Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej bytu 2+1 57 m2 Na drahách, Hronov

2 110 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • 2+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 57 m2
  • 1. podlaží
  • Sklep
  • stav: Dobrý

Vstupte do příjemného a slunného bytu, který se nachází na prvním patře třípatrového cihlového bytového domu v klidné lokalitě Hronova. Tento útulný byt nabízí ideální kombinaci pohodlí a klidu, přičemž zároveň zůstává dobře dostupným pro využívání městských zařízení. Vedle fotografií se skutečným stavem bytu máte k dispozici i možnosti, jak by mohl váš budoucí byt vypadat.

Dva obytné pokoje s dřevěnými parketami poskytují dostatek prostoru pro váš komfortní pobyt. Kuchyň s jídelnou je nejen praktická, ale i příjemné místo pro společné chvíle a přípravu jídla. Koupelna s vanou a toaletou je vkusně zařízená, což dodává bytu elegantní nádech. Navíc máte k dispozici malý sklad přímo v bytě, který usnadňuje organizaci a úschovu věcí. K bytu patří další dva sklepy, nacházející se v suterénu budovy, což poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.
Majitelům bytů náleží podíl na společném pozemku u bytu, kde máte svoji dřevěnou kolnu.

Vytápění bytu je zajištěno lokálními plynovými topidly. Byt má vlastní komín, takže případná instalace krbových
kamen by neměl být problém. Ohřev teplé vody zajišťuje vlastní elektrický bojler.

Hronov je malebné město na severovýchodě Čech, nedaleko polských hranic. Mezi části obce patří Malá Čermná, Rokytník, Velký Dřevíč, Žabokrky a Zbečník. Město disponuje standartní občanskou vybaveností, včetně pošty, městského úřadu, knihovny, mateřských školek, základních a středních škol, zdravotního střediska, domu s pečovatelskou službou, lékárny, zimního stadionu a dalších služeb pro občany. Sportovní nadšenci ocení širokou škálu zařízení, kryté motokárové dráhy a zimního stadionu. Město je známé jako startovní místo významného běžeckého závodu Hronov - Náchod, který se koná již více než 50 let.

Tento byt v Hronově nabízí nejen útulné bydlení, ale i výbornou dostupnost ke všem městským a rekreačním možnostem, které tato malebná lokalita poskytuje. V případě zájmu vám doporučíme financování vaší nové nemovitosti. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré právní náležitosti.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme podrobnější informace včetně prohlídky nemovitosti. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Prodej bytu 2+1 Hronov, stav je uveden jako dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 57 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 2+1 Náchod, je vybaven či je k dispozici sklep, zařízeno částečně nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale of 2+1 apartment 57 m2 Na drahách, Hronov

Enter a pleasant and sunny apartment, which is located on the first floor of a three-story brick apartment building in a quiet area of Hronov. This cozy apartment offers the ideal combination of comfort and tranquility, while remaining well accessible for the use of the city's facilities. Two living rooms with wooden parquet floors provide enough space for your comfortable stay. A kitchen with a dining room is not only practical, but also a pleasant place for spending time together and preparing food. The bathroom with bathtub and toilet is tastefully furnished, which gives the apartment an elegant touch. In addition, you have a small storage room right in the apartment, which facilitates the organization and storage of things. The apartment includes two additional cellars, located in the basement of the building, which provides enough storage space for your needs. The apartment owners own a share of the common land near the apartment where you have your wooden shed. The apartment is heated by local gas heaters. The apartment has its own chimney, so the possible installation of fireplaces the stove should not be a problem. Hot water is heated by its own electric boiler. Hronov is a picturesque town in the northeast of Bohemia, not far from the Polish border. The parts of the village include Malá Čermná, Rokytník, Velký Dřevíč, Žabokrky and Zbečník. The city has standard civic amenities, including a post office, city office, library, kindergartens, primary and secondary schools, health center, nursing home, pharmacy, winter stadium and other services for citizens. Sports enthusiasts will appreciate the wide range of facilities, the indoor go-kart track and the winter stadium. The town is known as the starting point of the important cross-country race Hronov - Náchod, which has been held for more than 50 years. This apartment in Hronov offers not only cozy living, but also excellent accessibility to all urban and recreational opportunities that this picturesque location provides. If you are interested, we will recommend financing your new property. Thanks to our client service, we will help you handle all legal requirements. If you are interested in this offer, do not hesitate to contact us. We will be happy to provide you with more detailed information, including a tour of the property. In case of multiple applicants for the property, the owner reserves the right to sell the property to the applicant with the highest offer.

Základní info

Evidenční číslo:
22245
Typ:
Byty, 2+1 prodej
Adresa:
Na drahách, Hronov, Náchod
Cena:
2 110 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
cena včetně provize a včetně realitního i právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

cena k jednání

Plochy

Plocha užitná:
57 m2
Plocha sklepa:
6 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
3
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Sklep, Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Autobus, Vlak, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku