Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Exkluzivní byt 2+kk s lodžií v projektu Vital Kamýk, Praha Libuš

7 266 091Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 51 m2
  • 12. podlaží
  • Lodžie
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Ve výstavbě
  • lokalita: Klidná část obce

Vital Kamýk
Praha 12 Libuš, ulice Zimova

2+kk 50,62 m2 s lodžií 3,20 m2 v 11. nadzemním podlaží

V ceně: DPH, sklep, řízené větrání s rekuperací tepla, aplikace na ovládání topení a vzduchotechniky, předokenní žaluzie. Lze dokoupit garážové stání.

Upravili jsme naše ceny. Vyberte si svůj nový domov se sníženým 12% DPH. Navíc nyní zaplatíte pouze 10 % ceny nemovitosti a zbytek až s kolaudací.

Orientace bytu: J

Popis bytu: Byt v nízkoenergetickém standardu s lodžií a dispozicí 2+kk je situován v 11. podlaží nově vznikajícího bytového projektu Vital Kamýk. Dominantou interiéru je velkorysý obývací pokoj o velikosti 24,58 m2 s kuchyňskou linkou a vstupem na lodžii. V bytě se nachází prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží ložnice o velikosti 12,74 m2, ze které je také vstup na lodžii. V rámci dispozičních řešení se myslelo také na dostatek úložných prostor, které lze maximálně využít ve vstupní hale (předsíni). V obývacím pokoji a ložnici je plovoucí laminátová podlaha. V ostatních místnostech je dlažba.

Okolí: Projekt leží přímo u autobusové zastávky Sídliště Libuš, a navíc o několik minut chůze dál se plánuje výstavba stanice metra D Libuš, což je velkou výhodou. V sousedství domu je k dispozici nákupní centrum Albert, v okolí najdete řadu dalších obchodů a restaurací, několik základních a mateřských škol, včetně The Prague British International School, dětská hřiště, sportovní areál TJ Tempo, dráhu pumptrack, zookoutek Kamýk či tržnici Sapa. Budova je obklopena venkovní zelení a z balkonů a lodžií otevírá nádherné výhledy na les Kamýk a přírodu Modřanské rokle.

Další výhody: Bytový dům Vital Kamýk nabízí velkorysou relaxační zónu, a to jak díky okouzlující střešní terase, tak i v podobě zeleně s lavičkami a atraktivně vybaveným dětským hřištěm, které bude i místem pro aktivní odpočinek na work-outových prvcích nebo při cvičení jógy. Terasa pro vás pak bude jak oázou pro relaxaci, kde si můžete číst nebo zahrát šachy, tak i komunitním prostorem pro společenská setkání u grilování, umocněná výhledy na okolí plné zeleně. Majitelům bytů také zpříjemní bydlení hned několik specifických vybavení a vlastností domu: u parkovacích stání bude zabudována příprava na dobíjecí stanice elektromobilů, cyklisty potěší venkovní servisní stanice pro kola s myčkou, a součástí projektu bude i kočárkárna a kolárna.

Proč právě JRD: Naše společnost staví ekologické stavby šetrné k životnímu prostředí. Díky moderním technologiím a řízenému větrání s rekuperací tepla bude ve Vašem bydlení neustále čerstvý vzduch a zároveň nedojde ke ztrátě tepla. Společnost klade velký důraz na komfort a zdravé bydlení: čistý vzduch, ticho, tepelná pohoda, kvalitní návrh osvětlení, ohleduplnost k životnímu prostředí, důmyslné řešení interiérů, zdravé materiály, komunitu obyvatel a okolí se zelení.

Prodej bytu 2+kk Praha 4, Kamýk, stav je uveden jako ve výstavbě, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 12. podlaží, z celkového počtu 14 podlaží, o ploše 51 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 2+kk Praha 4, je vybaven či je k dispozici sklep, lodžie, výtah.

Vital Kamýk Prague 12 Libuš, Zimova street Two-room apartment with a size of 50,62 sqm and a 3,2 sqm enclosed balcony on the eleventh floor Price includes: VAT, cellar, controlled ventilation with heat recuperation, application for controlling heating and ventilation, external jalousies. A garage parking space can be additionally purchased. Apartment faces: S Apartment description: The two-room apartment meets the low-energy standard, has an enclosed balcony and is situated on the eleventh floor of the new Vital Kamýk apartment building. The dominant feature in the interior is the generous living room with a size of 24,58 sqm, a fitted kitchen and access to the enclosed balcony. The apartment contains a spacious bathroom with a bath and a toilet. The apartment also has a bedroom with a size of 12,74 sqm also with access to the balcony. Further, the layout contains plenty of storage space, of which you can make maximum use in the entry hall. The living room and the bedroom have floating laminated flooring. There are floor tiles in the other rooms. Surrounding area: The project is right by Sídliště Libuš bus stop and, in addition, the construction of Libuš station on metro line D is planned a few minutes walk further away, which is a big benefit. The buildings neighbourhood includes an Albert shopping centre and nearby you can also find a number of other stores and restaurants, several primary schools and kindergartens, childrens playgrounds, the TJ Tempo sports facility, a pumptrack, Kamýk zoo corner and the Sapa market. The building is surrounded by outdoor green space and from the balconies there are wonderful views of Kamýk Wood and Modřany Gully. Additional benefits: The Vital Kamýk apartment building offers a generous relaxation zone, thanks to the enchanting roof terrace and in the form of green space with benches and an attractively-equipped childrens playground, which will also be a place for active relaxation on work-out elements and for yoga. The terrace will be an oasis of relaxation for you and you will be able to read or play chess there; it will also be a community space for gatherings around the barbeque. The lives of apartment owners will also be made more pleasant by several specific facilities and properties of the buildings: there will be preparations for charging stations for electromobiles by the parking spaces, cyclists will be pleased by an outdoor service station for bikes with a washer, and the project will also contain pram and bike rooms. Why JRD: Our company builds environmentally-friendly buildings. Thanks to modern technology and controlled ventilation with heat recuperation, your home will constantly have fresh air and there will also be no heat loss.

Základní info

Evidenční číslo:
VK.11.2
Typ:
Byty, 2+kk prodej
Adresa:
Zimova, Praha 4, Praha 12, Kamýk, Praha
Cena:
7 266 091Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Ve výstavbě
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha užitná:
51 m2
Plocha lodžie:
4 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
12. podlaží
Počet NP:
14
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Výtah, Lodžie, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku