Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Byt, OV, 2+1, výměra 52 m2, balkón 3 m2, sklep 4 m2, obec Ústí N/L, část Bukov, ul. Dukel. hrdinů

2 620 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 59 m2
  • 2. podlaží
  • Balkon
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

BONO reality Vám v zastoupení vlastníka nemovitosti nabízí ke koupi pěknou bytovou jednotku o dispozici 2+1 s balkónem, která se nachází v Ústí nad Labem, v jedné z nejžádanějších městských částí Bukov, v ulici Dukelských hrdinů. Jedná se o klidnou a tím také lukrativní lokalitu, kde je bydlení často vyhledávané a také pochvalované. Nejbližší okolí domu je tvořeno zástavbou dalších cihlových a panelových domů či menší zástavbou občanské vybavenosti. V docházkové vzdálenosti jen několika málo minut od domu se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou základní a mateřská škola, lékárna, lékař, pošta, prodejny potravin, supermarkety, zastávky MHD a meziměstské autobusové dopravy DÚK, sportoviště, dětské hřiště, restaurace a provozovny dalších nejrůznějších služeb. Za zmínku také jistě stojí i možnost procházek do okolní přírody, například k Habrovickému rybníku či na Střížovický vrch a další. Výhodou této nemovitosti je i velmi dobrá dopravní dostupnost dané lokality. Blízký je také nájezd na dálnici D8 směr Praha/Drážďany. Samotná bytová jednotka je situována v 1. patře plně rekonstruovaného cihlového domu, který je zateplený, osazený plastovými okny a revitalizací prošla i jeho střecha, rozvody IS a vnitřní společné prostory. Bytová jednotka o podlahové ploše 52 m2 se sestává z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny, toalety a vstupní chodby s přístupy do všech místností. Její interiér je po kompletní a nutno podoktnout i zdařilé rekonstrukci. Výjimkou je pouze bytové jádro, které je umakartové, avšak v dobrém stavu a částečně obložené keramickým obkladem. Příjemným, až retro prvkem jsou parkety (původní, ale ve velmi dobrém stavu), které jsou položené v obývacím pokoji a ložnici. Kuchyně je standardních rozměrů a vybavená zánovní kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, elektrickou troubou a digestoří. Součástí kuchyně je praktický špajz pro úschovu trvanlivých potravin či kuchyňského vybavení. Najdeme zde také místo pro menší jídelní set. Obývací pokoj je přirozeně největší místností bytu a pohodlně pojme veškerý potřebný nábytek a vybavení. V této místnosti je umístěný vstup na balkón o výměře 3 m2, situovaný do vnitrobloku. Ložnice je velice prostorná a jistě dokáže zajistit klid pro nerušený odpočinek. V koupelně je situována vana a umyvadlo. Toaleta je samostatná. Vstupní chodba je vybavená vestavěnými skříněmi a také botníkem s věšáky pro oblečení. Díky dobré dispozici byt působí prostorným, a hlavně velmi příjemným dojmem s pocitem soukromí. Nemovitost je po většinu dne také hezky prosvětlena a prosluněna, až nepříjemnému teplu v letních měsících poté zabrání okolní zeleň. K bytu náleží sklepní kóje o výměře 4 m2. Měsíční náklady spojené s užívání nemovitosti nyní činí přibližně 7.000,- Kč, avšak jednotlivé zálohy jsou nastavené tak, že generují nemalé roční přeplatky. Parkování je možné hned před domem. Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte makléře. Těším se na Vás!

Prodej bytu 2+1 Ústí nad Labem, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, topení je řešeno jako ÚT dálkové, o ploše 59 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 2+1 Ústí nad Labem, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, zařízeno částečně nábytkem, bytové jádro umakartové, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, kabelové rozvody, telefon, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, lze také popsat jako bydlení pro rodiny, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, telefon, tV kabel, plyn, voda, pitná, kanalizace, elektro je zavedeno, a to 230V.

Základní info

Evidenční číslo:
1065
Typ:
Byty, 2+1 prodej
Adresa:
Dukelských hrdinů, Ústí nad Labem-město, Bukov, Ústí nad Labem
Cena:
2 620 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Hypoteční úvěr Vám v případě potřeby rádi zajistíme, a to za nejlepších možných podmínek na trhu.
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s poplatky, cena k jednání, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
59 m2
Plocha balkónu:
3 m2
Plocha sklepa:
4 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
3
Počet koupelen:
1
Počet pokojů:
2
Počet nebytových prostor:
1
Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
4
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Bytové jádro umakartové, Zařízeno částečně nábytkem, Sklep, Balkon

Inženýrské sítě

Kanalizace, Voda, pitná, 230V, Plyn, TV kabel, Telefon, Internet

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Přístav, Silnice, Trolejbus, Vlak

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Pošta

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku