Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 4+kk ve viladomě se zahrádkou, podlahová plocha 99m2, Hodějice u Slavkova u Brna

7 890 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 99 m2
  • 1. podlaží
  • Parkování
  • stav: Novostavba

V exkluzivním zastoupení developera, Vám představujeme nabídku nových viladomů, které jsou synonymem pro komfort, moderní design a život v souladu s přírodou. Tyto unikátní bytové jednotky se nacházejí v malebné obci Hodějice, která kombinuje klid venkova s výhodami rychlé dostupnosti do Brna a Vyškova.

Nabízíme Vám byt s označením A4A o dispozici 4+kk, který se nachází v přízemí jednoho z našich čtyř viladomů. S užitnou plochou 99 m2 a přilehlou zahradou o rozloze 160 m2 včetně terasy, tento byt představuje ideální prostor pro pohodový život Vaší rodiny.

Byt je koncipován s důrazem na nadstandardní vybavenost a pohodlí obyvatel. Celý byt disponuje teplovodním podlahovým vytápěním, které je napojeno na tepelné čerpadlo zn. NIBE, zajišťující efektivní a ekologický provoz domácnosti. Velkoformátová okna s izolačními trojskly zaručují perfektní světelné podmínky a výbornou tepelnou izolaci. Pro maximální soukromí a pohodlí jsou instalovány venkovní žaluzie na elektrický pohon.

Bezpečnost Vaší domácnosti je na prvním místě, proto je byt vybaven moderním zabezpečovacím systémem. Každý viladům navíc disponuje přípravou na instalaci fotovoltaických panelů, což Vám umožní další úspory a šetrný přístup k životnímu prostředí.

K bytu náleží také jedno vyhrazené parkovací stání přímo před domem.

Viladům je postaven v energetické třídě B, díky které budou v bytě nízké provozní náklady.
V ceně není zahrnuta kuchyňská linka a koncové osvětlení, což Vám dává jedinečnou příležitost dotvořit si interiér dle vlastních představ a požadavků.

Předpokládaný termín dokončení III. kvartál 2024.

Hodějice jsou samostatnou obcí 4km východně od Slavkova u Brna a 23km jihovýchodně od Brna.
Žije zde cca 1000 obyvatel a najdete zde základní občanskou vybavenost - základní školu do pátého ročníku, mateřskou školu, knihovnu, obchod se smíšeným zbožím, restauraci, kadeřnictví, dětské hřiště, tenisový kurt a koupaliště.
Pro milovníky sportu a aktivního životního stylu jsou v okolí obce dostupné turistické trasy a cyklotrasy ideální pro výlety do přírody.
Do obce jezdí pravidelné autobusové linky, vlaková stanice je v sousedící obci a nájezd na dálnici D1 v obou směrech je vzdálený 11km.

Naši finanční poradci vám rádi pomůžou najít ideální financování.

Prodej bytu 4+kk Hodějice, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 99 m2, a zahradou 160 m2, případně vybírejte i tady, Byty 4+kk Vyškov, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale of a 4+kk apartment in a villa with a garden, floor area 99m, Hodějice near Slavkova near Brno

As an exclusive representative of the developer, we present to you an offer of new villas that are synonymous with comfort, modern design and life in harmony with nature. These unique apartment units are located in the picturesque village of Hodějice, which combines the tranquility of the countryside with the advantages of quick access to Brno and Vyškov. We offer you an apartment labeled A4A available 4+kk, which is located on the ground floor of one of our four villas. With a usable area of 99 m2 and an adjacent garden of 160 m2 including a terrace, this apartment represents an ideal space for a comfortable life for your family. The apartment is designed with an emphasis on above-standard amenities and comfort for residents. The entire apartment has hot water underfloor heating, which is connected to a NIBE heat pump, ensuring efficient and ecological operation of the household. Large-format windows with insulating triple glazing guarantee perfect light conditions and excellent thermal insulation. Electric blinds are installed for maximum privacy and comfort. The safety of your household is the first priority, which is why the apartment is equipped with a modern security system. In addition, each villa has preparation for the installation of photovoltaic panels, which will enable you to make further savings and a gentle approach to the environment. The apartment also has one reserved parking space directly in front of the house. The villa is built in energy class B, thanks to which the apartment will have low operating costs. The kitchen unit and end lighting are not included in the price, which gives you a unique opportunity to complete the interior according to your own ideas and requirements. Estimated completion date III. quarter 2024. Hodějice is an independent municipality 4 km east of Slavkov u Brno and 23 km southeast of Brno. Approximately 1,000 inhabitants live here and you will find basic civic amenities - a primary school up to the fifth grade, a kindergarten, a library, a general store, a restaurant, a hairdresser, a children's playground, a tennis court and a swimming pool. For lovers of sports and an active lifestyle, there are hiking trails and cycle paths ideal for nature trips around the village. There are regular bus lines to the village, the train station is in the neighboring village and access to the D1 highway in both directions is 11 km away. Our financial advisors will be happy to help you find the ideal financing. Our financial advisors will be happy to help you find the ideal financing.

Základní info

Evidenční číslo:
03335
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Hodějice, Vyškov
Cena:
7 890 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
99 m2
Plocha zahrady:
160 m2
Plocha terasy:
25 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
50 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Terasa, Zahrada

Dopravní dostupnost

Vlak, Silnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku