Lokalita vyniká rychlým dopravním spojením do Prahy a díky umístění Golfového hřiště Albatross, jednoho z TOP5 5 nejlepších pořadatelů European Tour, a rozsáhlé občanské vybavenosti bude jen nadále zvyšována hodnota Vaší nemovitosti v průběhu let. Žijte život, jaký si Vaše rodina opravdu zaslouží, anebo si pořiďte investiční nemovitost k dalšímu pronájmu.

Prodej bytu 5+kk Vysoký Újezd, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 170 m2, a zahradou 344 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 5+kk Beroun, je vybaven či je k dispozici terasa, zařízeno částečně nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete telefon, internet, satelit, kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní.

Sale of an apartment in a family house, 5+kk, 170m2, K Lužce street, Vysoký Újezd, Beroun

Very spacious modern apartment in a family house with a layout of 5 + kk, terrace, garden and parking in the picturesque Central Bohemian village of Vysoký Újezd. It provides the best for a quiet family life in the countryside just thirteen kilometers from Prague and twelve from the district town of Beroun. The layout of the first floor of the apartment consists of an entrance hallway, an extra spacious living room with kitchenette, dining area and access to the terrace and garden, bathroom with sink, toilet and shower, utility room including gas boiler, washing machine and dryer, guest rooms or study with access to the terrace and a spacious staircase. On the first floor you will find a hall with access to the attic (which can be converted into a living additional part as a studio), a master bedroom with dressing room and bathroom, in the bathroom there is a toilet, 2 sinks, a bath and a shower, two children's bedrooms with built-in wardrobes tailor-made, spacious bathroom, 2 sinks, with bath and toilet . The apartment includes two outdoor parking spaces on its own plot and a large garden with outhouse and terrace. Standards include quality wooden flooring and tiles (underfloor heating in 1NP), plaster plaster, triple glazed plastic windows, ceramic bathroom tiles and sanitary ware, home video phone and front window blinds in all windows (with the possibility to install remote control). Of course, premium design and high quality of all materials used. The apartment was approved in 2022. The house is built with a system of burnt bricks and insulated with polystyrene. The facade plaster is combined with stone cladding. The windows are plastic with triple glazing and are complemented by front window blinds for even better insulation and comfort. Excellent accessibility by car, 6 minutes to D5, 10 minutes to the Prague ring road, 15 minutes to Beroun and Prague Zličín, 30 minutes to the center of Prague. By bus you can reach Zličín in 35 minutes, where you can already find the metro station and other connections of the Prague Integrated Transport. In the village there is a kindergarten and primary school, playground, post office, restaurant, grocery and other shops with basic household needs. However, the municipality plans to expand and improve the civic amenities of the locality. Medical practices and pharmacies can also be found in neighbouring villages. Nearby Beroun has schools, offices and many shops and social activities. In the Prague suburb of Zličín, you will find Ikea and the Metropole Zličín shopping centre with a cinema, restaurants and a range of shops. The location excels with fast transport links to Prague and thanks to the location of the Albatross Golf Course, one of the top 5 European Tour organisers, and extensive amenities, the value of your property will only continue to increase over the years. Live the life your family truly deserves, or get an investment property to rent out again.

Základní info

Evidenční číslo:
21162
Typ:
Byty, 5+kk prodej
Adresa:
K Loužce, Vysoký Újezd, Beroun
Cena:
17 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
PO SLEVĚ!!, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s poplatky, s provizí RK, včetně právního servisu

Plochy

Plocha užitná:
170 m2
Plocha zahrady:
344 m2
Plocha terasy:
40 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. A - mimořádně úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
60 kWh/m2

Vybavení objektu

Terasa, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku