Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Obchodní prostor k pronájmu, 532 m2, v novostavbě Rezidence Churchill, Vinohrady, Praha 2

319 200Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor

Pronájem úplně nového obchodního prostoru o rozloze 532 m2 ve stavu SHELL AND CORE se třemi vstupními dveřmi, dvěma garážovými stání, s více než 20m celoskleněnou fasádou orientovanou na ulici Italská, připravený pro komplexní větrání a klimatizaci, situovaný na úrovni ulice, v novostavbě s 57 byty na Vinohradech, která je součástí kanceláře třídy AAA Churchill, hned u náměstí Winstona Churchilla v ulici Dudova, Vinohrady, Praha 2.

Je vhodný pro širokou škálu použití (kromě přípravny potravin) např. obchodní prostor či kavárna, s možností rozdělení na dvě samostatné jednotky. Prostor může být dokončený dle individuálního návrhu klienta. Výška stropu 4200 mm. Vnější plocha je připravena pro firemní logo. Troje vstupní dveře: jedny z ulice Italská a dvoje vzadu, ideální pro dodávky.

Budova je součástí kanceláře třídy AAA Churchill, která zahrnuje 26.400 m2 kancelářských a 3.700m2 maloobchodních prostor. Nachází se hned u náměstí Winstona Churchilla, naproti Ekonomické univerzitě (VŠE) na ulici Italská a poskytuje vysokou viditelnost projíždějícímu provozu a chodců. Přímo vedle budovy je známá Rezidence Riegrovy Sady s přibližně 150 luxusními byty v uzavřeném komplexu na jedné straně, a kanceláře Deloitte na straně druhé.

V blízkosti je MHD - metro: Hlavní nádraží (5 min.), tramvaj: Viktoria Žižkov (4 min.), autobus: náměstí Winstona Churchilla (1 min). Snadný přístup autem na hlavní dálnice a centrum Prahy.

Parkovací místa k pronájmu v podzemní garáži budovy za 5.000 Kč/měs. + DPH.

Poplatky činí 30 Kč/m2/měs. + DPH (topení, voda, TZB).

K nastěhování hned.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena majitelem).
ID nemovitosti ANK0055-0002.

Prenájom obchodních prostor Praha 2, Vinohrady, stav je uveden jako novostavba, z celkového počtu 7 podlaží, o ploše 532 m2, více toho najdete určitě zde, Obchodní prostory Praha 2, je vybaven či je k dispozici garáž.

Commercial space for rent, 532 m2 in the new building Churchill Residence, Vinohrady, Prague 2.

Lease of a brand new retail space with an area of 532 m2 in the "SHELL AND CORE" condition with three entrance doors, two garage spaces, with more than 20 m street frontage to Italská, prepared for comprehensive ventilation and air-conditioning and Located at street level in a new building with 57 apartments in Vinohrady, part of the Class AAA Churchill Office, right next to Winston Churchill Square in Dudova Street, Vinohrady, Prague 2. It is suitable for a wide variety of uses (food preparation excluded), such as a commercial space or a cafe with the possibility to divide to two separate units. The space can be completed according to the individual design of the client. 4200 mm ceiling height. The exterior signage space prepared for company logo. There are three entrance doors (one from Italská, and two to the rear of the unit, ideal for deliveries). The new building is a part of the Class AAA Churchill Office, comprising 26.400 m2 of office and 3.700m2 retail space. On Italská, at náměstí Winstona Churchilla, opposite the Economics University (VŠE) on the Italska street and provides high visibility to passing traffic and pedestrians. Located immediately next to the well-known Rezidence Riegrovy Sady, which has approximately 150 luxury apartments within a gated complex on one side, and Deloittes offices on the other. Close to public transport - metro: Hlavní nádřáží (5 min.), tram: Viktoria Žižkov (4 min.), bus: náměstí Winstona Churchilla (1 min). Easy Access by car to and from major highways and centre of Prague, plenty of on-street parking. Parking spaces available in the underground garage of the building for rent for CZK 5,000/month. + TAX. Charges estimate is CZK 30/m2/month. + TAX (heating, water, building services) To move in immediately. Energy performance of the building: G (not communicated by the owner)

Základní info

Evidenční číslo:
ANK0055-0002
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor pronájem
Adresa:
Dudova, Praha 2, Vinohrady, Praha
Cena:
319 200Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Poplatky činí 30 Kč /m2 + DPH
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
532 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet NP:
7

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku