Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Diamant mezi pozemky na Kořenci u Boskovic.

39 000 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 119009 m2

Diamant mezi pozemky na Kořenci u Boskovic. Opravdová rarita, neboť nic podobného nekoupíte na celé Moravě ani ve Slezsku.

Konečně si můžete vybudovat Sousthfork Ranch jako v seriálu Dallas.

Ucelený obdélníkový pozemek s průměrnou šířkou 120 metrů a délkou 1km o výměře 119009m2. K tomu zemědělská usedlost, spousta místa na novou zástavbu mnoha domů a spousta místa pro koně případně krávy či ovce.

Celý je ihned k dispozici bez nějakých dlouholetých nájemních vztahů a předkupních práv se zemědělci, jako je tomu běžně jinde. Tady se můžete hned začít realizovat a pustit se do akce.

Velkou část pozemku v přední části je možné ihned zastavět novou zástavbou, jak je vidět v územním plánu. Například si zde můžete postavit nové rodinné sídlo a třeba 10 domů pro agroturisty, kteří zde stráví svojí dovolenou s koňmi. Ze stávající usedlosti můžete udělat skanzen nebo ji využít jinak. Je v dobrém stavu.

Pozemek slouží aktuálně jako pastvina pro krávy, ale vyloženě se nabízí krávy vyměnit za koně. Za Vaše šampiony v parkur nebo na Velkou pardubickou. Místa zde je totiž bohatě na všechno co si s koňmi umíte představit. Můžete zde postavit parkurovou dráhu a klidně i dostihovou dráhu, dlouhou kilometr tam a kilometr zpět. A nádherný pohled na okolní krajinu si o to více užijete v sedle na hřbetu koně.

Pozemek je ze dvou třetin mírně nakloněný na jih, svítí na něj celý den krásně slunce. Třetí třetina mírně klesá k severu. Nachází se v nádherné krajině Drahanské vrchoviny. Všude jsou krásné výhledy na lesy, kopečky a louky. Toto místo je oblíbené nejen movitými lidmi, kteří sem jezdí hrát golf na vyhlášené golfové hřiště, ale i těmi co milují běžky a turistiku.

Pro agroturisty může být příjemné zpestření zahrát si golf a pro golfisty zase vyjížďka na koni. A to na vlastním pozemku nebo se dá na koních vyrazit do volné přírody.

Výborná je i strategická poloha z hlediska služeb a přílivu agroturistů z blízkých větších měst. Boskovice 18 minut, Brno 60, Prostějov 38, Olomouc 50, Svitavy 49, Pardubice za hodinu a 53 minut.

Sama usedlost je z roku cca 1870 a je částečně po rekonstrukci interiéru obytné části v roce 2020. Může se celá či částečně zachovat nebo nahradit jiným domem či několika domy. Je převážně z kamene, který by se v případě demolice mohl využít po nadrcení jako makadam na cesty.

Dispozice je 3+kk. Obytná plocha 103m2.
Vstupní chodba 11,53m2, ložnice 13,91m2, obývací pokoj 23,32m2, dětský pokoj 13,06m2, kuchyň 15,2m2, předsíň 13m2, chodba 4,9m2, koupelna s WC 7,61m2. Chlévy, uzavřený dvůr. Samostatná stodola 184m2.

Pitnou vodu pro usedlost i pro dobytek zajišťuje bohatě vlastní studna. Odpady, domácí čistička. Plyn, obecní voda i kanalizace jsou u pozemku, ale nebyl důvod je využít. Topení je krbovými kamny.

Shrnutí. Kvalita bez kompromisů. Využijte tuto absolutně jedinečnou příležitost vlastnit a využít naplno potenciál takto rozlehlého a uceleného kusu naší krásné české země.

Prodej stavebního pozemku Kořenec, pozemek o velikosti 119009 m2, více toho najdete určitě zde, Stavební pozemky Blansko, blízké okolí lze popsat jako oblast obytná, venkovská, mezi IS se můžete těšit na 230V, 400V, plyn, voda, pitná, kanalizace, studna, voda, užitková, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
362
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Kořenec 56, 68001 Kořenec
Cena:
39 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka

Plochy

Plocha pozemku:
119009 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Inženýrské sítě

230V, 400V, Plyn, Voda, pitná, Kanalizace, Studna, Voda, užitková

Charakter okolí objektu

Venkovská,Obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku