Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 3+kk 101 m2 Koulova , Praha 6 - Dejvice

15 300 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 101 m2
  • 7. podlaží
  • Výtah
  • stav: Velmi dobrý

Nabízíme na prodej exkluzivní 3+kk byt, který se vyjímá svým vynikajícím stavem, přičemž kvalita a pocit novosti jsou zde na každém kroku patrné. Jeho klenotem je unikátní terasa s dechberoucími výhledy, umístěná v Dejvicích. Tato oblast se vyznačuje jedinečnou kombinací moderního života a historického kouzla, s nezaměnitelným duchem místa, který je patrný jak z terasy, tak z celkové atmosféry bydlení. Výhody bytu jsou umocněny jeho umístěním v úspěšném projektu přístavby z roku 2006 na šestém patře renovovaného historického domu, s pohodlím výtahu, který usnadňuje přístup. Na patře se nachází pouze jeden soused, což zajišťuje pocit soukromí a klidu, a to ještě podpořené skvělými sousedskými vztahy.

Nezávislost a efektivní řízení tepla v bytě zajišťuje samostatný plynový kotel, přičemž celková plocha 101 m2, včetně 11 m2 terasy, poskytuje ideální prostor pro odpočinek s nádhernými výhledy. Obývací pokoj s terasou je orientován na západ, zatímco dvě ložnice nabízí pokojnou atmosféru na východ. Byt je moderně vybaven, včetně klimatizace, a nabízí promyšlené dispoziční řešení s pracovnou, šatnou a užitkovou místností za koupelnou s pračkou a sušičkou. Kuchyně je plně vybavena kvalitními vestavnými spotřebiči.

Interiér bytu zdobí luxusní dubové parkety, které dodávají domácí pohodlí, zatímco pro WC, koupelnu a užitkovou místnost byla zvolena kvalitní dlažba. Byt vyniká svou dispozicí, světlými a vzdušnými prostory, které v kombinaci s klidným prostředím podtrhují jedinečnost tohoto bydlení. Součástí domu je také udržovaná zahrada s posezením.

Lokalita v Dejvicích se pyšní svým jedinečným charakterem a přispívá k nezapomenutelnému pocitu z bydlení. Ideální pro rodinný život, oblast nabízí bohatou občanskou vybavenost včetně škol, školek, obchodů a kulturních zařízení. Dostupnost stanice metra Dejvická, pouhých 10 minut chůze, zajišťuje snadný přístup do centra města.

Tento byt je skvělou volbou pro ty, kdo hledají kombinaci moderního komfortu a jedinečné atmosféry historické části Prahy, a to vše při nízkých nákladech na bydlení - 2 610 Kč za domovní poplatky plus energie, což z něj činí výjimečnou nabídku na trhu.

Prodej bytu 3+kk Praha 6, Dejvice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 7. podlaží, o ploše 101 m2, případně vybírejte i tady, Byty 3+kk Praha 6, je vybaven či je k dispozici terasa, výtah, ve vybavení také naleznete internet.

Sale flats 3+KT, 101 m Koulova , Praha 6 - Dejvice

We are offering for sale an exclusive 3+kk apartment that stands out with its excellent condition, where quality and a sense of newness are evident at every step. Its jewel is a unique terrace with breathtaking views, located in Dejvice. This area is characterized by a unique combination of modern life and historical charm, with a distinct spirit of the place that is apparent both from the terrace and the overall living atmosphere. The apartment's benefits are enhanced by its location in a successful annex project from 2006 on the sixth floor of a renovated historical building, with the convenience of an elevator that facilitates access. There is only one neighbor on the floor, ensuring a sense of privacy and tranquility, further supported by excellent neighborly relations. Independence and efficient heat management in the apartment are provided by a separate gas boiler, while the total area of 101 m^2, including an 11 m^2 terrace, offers an ideal space for relaxation with beautiful views. The living room with a terrace is west-facing, while two bedrooms offer a peaceful atmosphere to the east. The apartment is modernly equipped, including air conditioning, and offers a thoughtful layout with a study, a dressing room, and a utility room behind the bathroom with a washer and dryer. The kitchen is fully equipped with quality built-in appliances. The interior of the apartment is adorned with luxurious oak parquet flooring, adding to the home comfort, while quality tiles were chosen for the toilet, bathroom, and utility room. The apartment excels in its layout, bright and airy spaces, which, combined with a calm environment, underline the uniqueness of this living space. The building also includes a maintained garden with seating. The location in Dejvice boasts its unique character and contributes to an unforgettable living experience. Ideal for family life, the area offers a rich civic amenities including schools, kindergartens, shops, and cultural facilities. The accessibility of the Dejvická metro station, just a 10-minute walk away, ensures easy access to the city center. This apartment is a great choice for those looking for a combination of modern comfort and the unique atmosphere of a historical part of Prague, all at low housing costs - 2,610 CZK for housing fees plus utilities, making it an exceptional offer on the market.

Základní info

Evidenční číslo:
00802
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Koulova, Praha 6, Dejvice, Praha
Cena:
15 300 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
101 m2
Plocha terasy:
11 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
7. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
109 kWh/m2

Vybavení objektu

Výtah, Terasa

Dopravní dostupnost

MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku