Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Pozemek pro developerský projekt, Brno-Žebětín, CP 5882 m2

26 469 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 5882 m2

Zn-10 to je dle aktuálně projednávaného územního plánu města Brna značka lokality Žebětínský statek zajišťující rozvoj bydlení, navazující na současnou výstavbu lokality Kamechy s charakterem staveb B/r2, tedy bydlení rezidenční ve výškové úrovni 2, s výškou stavby 3-10 m.

V této lokalitě připravujeme soubor pozemků vhodný pro investory, který mají zkušenosti s developerský projekty. Tento soubor pozemků se nabízí jako celek, s celkovou plochou 5882 m2.

Jednou z podmínek pro výstavbu v této lokalitě je dle chystaného územního plánu zpracování územní studie-12, kterou bude zadávat město. Každý z investorů si ale může nechat vypracovat svou studii, kterou se může město nechat inspirovat, při zpracování své studie území. Investor by měl dbát také na místní obojživelníky a navrhnout jim opatření podporující jejich migraci.

Výstavba v této lokalitě je také podmíněna vybudováním východní částí obchvatu Žebětína, který zajistí přístup po komunikaci do této lokality, na jehož první etapu bylo vydáno územní rozhodnutí o umístění stavby 5.2.2021. V dolní části této lokality je již v přípravě jiný developerský projekt, na který by se dalo po dohodě s investorem tohoto projektu s výstavbou navázat.

Spojení s městem Brnem zajišťuje Dopravní podnik města Brna pomocí autobusové linky 52 z Mendlova náměstí, přes Žebětín až do Bystrce a zase zpátky. Okružní jízdu přes sídliště Kamechy zajišťuje linka 54. Katastrem Žebětína prochází část trasy nedostavěné Hitlerovy exteritoriální dálnice Vídeň - Vratislav, na jejímž tělese zde byla v 80. letech vybudována zčásti čtyřproudová silnice do Bystrce.

V roce 2013 byla dostavěna nová škola ZŠ Brno Otevřená. V obci je též mateřská škola s pracovišti Drdy 25 a Kohoutovická 33.

Na katastru Žebětína se rozkládá řada lesů, ve kterých se nachází následující maloplošná chráněná území Augšperský potok a Pekárna. Dalším maloplošným chráněným územím na katastru Žebětína je přírodní památka Žebětínský rybník. V lese na východě katastru Žebetína se nachází památný strom dub Troják.

Prodej stavebního pozemku Brno-město, Žebětín, pozemek o velikosti 5882 m2, zkusit to můžete ještě tady, Stavební pozemky Brno-město.

Land for development project, Brno-Žebětín, CP 5882 m2

According to the currently discussed zoning plan of the city of Brno, Zn-10 is a brand of the Žebětínský statek locality providing housing development, following the current construction in the Kamechy locality with the character of buildings B / r2, ie residential housing at height level 2, with a building height of 3-10 m. The total land area is 5882 m2. According to the planned zoning plan, one of the conditions for construction in this locality is the elaboration of a zoning study-12, which will be commissioned by the city. However, each of the investors can have their own study prepared, which the city can be inspired by, when preparing their study of the territory. Construction in this locality is also conditioned by the construction of the eastern part of the Žebětín bypass, the first stage of which was issued a zoning decision on the location of the building on February 5, 2021. The investor should also take care of local amphibians and propose measures to support their migration. The connection with the city of Brno is provided by the Transport Company of the City of Brno by means of bus line 52 from Mendlova náměstí, via Žebětín to Bystrce and back again. A tour of the Kamechy housing estate is provided by line 54. Part of the route of the unfinished Hitler s Vienna-Wrocław extraterritorial motorway passes through the Žebětín Cadastre, on the body of which a four-lane road to Bystrce was built here in the 1980s. In 2013, a new school, Brno Otevřená Elementary School, was completed. There is also a Kindergarten with workplaces Drdy 25 and Kohoutovická 33 in the village. There are a number of forests in the Žebětín cadastre, in which the following small-scale protected areas Augšperský potok and Pekárna are located. Another small protected area in the Žebětín cadastre is the natural monument Žebětínský rybník. In the forest to the east of the Žebetín cadastre there is a memorable oak tree Troják . More information from a real estate agent.

Základní info

Evidenční číslo:
054-13-349
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Žebětín, Brno, Brno-město
Cena:
26 469 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka

Plochy

Plocha pozemku:
5882 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku