Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Pozemek s projektem na dům 4+kk - Dubí, Na Výsluní

2 450 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 705 m2

Přemýšlíte o stavbě domu v klidné a slunné lokalitě, ale vyřizování stavebního povolení a papírování vás od toho odrazuje? Máme pro vás řešení!

Máme pro vás stavební pozemek v Dubí, Na Výsluní o rozloze 705 m2, s již schváleným stavebním povolením a projektem na výstavbu jednopodlažního domu 4+kk o zastavěné ploše 162,4 m2. Tím se vyhnete nepříjemnému a zdlouhavému zařizování dokumentů. Dokonce zde byli již započaty stavební práce a může tak být ještě blíže k vašemu vysněnému bydlení.

Na pozemku byli již provedeny terénní úpravy, které zahrnují i provedení drenáží pro odvodnění pozemku. Nejzajímavější částí této nabídky je to, že se zde nachází připravená základová deska, vyžadující pouze dokončení armování a zalití betonem. Elektřina a voda jsou zajištěny a na hranici pozemku je tlaková kanalizace.

Předpokládaný rozpočet pro dodělání stavebních prací je zhruba 3.2 mil (záleží na ceně materiálu a práce v době výstavby, použitých materiálech, apod..).

Lokalita 'Na Výsluní' není takto pojmenovaná nadarmo slunce zde svítí v plné celý den a vytváří ideální prostředí pro váš nový domov. Na tento fakt se myslelo již v projektu a tak je dům situován tak, aby maximálně využil slunečního svitu. Obývací pokoj s kuchyní jsou orientovány na slunný jih, zatímco koupelna, technická místnost a pokoje směřují na klidný sever

Pozemek je rohový, sousedíte s jediným sousedem a za ním se rozprostírá les a potok, tvořící přírodní oázu klidu. I přesto, že jste obklopeni přírodou, autobusová zastávka (400 m) a obchod (600 m) jsou v pohodlné blízkosti. Do centra Teplic je to jen 7 minut autem.

Pozemek je možné financovat hypotečním úvěrem. S jeho vyřízením vám rád pomůže můj kolega, který se o vše postará a zajistí vám nejvýhodnější možné řešení.

Chopte se této příležitosti a vytvořte si svůj vlastní kousek ráje! Pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat, rád se s Vámi potkám.

Prodej stavebního pozemku Dubí, pozemek o velikosti 705 m2, a mnohem více na, Stavební pozemky Teplice, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Land with project for 4+kk house - Dubí, Na Výsluní

Are you thinking about building a house in a quiet and sunny location, but the building permits and paperwork are putting you off? We have a solution for you! We have for you a building plot in Dubí, Na Výsluní with an area of 705 m2, with an already approved building permit and a project for the construction of a one-storey house 4 + kk with a built-up area of 162.4 m2. This will avoid unpleasant and lengthy paperwork. Even the construction work has already started here and can be even closer to your dream home. Landscaping has already been carried out on the property, which includes the implementation of drainage for the drainage of the land. The most exciting part of this offer is that there is a ready-made foundation slab, requiring only the completion of reinforcement and pouring of concrete. Electricity and water are provided and there is a pressure sewer at the property line. The estimated budget to complete the construction work is approximately 3.2 miles (depends on the cost of materials and labor at the time of construction, materials used, etc..). The 'Na Výsluní' location is not named as such for nothing - the sun shines here in full all day, creating the perfect setting for your new home. This fact was thought of in the design and so the house is positioned to make the most of the sunshine. The living room and kitchen face the sunny south, while the bathroom, utility room and bedrooms face the quiet north The plot is corner plot, adjacent to the only neighbour and behind it is a forest and a stream, forming a natural oasis of tranquillity. Even though you are surrounded by nature, a bus stop (400 m) and a shop (600 m) are conveniently close by. The centre of Teplice is only 7 minutes away by car. The land can be financed with a mortgage loan. My colleague will be happy to help you with its arrangement, who will take care of everything and provide you with the most favorable possible solution. Seize this opportunity and create your own piece of paradise! Do not hesitate to contact me to arrange a viewing, I will be happy to meet you.

Základní info

Evidenční číslo:
06223
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Kaštanová, Mstišov, Dubí, Teplice
Cena:
2 450 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize RK a právního servisu
Typ budovy:
Rohový

Plochy

Plocha pozemku:
705 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku