Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Nájemní dům Břeclav, třída 1. máje, užitná plocha domu cca 265 m2

8 925 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Činžovní dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 265 m2
  • zastavěná: 150 m2
  • pozemek: 350 m2
  • stav: Rohový
  • stav: Dobrý
  • Parkování

Nájemní dům o užitné ploše cca 265 m2 + sklepní prostory cca 75 m2 + podkroví, ležící na pozemku o celkové ploše 350 m2, se zastavěnou plochou 150 m2 a zahradou 200 m2. V aktuálním stavu dům nabízí v 1.NP obchodní prostory a v 2.NP jednu bytovou jednotku 4+1 s potenciálem rozdělení na dva obchodní prostory v 1.NP a dvě bytové jednotky v 2.NP. Budova má dvě nadzemní podlaží je cca ze dvou třetin podsklepená a má podkroví s možnosti půdní vestavby.

Z historie domu víme, že se jedná o cihlový objekt, který pochází se začátku 20 století. V 90. letech došlo ke generální opravě domu.

Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod. Vytápění je zajištěno přímotopy. Do domu je zavedená přípojka plynu.

Aktuální územní plán říká, že budova může mít maximálně dvě nadzemní podlaží, může mít podkroví a být podsklepená.

Tato nemovitost se nachází v žádané a klidné části Břeclavi, Poštorné, na prestižní třídě 1. máje. V těsné blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost obchody, restaurace, kavárny, lékárna, školy i mateřské školy. Pro milovníky přírody a aktivního odpočinku je zde řada zelených ploch a parků, které přímo vybízí k procházkám nebo sportovním aktivitám.

Třída 1. máje je známá svou dobrou dopravní obslužností, včetně snadného přístupu k hlavním dopravním tahům a veřejné dopravě, což zajišťuje rychlé spojení s okolními městy a oblastmi. Tato adresa je ideální pro ty, kdo hledají spojení městského komfortu s klidem a pohodou menšího města.

Investice do nemovitosti na této adrese je zárukou nejen příjemného bydlení, ale i výhodného kapitálového uložení s perspektivou budoucího zhodnocení. Břeclav s bohatou historií, kulturním dědictvím a výjimečnou polohou v srdci jižní Moravy nabízí obyvatelům vysokou kvalitu života a širokou paletu možností pro podnikání a volný čas.

Bližší informace u realitního makléře.

Prodej činžovního domu Břeclav, stav je uveden jako dobrý, o ploše 265 m2, pozemek o velikosti 350 m2, se zastavěnou plochou 150 m2, více toho najdete určitě zde, činžovní domy Břeclav, je vybaven či je k dispozici parkování, ve vybavení také naleznete telefon, internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

Rental house Břeclav, street 1. May, useful area of the house approx. 265 m2

A rental house with a usable area of approx. 265 m2 + cellar space approx. 75 m2 + attic, located on a plot of land with a total area of 350 m2, with a built-up area of 150 m2 and a garden of 200 m2. In its current state, the house offers commercial premises on the 1st floor and one residential unit 4+1 with the potential to be divided into two commercial premises on the 1st floor and two residential units on the 2nd floor. The building has two above-ground floors, about two-thirds of which is a basement and has an attic with the possibility of adding an attic. We know from the history of the house that it is a brick building that dates back to the beginning of the 20th century. In the 1990s, the house was overhauled. The house is connected to municipal sewerage and water supply. Heating is provided by direct heaters. The current zoning plan says that the building can have a maximum of two floors above ground, can have an attic and have a basement. He also says that the current buildability of the land is 50%. This property is located in the desirable and quiet part of Břeclav, Poštorná, on the prestigious 1. May street. All civic amenities are located in close proximity - shops, restaurants, cafes, pharmacy, schools and kindergartens. For lovers of nature and active rest, there are a number of green areas and parks that directly encourage walking or sports activities. The May Day class is known for its good transport links, including easy access to major transport routes and public transport, ensuring quick connections to surrounding cities and areas. This address is ideal for those looking for a combination of urban comfort with the peace and quiet of a smaller town. Investing in real estate at this address is a guarantee not only of pleasant living, but also of advantageous capital storage with the perspective of future appreciation. Břeclav, with its rich history, cultural heritage and exceptional location in the heart of South Moravia, offers residents a high quality of life and a wide range of opportunities for business and leisure. More information from a real estate agent.

Základní info

Evidenční číslo:
05444220
Typ:
Domy, Činžovní dům prodej
Adresa:
třída 1. máje, Poštorná, Břeclav
Cena:
8 925 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize RK
Stav:
Dobrý
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
350 m2
Plocha užitná:
265 m2
Plocha zastavená:
150 m2

Počty místností, umístění

Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku