Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Nová skladová hala v komerční zóně Nupaky

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Skladovací prostory
  • lokalita: Okraj obce
  • provoz: 7200 m2

Nabízíme novou, v současných dnech téměř dokončenou skladovou halu k pronájmu. Halu je možno rozdělit na více sekcí a je možné ovlivnit složení prostor (sklady/ kanceláře) na míru nájemci. Dokončení květen/červen 2023.
Prostory jsou členěny na:
Prostor v 1PP - podzemní garáže.
Prostor v 1NP - jedná se o 4 skladovací sekce, každá 900 m2, s únosností podlahy 3t/m2, světlou výškou 6m, dostupné z nakládacích můstků a krajní prostory i nájezdovými rampami z terénu. Kromě toho jsou všechny sekce propojeny v interiéru posuvnými vraty.
Prostor v 2NP - jedná se o kombinovaný prostor kanceláří a skaldů, kde je přístup pomocí nájezdové rampy pro dodávkové vozy o světlé výšky 2,8m, nosnost podlah je 0,5t/m3, světlá skladovací výška je 3,0m. Prostory v poměru ploch měnit na kancelářské či skladové dle požadavku klienta. Za tímto účelem jsou realizovány 3 instalační jádra s možnosti vybudování sociálního zázemí. Kromě přístupu po rampě, je přístup možný po schodišti na jižní a severní fasádě. Kancelářské prostory jsou vybaveny klimatizací, celý objekt je vytápěn tepelnými čerpadly.
Celý objekt je vybaven kamerovým systémem, přístupovým systémem, ESP, otickou přípojku a vlastní trafostanicí.

K objektu se buduje příjezdová cesta a manipulační parkovací plocha okolo nájezdových ramp.

Není nutné pronajmout celý objekt najednou, je možné pronajmout i menší část. Minimální plocha je 1.000,-m2. Orientační cena je 185 Kč/m2/měsíc, ale záleží na požadavcích klienta.

Pronájem skladu Nupaky, stav je uveden jako ve výstavbě, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, topení je řešeno jako lokální tepelné čerpadlo, více toho najdete určitě zde, Sklady Praha východ, ve vybavení také naleznete kabelové rozvody.

Warehouse in commercial areal of Nupaky

We offer a new, currently almost completed warehouse for rent. The warehouse can be divided into several sections and it is possible to influence the composition of the premises (warehouses/offices) to suit the tenant. Completion May/June 2023. The premises are divided into: Space in 1PP - underground garage +-50 spaces, can be more upon request. Space on the 1st floor - these are 4 storage sections, each 900 m2, with a floor load capacity of 3t/m2, a clear height of 6m, accessible from loading ramps and outer spaces as well as access ramps from the terrain. In addition, all sections are connected in the interior by sliding doors. Space on the 2nd floor - it is a combined space of offices and storages, where access is via a ramp for vans with a clear height of 2.8m, the load-bearing capacity of the floors is 0.5t/m3, the clear storage height is 3.0m. Spaces in the area ratio can be changed to office or warehouse according to the client's request. For this purpose, 3 installation spaces are implemented with the possibility of building a social background. In addition to ramp access, access is possible via stairs on the south and north facades. The office premises are equipped with air conditioning, the entire building is heated by heat pumps. The entire building is equipped with a camera system, an access system, ESP, optical connection and its own substation. An access road and handling parking area around the access ramps are being built to the building. It is not necessary to rent the entire object at once, it is also possible to rent a smaller part. The minimum area is 1,000 m2. The approximate price is 185 CZK/m2/month, but it depends on the client's requirements and negotiations.

Základní info

Evidenční číslo:
128
Typ:
Komerční nemovitosti, Skladovací prostory pronájem
Adresa:
Nupaky, Praha-východ
Stav:
Ve výstavbě
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha nebyt. prostor:
1500 m2
Plocha výrobní:
7200 m2
Plocha skladová:
7200 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

MHD, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku