Zpět na přehled
  • pronájem
  • Domy

Krásný rodinný dům se zahradou, saunou a ordinací, Říčany u Prahy

55 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 200 m2
  • zastavěná: 86 m2
  • pozemek: 425 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Okraj obce
  • Parkování

S radostí Vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu nádherně, vkusně a luxusně zařízený třípodlažní rodinný dům v Říčanech u Prahy. Součástí pronájmu je velmi pěkný komerční prostor v polosuterénu domu. Momentálně je využíván jako ordinace, nicméně dá se využít například i jako kancelář pro právní služby, konzultace, poradenství atp. Komerční prostor má samostatný vchod, zároveň je propojen schodištěm s přízemím domu. Je zde místnost s čekárnou a recepcí, za ní je další místnost. Z chodby se vstupuje do dalších dvou neprůchozích místností a do koupelny s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou. Komerční prostor od přízemí domu dělí schodiště s uzamykatelnými dveřmi.

V přízemí domu se nachází předsíň s botníkem, technická místnost s toaletou, pračkou a sušičkou a velmi prostorný a světlý obývací pokoj s kamny propojený s plně vybaveným kuchyňským koutem. Francouzská okna vedou dále na prosluněnou terasu s posezením v zahradě orientované na jihovýchod. Z přízemí se dá jít dolů po dlážděném schodišti do polosuterénu, a nahoru po dřevěném schodišti do prvního patra. V patře je hala se vstupy do pěti místností: dvou ložnic orientovaných na jihovýchod (obě místnosti mají vstup na svůj vlastní balkon), do šatny s velkými vestavěnými skříněmi, do místnosti se saunou a sportovním náčiním a do prostorné koupelny s umyvadlem, vanou, sprchovým koutem a toaletou.

V přízemí je dlažba, v ložnicích odolné laminátové podlahy, v koupelně kámen. Všude je podlahové vytápění. Dům je orientován převážně na jihovýchod, část oken je na severozápad (kuchyně, technická místnost, koupelna, pokoj se saunou). V domě je k dispozici alarm. Na krásné a udržované zahradě je kůlna a dřevník. Sousedé jsou velmi milí. Na pozemku u domu je jedno kryté parkovací stání, další parkovací místa jsou přímo před domem na chodníku (neplacená, bez zón). Kousek pěšky se nachází sportovní areál OÁZA Říčany, kde lze nalézt rozmanité volnočasové využití (tenis, plážový volejbal, dětské hřiště, venkovní bazén, restaurace...). Jste srdečně zváni na prohlídku!

Pronájem rodinného domu Říčany, stav je uveden jako po rekonstrukci, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 2 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 200 m2, pozemek o velikosti 425 m2, se zastavěnou plochou 86 m2, a zahradou 339 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Praha východ, je vybaven či je k dispozici balkon, terasa, parkování, zahrada, zařízeno nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, ve vybavení také naleznete internet, blízké okolí lze popsat jako oblast obytná, lze také popsat jako bydlení pro rodiny.

Beautiful family house with a garden, sauna and commercial space, Říčany u Prahy

We are pleased to offer long-term rental of a beautifully, tastefully and luxuriously furnished three-storey family house in Říčany near Prague. Part of the lease is a very nice commercial space in the semi-basement of the house. It is currently used as a doctor's office, but it could also be used, for example, as an office for legal services, consultations, counselling, teaching, etc. The commercial space has a separate entrance from outside, and is also connected by a staircase to the ground floor of the house. There is a spacious waiting room with a reception, and yet another room behind it. From the corridor you can further enter the two separate rooms and the bathroom with washbasin, shower and toilet. A staircase with a lockable door separates the commercial space from the ground floor of the house. On the ground floor of the house there is an entrance hall with a shoe rack, a technical room with a toilet, a washing machine and a dryer, and a very spacious and bright living room with a fireplace stove and a fully equipped kitchen. French windows lead further to a sunny terrace with seating in the south-east oriented garden. From the ground floor, you can either go down the tiled staircase to the semi-basement, or up the wooden staircase to the first floor. Upstairs there is a hall with entrances to five rooms: two bedrooms facing southeast (both rooms have access to their own balcony), a dressing room with spacious built-in wardrobes, another room with a sauna and sports equipment and a spacious bathroom with a washbasin, bath, shower and toilet. The ground floor has tiles, the bedrooms have laminate floors, bathroom has stone flooring. There is a floor heating in the house. The house is oriented mainly to the southeast, part of the windows are to the northwest (kitchen, technical room, bathroom, bedroom with sauna). There is an alarm in the house. In the garden of the house there is a shed and a woodshed. There is one covered parking space on the property next to the house, other parking spaces are right in front of the house on the sidewalk (free of charge, no zones). The neighbors are very nice. A short walk away is the sports complex OÁZA Říčany, where you can find a variety of leisure activities (tennis, beach volleyball, playground, outdoor pool, restaurant...). Fees related to the use of the house: gas CZK 2,200, electricity CZK 2,400, internet CZK 560. You are cordially invited for a viewing, and in the meantime, feel free to visit the house and garden virtually! https://kuula.co/share/collection/7cs94?logo=-1&info=0&fs=1&vr=1&initload=0&thumbs=1

Základní info

Evidenční číslo:
9106395
Typ:
Domy, Rodinný dům pronájem
Adresa:
Široká, Říčany, Praha-východ
Cena:
55 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ poplatky
Náklady na bydlení:
2 200 Kč plyn + 2 400 Kč el. + 560 Kč internet
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
425 m2
Plocha užitná:
200 m2
Plocha zastavená:
86 m2
Plocha zahrady:
339 m2

Počty místností, umístění

Počet parkovacích míst:
1
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Balkon, Terasa, Parkování, Zahrada, Zařízeno nábytkem

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku