Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 3+kk/L 75 m2 - Praha - Krč

7 999 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Panelová
  • 75 m2
  • 2. podlaží
  • Lodžie
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý

Hledáte pro svou rodinu prostorný třípokojový byt s lodžií blízko centra? Pak Vám exkluzivně nabízím ke koupi kompletně zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk (66 m2) s lodžií (7 m2) a komorou (2 m2), který se nachází ve 2. patře kompletně revitalizovaného sedmipatrového bytového domu na Pankráci v ulici Na Strži.


Tento útulný byt se skládá z předsíně (8,5 m2) s prostornými vestavnými skříněmi, odkud jsou samostatné vstupy do všech tří pokojů, do koupelny s vanou (2,5 m2) a na samostatné WC (1 m2). V západně orientovaném obývacím pokoji (19,3 m2) s výhledem do zeleně, je vestavěný nábytek na míru s pohyblivým dřevěným sloupem s úložnými prostory a policemi, který je umístěný uprostřed místnosti. Je zde také kuchyňský kout (4,6 m2) s plně vybavenou kuchyňskou linkou a jídelním koutem (7,8 m2). Oba další pokoje (11,8 a 10,2 m2) jsou orientované na východ a z většího z nich je vstup na prostornou lodžii (7 m2). Byt je vybaven novými plastovými okny s žaluziemi a na lodžii jsou instalovány demontovatelné mříže. Na podlahách jsou v pokojích plovoucí podlahy a v předsíni, koupelně a na WC je dlažba. Vytápění bytu a ohřev vody jsou řešeny dálkově. K bytu patří komora (2 m2), umístěná naproti bytu.
Dům je po kompletní revitalizaci a díky tomu má energetickou třídu B velmi úsporný.

V této lokalitě je kompletní občanská vybavenost včetně ZŠ, MŠ a dalších služeb a obchodů nacházejících se v nedalekém nákupním centru Arkády Pankrác. V okolí je také spousta dětských hřišť a sportovišť, včetně Hobby centra Prahy 4, které je hned vedle domu a nabízí různé mimoškolní aktivity pro děti.
Je odsud také výborná dopravní dostupnost do centra, kam se dostanete za 15 min. ze stanice metra Pankrác, vzdálené cca 500 m od domu.


Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zdarma zajistíme za nejlepších podmínek na trhu u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou Vám mohu zaslat i ve virtuální podobě.

Prodej bytu 3+kk Praha 4, Krč, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 2. podlaží, o ploše 75 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 3+kk Praha 4, je vybaven či je k dispozici sklep, lodžie, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale, Flats 3+KT, 0 m - Praha - Krč

Are you looking for a spacious three-room apartment with a loggia near the center for your family? Then I exclusively offer you for sale a completely renovated apartment in personal ownership, available 3+kk (66 m2) with a loggia (7 m2) and a storage room (2 m2), which is located on the 2nd floor of a completely revitalized seven-story apartment building in Pankrác in the street On Strža. This cozy apartment consists of an entrance hall (8.5 m2) with spacious built-in wardrobes, from where there are separate entrances to all three rooms, a bathroom with a bathtub (2.5 m2) and a separate toilet (1 m2). In the west-facing living room (19.3 m2) with a view of the greenery, there is built-in custom furniture with a movable wooden "column" with storage spaces and shelves, which is located in the middle of the room. There is also a kitchenette (4.6 m2) with a fully equipped kitchen unit and a dining area (7.8 m2). The two other rooms (11.8 and 10.2 m2) are oriented to the east and the larger one has access to a spacious loggia (7 m2). The apartment is equipped with new plastic windows with blinds and removable grilles are installed on the loggia. There are floating floors in the rooms and tiles in the hall, bathroom and toilet. Heating of the apartment and water heating are solved remotely. The apartment includes a chamber (2 m2), located opposite the apartment. The house has been completely renovated and thanks to this it has energy class B - very economical. In this locality there are complete civic amenities, including elementary school, kindergarten and other services and shops located in the nearby shopping center Arkády Pankrác. There are also many playgrounds and sports fields in the vicinity, including the Hobby Center of Prague 4, which is right next to the house and offers various extracurricular activities for children. There is also excellent transport access to the center from here, which can be reached in 15 minutes. from the Pankrác metro station, approx. 500 m from the house. This property can be financed with a mortgage loan, which we will be happy to arrange for you free of charge under the best conditions on the market at your preferred financial institution. I highly recommend the tour, which I can also send you in virtual form.

Základní info

Evidenční číslo:
00459
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Na strži, Praha 4, Krč, Praha
Cena:
7 999 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová

Plochy

Plocha užitná:
75 m2
Plocha sklepa:
2 m2
Plocha lodžie:
7 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
2. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost:
8.5 kWh/m2

Vybavení objektu

Lodžie, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku