Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej bytového domu Praha - Horní Počernice

59 900 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Činžovní dům
  • konstrukce: Skeletová
  • obytná: 545 m2
  • zastavěná: 289 m2
  • stav: Novostavba
  • Garáž
  • Parkování

Představujeme Vám výjimečný třípodlažní dům s 10 jednotkami ( pronajatými) na ulici Náchodská v Horních Počernicích. S možným rozdělením na samostatné jednotky ( ateliéry).

Nemovitost vyniká svou konstrukcí, použitými technologiemi a designem, díky kterým můžeme garantovat životnost až 1000 let.

Dům stojí ve strategické lokalitě - ve středu Pražského okruhu s přímým napojením na dálnici D10 směr Mladá Boleslav a D11 směr Hradec Králové. Navíc pouze jeden kilometr od domu je autobusová zastávka a stanice metra B - Černý Most.

Dispozice domu majitel navrhnul s ohledem na variabilitu, umožňující v budoucnu snadnou transformaci na prostornější byty, kanceláře nebo obchodní prostory. Nyní je zde na třech podlažích 9 samostatných bytových jednotek 1+kk, 2+kk a 3kk (možno prohlášením vlastníka rozdělit na 1kk a 2kkk. Byty o velikosti 22- 50 m propojuje minimalistické designové schodiště z betonu. Celková užitná plocha činí 545 m, dále je zde dvojgaráž, technická místnost, prádelna a technická koupelna. Dům disponuje dvěma studnami, které jsou připraveny pro budoucí napojení do stávající soustavy.

Byty mají vysoké stropy, tříkomorová plastová francouzská okna od podlahy po strop a z nejvyššího patra je unikátní výhled na městský okruh, golfové hřiště a Černý Most. Každý byt je v tuto chvíli pronajat. Vybavení bytových jednotek je v jednotném stylu od sanity po kuchyně. Standardem každé domácnosti je zabezpečení, protipožární systémy, bojlery na ohřev vody, elektrokotle pro vodovodní podlahové topení, tepelné čerpadlo vzduch/vzduch nebo klimatizace.

Do přírody to budete mít pár kroků, nemovitost stojí u chráněného Chvalského lomu.

Přednosti domu
nízké provozní náklady
minimalistický design
dobrá dostupnost na dálnice D10, D11 a Pražský okruh, metro a MHD
dostatek parkovacích míst přímo u domu
stavitel počítá s životností jádra stavby na 1000 let

Přijďte se osobně přesvědčit o kvalitě stavby a jejím nadčasovém designu. Rádi vám představíme i veškeré technické detaily. Stačí se ozvat. Těšíme se na vás.

Prodej činžovního domu Praha 9, Horní Počernice, stav je uveden jako novostavba, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 545 m2, se zastavěnou plochou 289 m2, a zahradou 190 m2, více toho najdete určitě zde, činžovní domy Praha 9, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, terasa, zařízeno nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete internet, kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale house Prague - Horní Počernice

We present you an exceptional house on Náchodská street in Horní Počernice. The property stands out for its construction, technologies and design, thanks to which we can guarantee a lifetime of up to 1000 years. The house is situated in a strategic location - in the middle of the Prague ring road with direct connection to the D10 motorway towards Mladá Boleslav and D11 towards Hradec Králové. In addition, only one kilometer from the house there is a bus stop and metro station B - Černý Most. The author designed the layout of the house with variability in mind, allowing for easy transformation into more spacious apartments, offices or commercial premises in the future. Now there are 10 separate apartment units from 1 + kk to 2 + kk on three floors. The apartments of 22- 50 m are connected by a minimalist design staircase made of concrete. The total interior area is 408 m, there is also a double garage, utility room, laundry room and technical bathroom. The apartments have high ceilings, three-chamber floor-to-ceiling French windows and the top floor offers a unique view of the city circuit, golf course and Černý Most. Each apartment is currently rented. The furnishing of the units is in a uniform style from the sanitary ware to the kitchen. Security, fire protection systems, hot water boilers, electric underfloor heating, air/air heat pumps or air conditioning are standard in every home. You will be a few steps to the countryside, the property is situated next to the protected Chvalský Quarry. Advantages of the house low running costs minimalist design good accessibility to the D10 and D11 motorways, Prague ring road, metro and public transport plenty of parking spaces right next to the house the builder expects the lifetime of the core of the building to be 1000 years Come and see for yourself the quality of the building and its timeless design. We will be happy to present you all the technical details. Just get in touch. We look forward to seeing you.

Základní info

Evidenční číslo:
9535
Typ:
Domy, Činžovní dům prodej
Adresa:
Náchodská, Praha 9, Horní Počernice, Praha
Cena:
59 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Skeletová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
545 m2
Plocha zastavená:
289 m2
Plocha zahrady:
190 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Energetická náročnost:
143 kWh/m2

Vybavení objektu

Garáž, Parkování, Terasa, Zařízeno nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

MHD, Dálnice, Silnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku