Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej 3x bytová jednotka v RD na pozemku 1642 m

9 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 164 m2
  • zastavěná: 188 m2
  • pozemek: 1642 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Centrum obce

Tato unikátní nemovitost otevírá dveře mnoha možnostem využití - od vícegeneračního bydlení po spojení rodinného domova s výdělečným podnikáním a nájemním bydlením. Rezidence disponuje třemi bytovými jednotkami, z nichž momentálně jedna slouží k dlouhodobému pronájmu a generuje majiteli stabilní příjem. K tomu všemu přidáváme prostornou garáž s montážní jámou a další multifunkční prostory, které mohou sloužit k podnikání.

Na pozemku o celkové výměře 1642 m se nachází několik přidružených staveb. Zastavěná plocha a nádvoří tvoří 782 m, z čehož 180 m zabírá samotná rezidence. Nemovitost disponuje rozlehlou manipulační plochou a nabízí také hojný počet parkovacích míst o rozloze 470 m a zahrada o velikosti cca 390 m.
Objekt je dvoupodlažní.
1. NP sestává ze dvou bytů 2+kk a garáže.
Garáž 74m s montážní jámou.
První byt 30m, velká terasa, vchod do garáže, samostatná koupelna.
Druhý byt 30m, vlastní vchod, samostatná koupelna.
2. NP mezonetový byt 104m 3+kk
Každá bytová jednotka má vlastní elektroměr, zatímco pro všechny bytové jednotky je společný plynový kotel, který zajišťuje vytápění.
Vedle domu se nachází nebytový prostor 12m určen k menšímu podnikání.

Chomoutov, kde se nemovitost nachází, je okrajová, městská část Olomouce plná klidu a pohody, kde žije okolo 1000 obyvatel. Především se obec nachází v CHKO Litovelské Pomoraví - to poukazuje na všudy přítomnou rozmanitou přírodu. V okolí se nachází mnoho jezer a rybníků, jako například oblíbené Poděbrady nebo Chomoutovské jezero, kde se dají zejména v období každoročního tahu ptáků pozorovat řady zástupců ptačí říše. K pozorování ptáků slouží i ptačí pozorovatelna, odkud můžete spatřit třeba orla mořského nebo kormorána. Okolí Chomoutova vybízí k častým cyklo výletům, nachází se zde oblíbené trasy spojené s CHKO. Ve čtvrti dokonce funguje pivovar Chomout.

Význačným faktorem je nově navýšený dotační balíček s názvem "Zelená úsporám", který nyní nabízí finanční podporu pro jakýkoliv druh zateplení budovy. Zároveň je možné vybudovat čtvrtou bytovou jednotku, místo velké garáže. Nemovitost je ve velmi dobrém stavebně technickém stavu. Nové elektrické rozvody vysoké jističe, napojení na vodovod, kanalizaci, vlastní studna.
Prodej je včetně vybraného nábytku a vybavení.
Průkaz energetické náročnosti zatím nezhotoven, z toho důvodu je uvedena třída G.

V ceně jsou zahrnuty všechny poplatky za právní servis a provize RK. Zajišťujeme profesionální servis a nabídku financování nemovitosti.
Další informace telefonicky nebo přímo na prohlídce

Prodej rodinného domu Olomouc, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 164 m2, pozemek o velikosti 1642 m2, se zastavěnou plochou 188 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Olomouc, je vybaven či je k dispozici terasa, zařízeno částečně nábytkem, elektro je zavedeno, a to 120V, 230V, 400V.

For sale 3x residential unit in a house on a plot of 1642 m

This unique property opens the door to many uses - from multi-generational living to combining a family home with a profitable business and rental housing. The high-end residence has three residential units, each of which is already rented to reliable tenants on a long-term basis, guaranteeing a stable and continuous income. To all this we add a spacious garage with an assembly pit and other multifunctional spaces that can be used for business. There are several associated buildings on the plot with a total area of 1642 m. The built-up area and courtyard comprises 782 m, of which 180 m is occupied by the residence itself. The property has a large service area and also offers abundant parking spaces of 470 m and a garden of approximately 390 m. The property is two-storey. The 1st floor consists of two 2 bedroom apartments and a garage. Garage of 74m with an assembly pit. First apartment 30m, large terrace, entrance to the garage, separate bathroom. Second apartment 30m, own entrance, separate bathroom. 2. NP duplex apartment 104m 3+kk Each apartment unit has its own electricity meter, while there is a common gas boiler for all the apartments which provides heating. Next to the house there is a non-residential space of 12m intended for a small business. Chomoutov, where the property is located, is a peripheral, urban part of Olomouc full of peace and quiet, where around 1000 inhabitants live. Above all, however, the village is located in the Litovelské Pomoraví Protected Landscape Area - this highlights the diverse nature present everywhere. There are many lakes and ponds in the surroundings, such as the popular Poděbrady or Chomoutov Lake, where many representatives of the bird kingdom can be observed, especially during the annual bird migration. There is also a bird observatory where you can see the sea eagle or the cormorant. The surroundings of Chomoutov encourage frequent cycling trips, there are popular routes connected with the protected landscape area. There is even a Chomout brewery in the district. A significant factor is the newly increased subsidy package called "Green Savings", which now offers financial support for any kind of building insulation. At the same time, it is possible to build a fourth housing unit, instead of a large garage. The property is in very good structural and technical condition. New electrical wiring - high breakers, connection to water supply, sewerage, own well. Sale is including selected furniture and equipment. Energy performance certificate has not yet been made, for this reason it is listed class G. The price includes all legal fees and commission of the real estate agency. We provide professional service and offer financing for the property. Further information by phone or directly at the viewing

Základní info

Evidenční číslo:
6704
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Baarova, Chomoutov, Olomouc
Cena:
9 690 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
V ceně jsou zahrnuty všechny poplatky za právní servis, provize RK a vklad na katastr ve výši 2.000
Stav:
Dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1642 m2
Plocha užitná:
164 m2
Plocha zastavená:
188 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Terasa, Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku