Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Menší činžovní dům s velkým potenciálem v centru Kladna

10 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Činžovní dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 290 m2
  • zastavěná: 173 m2
  • stav: Velmi dobrý

Připravili jsme pro Vás prodej několika činžovních domů v Kladně. Jeden z těch menších se nachází na adrese T. G. Masaryka č.p. 726 a jeho výhodou je velký potenciál vnitřního uspořádání.

Ve třech podlažích je velká prodejna se zázemím, prostor pro sklad a kancelář, případně s přestavbou na útulný byt v prvním patře a v podkroví. Jedná se o necelých 300 m v malebném domě se sgrafity z počátku minulého století v centru města na pěší zóně. Aktuálně je dům pronajatý sportovní prodejně s dlouhou tradicí po desetiletí. Dům je také vhodný pro zařízení vlastního bydlení a podnikání na jednom místě.

Jde o unikátní příležitost koupě menšího činžovního domu v centru města. Pořídit si budovu přímo tady v blízkosti Masarykovy ulice, nákupní tepny a náměstí, je záruka zhodnocení Vašich peněz do budoucna. Kladno, největší město Středočeského kraje, má přes 70 tisíc obyvatel, a to je slušná základna potenciálních zákazníků pro váš business. Na rozdíl od jiných měst se tu mimořádně daří drobným podnikatelům. Kladno se nesmírně rychle rozvíjí a v budoucnu odtud povede i rychlodráha do Prahy. Už teď tu funguje pražská integrovaná doprava s bohatou frekvencí spojů. Rychlé spojení na letiště je také ohromnou výhodou. Město vyniká svými zelenými parky, sportem a možnostmi pro trávení volného času.

Samotné ceny, za které domy nabízíme, jsou bezkonkurenční a Vy si tak de facto pořídíte v centru města dům za cenu bytu v centru Prahy.

Domy Kladno . cz příležitost pro stabilní investici. Máte-li lepší představu o koupi vhodného činžovního domu, pošlete poptávku a jistě pro Vás najdu ideální nemovitost.

Pro více informací jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Prodej činžovního domu Kladno, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 290 m2, se zastavěnou plochou 173 m2, více toho najdete určitě zde, činžovní domy Kladno, je vybaven či je k dispozici zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet.

A smaller apartment building with great potential in the center of Kladno

We have prepared for you the sale of several apartment buildings in Kladno. One of the smaller ones is located at T. G. Masaryk no. 726 and its advantage is the great potential of internal arrangement. On three floors there is a large shop with facilities, space for storage and an office, possibly with conversion to a cozy apartment on the first floor and in the attic. It is less than 300 m in a picturesque house with sgraffito from the beginning of the last century in the city center on a pedestrian zone. The house is currently rented to a sports shop with a long tradition for decades. The house is also suitable for setting up your own home and business in one place. This is a unique opportunity to buy a smaller apartment building in the city center. Buying a building right here near Masarykova Street, the shopping street and the square, is a guarantee of the value of your money in the future. Kladno, the largest city in the Central Bohemian Region, has over 70,000 inhabitants, and that is a decent base of potential customers for your business. In contrast to other cities, small businessmen are extremely successful here. Kladno is developing extremely quickly, and in the future there will also be an expressway to Prague. Prague integrated transport already operates here with a rich frequency of connections. The quick connection to the airport is also a huge plus. The city stands out for its green parks, sports and leisure opportunities. The prices at which we offer the houses are unbeatable, and you will de facto buy a house in the city center for the price of an apartment in the center of Prague. Houses Kladno - an opportunity for a stable investment. If you have a better idea about buying a suitable apartment building, send an inquiry and I will surely find the ideal property for you. I am at your disposal for more information. Ondřej Kučera personal real estate agent

Základní info

Evidenční číslo:
9955
Typ:
Domy, Činžovní dům prodej
Adresa:
T. G. Masaryka, Kladno
Cena:
10 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně provize a právního servisu.
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
290 m2
Plocha zastavená:
173 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. E - Nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku