Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu (ateliér) 1+kk, 35m2, Praha 10 - Vršovice, ul. Petrohradská

4 400 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 35 m2
  • 1. podlaží
  • Balkon
  • Lodžie
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Novostavba

Nabízíme Vám prodeji slunný byt (ateliér) 1+kk který je umístěn v přízemí nového projektu Petrohradská z roku 2017 o celkové ploše 35m2 včetně terasy (5m2), ul. Petrohradská, Praha 10 - Vršovice.

Interiér tvoří předsíň z které se dostanete do vzdušného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (lednice, sklokeramická varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba) a se vstupem do terasy, dále se nachází koupelna se sprchovým koutem a vstupem do toalety. Na podlahách v pokojí - plovoucí laminátová podlaha, v koupelně a v předsíni - kvalitní dlažba. Koupelna je vybavena (vanou, umyvadlem, pračkou a toaletou). Okna v bytě orientovaný jižním směrem. Za zmínku stojí také velká francouzská okna, které dodávají bytu světlost a vzdušnost.

V blízkosti bytového domu sídlícího v ulici Petrohradská leží několik autobusových i tramvajových zastávek, vzdělávacích zařízení, obchodů i dalších služeb. Autobusová zastávka Ukrajinská se nachází pouhých 60 metrů od domu, tramvajová zastávka Bohemians přibližně 400 metrů, a k železniční stanici Praha - Vršovice to budete mít 350 metrů daleko.
Na dosah budete mít i Polikliniku Vršovice (220 metrů), Mateřskou a základní školu U Vršovického nádraží (550 metrů), Gymnázium Přípotoční (500 metrů), sportovní klub Lokomotiva Vršovice (550 metrů) nebo fotbalový stadion Bohemians (400 metrů). Ochuzeni nezůstanete ani o kousek zeleně. Přibližně jeden kilometr od domu leží Havlíčkovy sady, které možná znáte i pod názvem Grébovka. Jedná se o vinohradský park anglického typu, v jehož areálu se nachází řada malebných míst i zajímavých staveb
 
V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.
 

Uvedená cena nezahrnuje provizi realitní kanceláře ve výši 150.000,-Kč + dph v zákonné vyšší.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: SP83.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Prodej bytu 1+kk Praha 10, Vršovice, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 7 podlaží, o ploše 35 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 1+kk Praha 10, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, lodžie, terasa, výtah, zařízeno nábytkem.

Sale Flat (ateliér) 1+KT (1+kk), 35m, Prague 10 - Vršovice, Petrohradská street

We offer for sale sunny apartment (ateliér) 1+kk which is located on the ground floor of the new project " Petrohradská from 2017 with a total area of 35m2 including terrace (5m2), str. Petrohradská, Prague 10 - Vršovice. The interior consists of an entrance hall from which you can get to the airy living room with kitchen (fridge, ceramic hob, extractor hood, microwave) and access to the terrace, bathroom with shower and toilet. On the floors in the room - laminate flooring, in the bathroom and in the hallway - quality tiles. The bathroom is equipped (bath, sink, washing machine and toilet). The windows in the apartment facing South. Also worth noting are large french windows, which give the apartment lightness and airiness. Several bus and tram stops, educational facilities, shops and other services are located near the apartment building located on Petrohradskaya Street. The bus stop Ukrajinská is just 60 metres away, the tram stop Bohemians " is approximately 400 metres away, and the train station Prague - Vršovice is 350 metres away. You can also reach the Vršovice Polyclinic (220 metres), the kindergarten and Primary School at the Vršovice railway station (550 metres), the Připotoční Gymnasium (500 metres), the Lokomotiv Vršovice Sports Club (550 metres) or the Bohemians football stadium (400 metres). You will not be deprived of any green space. Approximately one kilometer from the house lies Havlíčkovy sady, which you may also know as Grébovka. It is a vineyard park of the English type, in the area of which there are many picturesque places and interesting buildings   If necessary, we can offer you the possibility of financing with a mortgage loan, which our experts individually adapt to your priorities and possibilities.   For more information and to arrange a tour, please contact a real estate agent. When contacting a real estate agent, please provide the order Identification Number - ID: SP83. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Základní info

Evidenční číslo:
SP83
Typ:
Byty, 1+kk prodej
Adresa:
Petrohradská, Praha 10, Vršovice, Praha
Cena:
4 400 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně sklepu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
35 m2
Plocha balkónu:
5 m2
Plocha sklepa:
3 m2
Plocha lodžie:
5 m2
Plocha terasy:
5 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
7
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
98 kWh/m2

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Terasa, Lodžie, Sklep, Balkon


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku