Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

nabízí, prodej, byty 4+kk Španělsko

21 090 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 151 m2
  • 1. podlaží
  • stav: Velmi dobrý

Nabízíme vám jedinečnou nemovitost, která může být vaším novým domovem nebo investicí do budoucnosti. Jsme tu nejenom proto, abychom vám představili tuto konkrétní nemovitost, ale také abychom vám pomohli prozkoumat široké spektrum možností a poradili vám s vašimi individuálními potřebami. Jsme tu proto, abychom vám pomohli udělat to správní rozhodnutí.

Exkluzivita, komfort, soukromí, pohoda jsou klíčová slova, která popisují tuto novou výstavbu - objevte naši vzrušující novou výstavbu v exkluzivní oblasti Playa San Juan, v první linii od oceánu!

Tento skutečný skvost se nachází na pobřeží a nabízí bezkonkurenční panoramatické výhledy. K dispozici je celkem 160 moderních a luxusních bytů a penthousů. V závislosti na typu apartmánu, který si vyberete, se můžete těšit na soukromý bazén na vlastní terase, který vám zaručí naprosté soukromí při chvílích odpočinku. Apartmány tohoto exkluzivního projektu mají 2, 3 nebo 4 ložnice, 2 nebo 3 koupelny a prádelnu. Prostorný obývací pokoj a kuchyň umožňují, aby prostor zaplavilo přirozené světlo, které vytváří světlou a příjemnou atmosféru. Další zajímavostí jsou prostorné terasy, kde si můžete užívat výhledů, slunce a pěkného počasí, které Tenerife nabízí více než 354 dní v roce. Cena je od 865 000 . Součástí je parkovací stání a velká skladovací místnost v hodnotě přibližně 40 000 , i když jejich koupě není povinná.

Součástí komplexu je velký nekonečný bazén o rozloze více než 1 400 m2 a prostorná plocha pro relaxaci a opalování se. Kromě toho je zde wellness zóna s druhým nekonečným bazénem na střeše, kde si můžete užít maximální relaxaci s nádherným výhledem na oceán a ostrov La Gomera. Součástí wellness zóny je recepce, moderní posilovna, sauna, parní lázeň a dynamický bazén s vířivkou, tlakovými tryskami a dalšími prvky.

Jedná se o ucelený a exkluzivní projekt, který vám dává možnost v něm celoročně bydlet, užívat si zde Vaše dovolené nebo pronajímat na investici. Díky své poloze v blízkosti centra Playa San Juan bude váš nový domov v pěší vzdálenosti od všech služeb, které denně potřebujete, jako jsou supermarkety, banky, restaurace, nákupní centra, sportovní zařízení, zdravotní střediska a prestižní golfové hřiště Abama.

Probouzejte se s oceánem před očima, vychutnejte si snídani s výhledem na krásný ostrov La Gomera a ponořte se do přírodního kouzla malebné vesničky Playa San Juan. Váš nový domov na Tenerife bude neodmyslitelně spjat s mořem.

Kontaktujte nás nyní, abychom vás mohli přesvědčit o této exkluzivní nabídce.

Sale, Flats 4+KT, 0 m - Guía de Isora

We offer you a unique property that could be your new home or an investment for the future. We are here not only to present this specific property to you but also to help you explore a wide range of possibilities and advise you on your individual needs. We are here to assist you in making the right decision. Exclusivity, comfort, privacy, and tranquility are the key words that describe this new development - discover our exciting new construction in the exclusive area of Playa San Juan, frontline to the ocean! This real gem is located on the coast and offers unparalleled panoramic views. There are a total of 160 modern and luxurious apartments and penthouses available. Depending on the type of apartment you choose, you can enjoy a private pool on your own terrace, ensuring complete privacy during moments of relaxation. Apartments in this exclusive project feature 2, 3, or 4 bedrooms, 2 or 3 bathrooms, and a laundry room. The spacious living room and kitchen allow natural light to flood the space, creating a bright and pleasant atmosphere. Another highlight is the spacious terraces where you can enjoy views, sunshine, and the nice weather that Tenerife offers more than 354 days a year. Prices start from 865,000. Included is a parking space and a large storage room worth approximately 40,000, although their purchase is not mandatory. The complex includes a large infinity pool covering more than 1,400 m and a spacious sunbathing and relaxation area. Additionally, there is a wellness area with a second infinity pool on the roof, where you can enjoy maximum relaxation with stunning views of the ocean and the island of La Gomera. The wellness area includes a reception, modern gym, sauna, steam room, and a dynamic pool with jacuzzi, pressure jets, and other features. This is a comprehensive and exclusive project that gives you the opportunity to live in it all year round, enjoy your holidays here, or rent it out for investment. Thanks to its location near the center of Playa San Juan, your new home will be within walking distance of all the services you need daily, such as supermarkets, banks, restaurants, shopping centers, sports facilities, health centers, and the prestigious Abama golf course. Wake up with the ocean in sight, enjoy breakfast overlooking the beautiful island of La Gomera, and immerse yourself in the natural charm of the picturesque village of Playa San Juan. Your new home in Tenerife will be inherently linked to the sea. Contact us now to convince you of this exclusive offer.

Základní info

Evidenční číslo:
08231583
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Guía de Isora, Španělsko
Cena:
21 090 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
151 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku