Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 3+KK podkrovní 87 m2, ul. Zárubecká, Ostrava Slezská Ostrava

3 499 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 75 m2
  • 3. podlaží
  • Sklep
  • Parkování
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Klidná část obce

Nenechte si ujít koupi této zajímavé nemovitosti! Máme prodaných 48 bytů z 65. Zbývá posledních 17 bytů!

Akce k tomuto podkrovnímu bytu 3+kk nabízíme Zdarma! 1 parkovací stání v hodnotě 100.000,- Kč!

Rádi bychom vám exkluzivně nabídli něco výjimečného.

Zajímal by vás byt, dva, nebo celý soubor bytů po kompletní rekonstrukci v revitalizovaných bytových domech? Chcete vlastnit bydlení nedaleko centra Ostravy, kde však bude soukromí, klid a veškerá občanská vybavenost v dostupné blízkosti? Hledáte zajímavou investici do nemovitosti? Pak právě pro vás je určen projekt Rezidence Zárubek. Stačí si tedy jen vybrat.

Rezidenční byty této kategorie představují žádanou komoditu pro ty, kteří se rozhodli investovat do oblasti realit. Právě nákup nemovitosti tohoto typu je dobrou investiční strategií.

Předmětná Rezidenční čtvrť se nachází v blízkosti centra Ostravy. Její součástí je 7 bytových domů, nízké cihlové zástavby, které jsou po kompletní revitalizaci. Celý komplex je oplocen a střežen kamerovým systémem, který tak zvyšuje bezpečnost jeho uživatelů. Součástí komplexu jsou parkové plochy, které jsou určeny k vaší relaxaci a zejména dětem k jejich bezpečnému vyžití. Rezidence disponuje velkým množstvím parkovacích míst a rovněž jsou zde již vybudovány i chodníky. V areálu proběhne instalace 6 stojanů na dobíjení elektro aut.

Bytové jednotky mají dispozice 1+1, 2+KK, 2+1, 3+KK a podkrovní 3+KK. Výměry bytových jednotek jsou od 43 m2 až 84 m2. Každý byt má k dispozici prostorný zděný sklep. Některé bytové jednotky mají rovněž balkóny. Podkrovní byty disponují klimatizací v každém pokoji.

Rekonstrukce objektu byla dokončena v roce 2023, kdy byla také zkolaudována. V bytech jsou nové omítky, plovoucí podlahy v jednotlivých pokojích, kuchyni i na chodbě. V koupelně a WC je keramická dlažba a obklady. Nové jsou el. rozvody, LED osvětlení, elektrické vytápění sálavé infra konvektory, bojler pro ohřev TUV a interiérové dveře včetně zárubní.

Tato konkrétní bytová jednotka je podkrovní a má dispozici 3+KK s celkovou plochou 75 m2. Disponuje prostornou otevřenou obývací místností propojenou s kuchyňským koutem s možností jídelní částí. V kuchyni bude kuchyňská linka včetně spotřebičů sklokeramická varná deska, elektrická trouba, digestoř, nerezový dřez a příprava na myčku. Prostorná chodba propojuje ostatní místnosti větší a menší pokoj, koupelnu a WC. V koupelně je rohová vana nebo sprchový kout, umyvadlová skříňka a zrcadlo. WC je samostatné.

V okolí najdete:
Forum Nová Karolína/ centrum města 2,8 km, (4 min. autem)
tramvajová zastávka 500 m
terminál Hranečník 1,2 km
čerpací stanice (3 min. autem)
Restaurace Jan Maria (3 min. autem)
Slezskoostravský hrad 1,4 km
ZOO Ostrava 3,8 km

Neváhejte nás kontaktovat! Těšíme se na prohlídku!

Technická data bytu:
Dispozice: 3+KK podkrovní
Užitná plocha: 75 m2
Patro: 3 NP
Sklep: 12 m2
Parkování u domu: Ano
Typ budovy: Cihlová
Energetická třída: D
Stav objektu: Po rekonstrukci
Vytápění: Elektřina

Prodej bytu 3+kk Ostrava, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, topení je řešeno jako lokální elektrické, o ploše 75 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 3+kk Ostrava-město, je vybaven či je k dispozici bytové jádro zděné, nezařízeno nábytkem, parkování, sklep, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, blízké okolí lze popsat jako oblast obytná, lze také popsat jako bydlení pro rodiny, nízkoenergetický, spolubydlení, studentské bydlení, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, kanalizace, klimatizace, tV kabel, voda, pitná, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale of 3+KK attic apartment 87 m2, Zárubecká Street, Ostrava Slezská Ostrava

Don\'t miss out on buying this interesting property! We have sold 48 apartments out of 65. The last 17 apartments remain! Promotion for attic apartment 3+kk are offered for free! 1 parking space in the area worth CZK 100,000! We would like to offer you something special exclusively. Would you be interested in an apartment, two or a whole set of apartments after complete reconstruction in revitalized apartment buildings? Do you want to own a home near the center of Ostrava, where you will have privacy, peace and all civic amenities within easy reach? Are you looking for an interesting real estate investment? Then the Zárubek Residence project is just for you. So just choose. Residential apartments of this category are a desirable commodity for those who have decided to invest in real estate. The purchase of real estate of this type is a good investment strategy. The residential area in question is located near the center of Ostrava. It includes 7 apartment buildings, low-rise brick buildings that have been completely revitalized. The entire complex is fenced and guarded by a camera system, which increases the safety of its users. Part of the complex are park areas, which are intended for your relaxation and, especially for children, for their safe enjoyment. The residence has a large number of parking spaces and sidewalks have already been built. 6 racks for recharging electric cars will be installed in the area. The apartment units have layouts of 1+1, 2+KK, 2+1, 3+KK and attic 3+KK. The apartment units range in size from 43 m2 to 84 m2. Each apartment has a spacious brick cellar. Some apartments also have balconies. Attic apartments have air conditioning in every room. The reconstruction of the building was completed in 2023, when it was also approved. The apartments have new plaster, floating floors in individual rooms, the kitchen and in the hallway. There are ceramic tiles and tiles in the bathroom and toilet. New are electric wiring, LED lighting, electric heating, radiant infrared convectors, boiler for hot water heating and interior doors including door frames. This particular apartment unit is an attic and has 3+KK with a total area of 75 m2. It has a spacious open living room connected to a kitchenette with the option of a dining area. In the kitchen, there will be a kitchen unit including glass ceramic hob, electric oven, hood, stainless steel sink and preparation for the dishwasher. A spacious corridor connects the other rooms, a larger and a smaller room, a bathroom and a toilet. The bathroom has a corner bathtub or shower, a sink cabinet and a mirror. The toilet is separate. Nearby you will find: Forum Nová Karolína/ city center 2.8 km, (4 min. by car) tram stop 500 m Hranečník terminal 1.2 km gas station (3 min. by car) Restaurant Jan Maria (3 min. by car) Silesian Ostrava Castle 1.4 km ZOO Ostrava 3.8 km Do not hesitate to contact us! We look forward to the tour!

Základní info

Evidenční číslo:
184/5417
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Slezská Ostrava, Ostrava, Ostrava-město
Cena:
3 499 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Akce k podkrovním bytům 3+kk nabízíme Zdarma! 2 parkovací stání v areálu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s poplatky, včetně DPH, včetně právního servisu, + provize RK

Plochy

Plocha užitná:
75 m2
Plocha sklepa:
12 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
5
Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
3
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.
Energetická náročnost:
127 kWh/m2

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Sklep, Parkování, Bytové jádro zděné

Inženýrské sítě

Voda, pitná, TV kabel, Klimatizace, Kanalizace, Internet, 230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Spolubydlení, Studentské bydlení, Nízkoenergetický

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Tramvaj, Trolejbus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Pošta

Charakter okolí objektu

Obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku