Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Prodej atypického bytu 112 m2 Mírová, Žacléř

3 440 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • atypický/jiný
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 112 m2
  • 3. podlaží
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování
  • stav: Dobrý

Hledáte bydlení v krásném podhůří Krkonoš? Nabízíme vám exkluzivní možnost vlastnit zrekonstruovaný byt, který lze ještě dále rozšířit do podkroví, čímž vznikne prostorný mezonet. Tato nemovitost se nachází v cihlovém bytovém domě na Mírové ulici, v malebném městečku Žacléř, které je bránou do východní části Krkonoš.
Byt se nachází ve třetím patře a prošel kompletní rekonstrukcí. Tento byt nabízí fascinující možnost rozšíření do podkroví, kde můžete vytvořit až tři další místnosti a koupelnu, čímž prakticky zdvojnásobíte svůj prostor pro bydlení.

V původní části bytu byla provedena řada modernizací, včetně nových oken s izolačními trojskly, kompletně nové kuchyňské linky vybavené spotřebiči a moderní koupelny se sprchovým koutem a WC. Elektřina, voda a odpady byly také kompletně modernizovány. V obytných místnostech jsou položeny nové koberce, které skrývají dřevěné parkety v dobrém stavu. V každé místnosti je k dispozici přípojka internetu a TV. Pro ohřev vody slouží elektrický bojler. Vytápění bytu je zajištěno stropními infračervenými panely, které lze ovládat pomocí termostatů propojených s Wi-Fi a dálkově ovládat přes mobilní aplikaci.

Ale to ještě není všechno! Do podkroví vás zavede kovové schodiště, kde byla provedena příprava pro další rozšíření. Střecha byla zpevněna a osazena střešními okny. Po dokončení této rekonstrukce budete mít k dispozici prostorný prostor, který může sloužit jako dvě velké místnosti, komora a další koupelna. Tímto způsobem můžete upravit interiér podle svých individuálních představ a potřeb.
Jako další nabízíme možnost zakoupit vlastní garáž, která se nachází přibližně 250 metrů od bytu. Tato garáž má elektrickou přípojku, betonovou podlahu s dlažbou a elektricky ovládaná vrata s dálkovým ovládáním.

Tato nemovitost je připravena k okamžitému bydlení, a pokud si přejete, můžete postupně dokončit rozšíření do podkroví podle vašich časových možností. Pořizování tohoto bytu vám poskytne nejen pohodlné bydlení, ale také výjimečnou příležitost využívat krásu okolní přírody, ať už během zimních sportů nebo letních výletů do přírody.

Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku této atraktivní nemovitosti!
S financováním nemovitosti vám velice rádi pomůžeme.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Prodej atypický/jiný Žacléř, stav je uveden jako dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 112 m2, a mnohem více na, Atypický/jiný Trutnov, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, parkování, zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale of atypical apartment 112 m2 Mírová, Žacléř

Are you looking for housing in the beautiful Krkonoše foothills? We offer you an exclusive opportunity to own a renovated apartment, which can be further extended into the attic, creating a spacious maisonette. This property is located in a brick apartment building on Mírová street, in the picturesque town of Žacléř, which is the gateway to the eastern part of the Giant Mountains. The apartment is located on the third floor and has undergone a complete renovation, during which the beautiful wooden parquet floors in the main rooms were left in good condition. This apartment offers a fascinating extension to the attic where you can create up to three additional rooms and a bathroom, practically doubling your living space. In the original part of the apartment, a number of modernizations were carried out, including new windows with insulating triple glazing, a completely new kitchen equipped with appliances and a modern bathroom with shower and toilet. Electricity, water and waste have also been completely upgraded. Internet connection and TV are available in every room. An electric boiler is used to heat the water. The apartment is heated by ceiling infrared panels, which can be controlled using thermostats connected to Wi-Fi and controlled remotely via a mobile application. But that's not all! A metal staircase leads you to the attic, where preparations have been made for further expansion. The roof was reinforced and fitted with skylights. After completing this renovation, you will have a spacious space that can serve as two large rooms, a pantry and another bathroom. In this way, you can adjust the interior according to your individual ideas and needs. Next, we offer the possibility to purchase your own garage, which is located approximately 250 meters from the apartment. This garage has an electric connection, concrete floor with tiles and an electric gate with remote control. This property is ready for immediate occupation and if you wish, you can gradually complete the extension to the attic according to your time options. Buying this apartment will not only provide you with comfortable living, but also an exceptional opportunity to enjoy the beauty of the surrounding nature, whether during winter sports or summer trips to nature. Do not hesitate to contact us and arrange a tour of this attractive property! We will be happy to help you with real estate financing. In case of multiple applicants for the property, the owner reserves the right to sell the property to the applicant with the highest offer.

Základní info

Evidenční číslo:
19619
Typ:
Byty, atypický/jiný prodej
Adresa:
Mírová, Žacléř, Trutnov
Cena:
3 440 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s poplatky, s provizí RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Plochy

Plocha užitná:
112 m2
Plocha sklepa:
6 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Sklep, Garáž, Parkování

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku