Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 3+kk, Vosmíkových, Praha 8 - Libeň

7 739 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Smíšená
  • 65 m2
  • 3. podlaží
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Rušná část obce

V zastoupení majitele nabízíme byt 3+kk po kompletní rekonstrukci v oblíbené lokalitě Praha 8 - Libeň.

Dispozice tohoto bytu o výměře 65 m zahrnuje vstupní předsíň, propojený obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní, dětský pokoj, ložnici, šatník, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Součástí bytu je i prostorný sklep o velikosti 4 m2. Na meziposchodí jsou umístěny lodžie, které lze plně využívat, v přízemí domu se nachází malá kolárna. Společný dvorek poskytuje prostor pro odpočinek, grilování a další aktivity. Byt je orientován na jihozápad, což zaručuje dostatek přirozeného světla.

Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2014, včetně nové střechy, fasády a oken. K vybavení bytu patří šatní vestavěné skříně poskytující dostatek úložného prostoru. Kuchyně je plně vybavená - obsahuje myčku na nádobí, horkovzdušnou troubu, indukční desku, digestoř a velkou lednici s mrazákem. Byt je dodáván s nábytkem, který může být součástí prodeje. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel. Před domem je dostatek parkovacích míst, kde lze parkovat bez povolení MčP - nejsou zde totiž zavedeny parkovací zóny.

Byt se nachází v oblíbené lokalitě, která skýtá vše potřebné pro klidný rodinný život, tak i pro výjimečnou možnost investice. Nachází se jen pár kroků jen od parku Pod Korábem a nemocnice Bulovka, nabízí skvělou dostupnost do centra města, cca 3 minuty chůze je vzdálena tramvajová zastávka, odkud je rychlé spojení do centra i ke stanicím metra linky B a C. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost školy, školky, obchody, restaurace, zdravotní i sportovní zařízení.

Poblíž je také plánována výstavba tunelu Blanka 2, který zajistí rychlejší dopravu do centra města a výrazně tak přispěje ke komfortu bydlení.

Pro další informace a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Vřele doporučujeme osobní prohlídku.

Prodej bytu 3+kk Praha 8, Libeň, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je rušná část obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 65 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 3+kk Praha 8, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

On behalf of the owner, we offer a 3+kk apartment after complete reconstruction in the popular location of Prague 8 - Libeň. The layout of this apartment with an area of 65 m includes an entrance hall, a connected living room with a dining area and a kitchen, a children's room, a bedroom, a wardrobe, a bathroom with a shower and a toilet. The apartment also includes a spacious cellar with a size of 4 m2. There are loggias on the mezzanine floor that can be fully used, and there is a small bicycle shed on the ground floor of the house. The common backyard provides space for relaxation, barbecues and other activities. The apartment is oriented to the southwest, which guarantees plenty of natural light. The house was completely renovated in 2014, including a new roof, facade and windows. The apartment is equipped with built-in wardrobes providing enough storage space. The kitchen is fully equipped - it includes a dishwasher, convection oven, induction hob, hood and a large fridge with freezer. The apartment is supplied with furniture, which can be part of the sale. Heating is provided by its own gas boiler. There are plenty of parking spaces in front of the house, where you can park without a permit from the MčP - there are no established parking zones. The apartment is located in a popular location, which offers everything needed for a peaceful family life, as well as for an exceptional investment opportunity. It is located just a few steps from the Pod Korábem park and the Bulovka hospital. amenities schools, kindergartens, shops, restaurants, medical and sports facilities. The construction of the Blanka 2 tunnel is also planned nearby, which will ensure faster transport to the city center and thus significantly contribute to the comfort of living. For more information and to arrange a tour, do not hesitate to contact us. We highly recommend a personal tour.

Základní info

Evidenční číslo:
LK147584
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Vosmíkových, Praha 8, Libeň, Praha
Cena:
7 739 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Rušná část obce
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
65 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
3
Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
6
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku