Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Nebytový prostor, ul. Kotlářská, Brno-Veveří, CP 18 m2, prostorný vnitroblok

1 750 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor

Představte si nebytový prostor s výjimečným potenciálem, který se nachází v srdci Brna, na žádané adrese ulice Veveří. O rozloze 18 m2, tento prostor je aktuálně pronajatý nájemci, který zde úspěšně provozuje salon pedikúry. Tato nabídka představuje nejen zajímavou investiční příležitost s již etablovaným příjmem, ale i s platností nájemní smlouvy do listopadu 2024 a možností dalšího prodloužení, což zajišťuje kontinuitu vaší investice. Nabízí šanci být součástí dynamické a živé čtvrti Brna.

Dům je po revitalizaci okolo roku 2010. Revitalizovala se fasáda, okna, a vstup do domu. U nebytového prostoru instalovaná elektrická roleta.

Měřiče na vodu a elektřinu jsou výhradně pro tento prostor.

K nebytovému prostoru je možné přikoupit i sousedící bytovou jednotku 1+1 / 2+kk. Více informací k bytové jednotce u realitního makléře.

Ulice Kotlářská je jednou z klíčových tepen brněnské čtvrti Veveří a představuje dynamickou směs historie, kultury a moderního života. Své místo zde najdou jak milovníci městského ruchu, tak ti, kteří hledají poklidnější zákoutí pro relaxaci. Tato lokalita se může pochlubit bohatým výběrem obchodů, kaváren, restaurací a kulturních zařízení, které uspokojí potřeby jak místních obyvatel, tak návštěvníků.

Kotlářská ulice je živým spojením mezi historickým centrem Brna a dalšími významnými body města. Její poloha v blízkosti univerzitního kampusu dodává ulici mladistvý puls a činí ji oblíbeným místem pro studenty a akademické pracovníky. Tato blízkost vzdělávacích institucí také přispívá k dynamické atmosféře oblasti a nabízí skvělé příležitosti pro podnikání zaměřené na mladé lidi a vzdělanou klientelu.

Kromě bohatého nočního života a gastronomických zážitků Kotlářská ulice nabízí i řadu zelených prostorů a parků, které jsou ideální pro odpočinek a relaxaci uprostřed městského shonu. Blízkost Lužánek, nejstaršího městského parku v České republice, a dalších zelených oáz, jako jsou Kraví hora a botanická zahrada, poskytuje obyvatelům a návštěvníkům čtvrti Veveří jedinečnou příležitost spojit městský život s přírodou.

Bližší informace k nemovitosti u realitního makléře.

Prodej obchodních prostor Brno-město, Veveří, stav je uveden jako po rekonstrukci, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 18 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Obchodní prostory Brno-město, je vybaven či je k dispozici výtah.

Non-residential premises, ul. Kotlářská, Brno-Veveří, CP 18 m2, spacious inner block

Imagine a non-residential space with exceptional potential, located in the heart of Brno, at the sought-after address of Veveří Street. With an area of 18 m, this space is currently leased to a tenant who successfully runs a pedicure salon here. This offer not only represents an interesting investment opportunity with an already established income, but also with the validity of the lease until November 2024 and the possibility of further extension, which ensures the continuity of your investment. It offers a chance to be part of a dynamic and lively district of Brno. Kotlářská Street is one of the key arteries of Brno's Veveří district and represents a dynamic mix of history, culture and modern life. Both lovers of the hustle and bustle of the city and those looking for a quieter corner for relaxation will find their place here. The location boasts a wide selection of shops, cafes, restaurants and cultural facilities to cater for the needs of both locals and visitors. Kotlářská street is a lively connection between the historical center of Brno and other important points of the city. Its location near the university campus gives the street a youthful pulse and makes it a popular spot for students and academics. This proximity to educational institutions also contributes to the area's dynamic atmosphere and offers great opportunities for businesses targeting young people and an educated clientele.

Základní info

Evidenční číslo:
05444161
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Kotlářská, Veveří, Brno, Brno-město
Cena:
1 750 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize RK
Stav:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
18 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
6

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Výtah


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku