Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Dům kde budete rádi trávit čas

3 899 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 120 m2
  • zastavěná: 112 m2
  • pozemek: 1063 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Okraj obce
  • Sklep
  • Garáž

Nabízím Vám rodinný dům s dispozicí 4+1 o velikosti 120 m2. Dům je dvoupodlažní a skládá se ze 2 ložnic, obývacího pokoje, pokoje pro hosty, kuchyně, 2 koupelen, kdy v patře je společná s toaletou, předsíně, samostatné toalety v prvním podlaží a spíže, navíc je ve druhém podlaží otevřená část patra, kde si užijete setkání s přáteli, nebo ji můžete vybavit kuchyňkou díky přívodu vody a odpadu.
Z balkonu po celé šíři domu si užijete výhled na hezky udržovanou zahradu s okrasnými rostlinami a několika ovocnými stromy. Je zde i sklep o velikosti 18 m2.

Na dům navazuje posezení s výhledem na zahradu a volnou plochu, kterou si užijete podle svých představ. Na sklonku dne se tu budete určitě rádi vyhřívat při západu slunce.

Na pozemku se nachází ještě jedna budova. V ní najdete dílnu vhodnou pro všechny, kteří potřebují prostor pro své hobby, ale třeba i pro soukromé podnikání, a dvě samostatné garáže pro pohodlné parkování Vašich vozidel. Nad dílnou a garážemi máte po celé ploše stavby půdní prostor k dalšímu využití.

Od nejbližších sousedů je pozemek oddělen udržovaným vzrostlým živým plotem.
Dům je v současnosti využíván k rekreaci. Plechová část střechy je nově udělaná před 8 lety. Obecní vodovod a kanalizace jsou samozřejmostí, zároveň je zde studna na zalévání. Elektrický bojler, kotel na pevná paliva a krbová kamna zajišťují dodávku teplé vody a účinné vytápění.

V obci je základní a mateřská škola, obchody s potravinami a smíšeným zbožím a s potřebami pro dům a zahradu. Na náměstí má svou ordinaci praktická lékařka. Sportovní nadšenci si na své přijdou na fotbalovém, nohejbalovém či víceúčelovém hřišti anebo v tělocvičně. V letních měsících si užijete tradiční rockové koncerty na přírodním parketu za obcí. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nedalekém Pacově nebo v Pelhřimově.

Obec je obklopena nádhernou krajinou, které dominuje nedaleký vrch Bělá, malebný ráz dodávají meandry říčky Trnavy. Zdejší příroda poskytuje nekonečné možnosti pro odpočinek, turistiku, cyklistiku, houbaření a jiné rekreační aktivity.

Pro více informací stačí jen zavolat nebo napsat.

Těším se na vás.

Prodej rodinného domu Hořepník, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 120 m2, pozemek o velikosti 1063 m2, se zastavěnou plochou 112 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Pelhřimov, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, garáž, zařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Are you interested in living away from the busy city, but would you like to have sufficient facilities at your new home? Then this house in Hořepník in the heart of the Highlands is waiting for you. It is suitable for permanent living for a large family or as a holiday home. Although it is the last terraced house in the original development, its layout provides the inhabitants with complete privacy and tranquility thanks to the inner tiered ornamental garden with many nooks and crannies. I offer you a family house with a layout of 4+1 with a size of 120 m2. The house is two-storey and consists of 2 bedrooms, living room, guest room, kitchen, 2 bathrooms, where the upstairs is shared with a toilet, hallway, separate toilet on the first floor and pantry, in addition, there is an open area on the second floor where you can enjoy gatherings with friends or you can equip it with a kitchenette thanks to the water supply and waste. From this space you enter the attic with plenty of storage space. From the balcony across the width of the house you will enjoy the view of the nicely maintained garden with ornamental plants and several fruit trees. The cellar of 18 m2, which has an entrance from the side of the house, is suitable for storing fruit and vegetables. Opposite the dwelling house there is a smaller building with ample space for wood and charcoal supplies, in a separate space also for a barbecue and garden furniture. Both buildings create a private space in the lee, followed by a seating area overlooking the garden and an open area to enjoy as you please. At the end of the day, you'll definitely love basking in the sunset here. There is one more building on the property. In it you will find a workshop suitable for all those who need space for their hobby, but also for private business, and two separate garages for convenient parking of your vehicles. Above the workshop and garages you have loft space throughout the building for further use. The property also includes a spacious greenhouse that all growers will appreciate. The property is separated from the nearest neighbours by a well maintained mature hedge. The house is currently used for recreation. The tin part of the roof is newly done 8 years ago. Municipal water and sewerage are commonplace, there is also a well for watering. An electric boiler, solid fuel boiler and wood burning stove provide hot water and efficient heating. There is a primary and kindergarten school, grocery and convenience stores, and house and garden supplies in the village. A general practitioner has her surgery in the square. Sports enthusiasts can play on the football, netball or multi-purpose field or in the gym. In the summer months you can enjoy traditional rock concerts on the natural parquet behind the village. All civic amenities can be found in nearby Pacov or Pelhřimov. The village is surrounded by beautiful countryside, dominated by the nearby Bělá hill, with the meanders of the Trnava river addin

Základní info

Evidenční číslo:
OCHOR26
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Za Radnicí, Hořepník, Pelhřimov
Cena:
3 899 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize a právního servisu
Stav:
Dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1063 m2
Plocha užitná:
120 m2
Plocha zastavená:
112 m2
Plocha sklepa:
18 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Balkon, Sklep, Garáž, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku