Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Byt na prodej 1+kk, 20,8 m, Nusle

2 821 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 20 m2
  • stav: Velmi dobrý

Prodej bytové jednotky k rekonstrukci o dispozici 1+kk 20,8m2, se nachází v 1. podzemním podlaží renovovaného bytového domu. Podlahová plocha bytu nabízí 20,8 m, orientovaných na severní stranu. K bytu náleží samozřejmě i sklepní kóje o výměře 1,7 m. Celková plocha bytu nabízí 22,5 m.


Družstevní ochoz v pražských Nuslích nabízí klidné a příjemné bydlení v blízkosti přírody, a přesto s vynikající dostupností a bohatou infrastrukturou. Tato lokalita poskytuje dokonalou kombinaci klidného prostředí a různorodých možností pro každodenní život.

Dopravní dostupnost je jednou z klíčových výhod této lokality. V blízkosti se nacházejí zastávky metra, autobusů, tramvají a vlaků, což usnadňuje pohyb po městě. Rychlý přístup na Městský okruh a dálnice dává možnost snadného cestování autem.

V okolí Družstevního ochozu najdete širokou škálu občanské vybavenosti. Divadlo Na Jezerce, park Jezerka, obchody, nákupní centra, restaurace, kavárny, a mnoho dalších zajímavých míst zajišťuje rozmanité možnosti pro volnočasové aktivity a nakupování. Sportovní nadšenci ocení blízkost skateparku, cyklostezky, tenisových kurtů a dětských hřišť. Kromě toho jsou v dosahu i vzdělávací instituce, což činí tuto lokalitu vhodnou pro rodiny s dětmi.

Družstevní ochoz se tak stává nejen místem bydlení, ale i komunitním prostorem, kde se snoubí klid a pohoda s možností aktivního a společenského života. ID nemovitosti JVA0334-0001.

Prodej bytu 1+kk Praha 4, Nusle, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, o ploše 20 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 1+kk Praha 4.

Apartment for sale 1+kk, 20.8 M, Nusle

Sale of an apartment unit for reconstruction, available 1+kk 20.8m2, located on the 1st underground floor of a renovated apartment building. The floor area of the apartment is 20.8 m, oriented to the north. Of course, the apartment also includes a cellar cubicle with an area of 1.7 m. The total area of the apartment is 22.5 m. The location of Družstevní ochoz in Prague's Nuslí boasts excellent transport accessibility and a wide range of civic amenities, which makes it an attractive place to live. Here are some key benefits of this location: Traffic availabilty: Metro, Buses, Trams, and Trains: With a variety of transportation options, including subways, buses, trams, and trains, residents can travel around the city comfortably. City Ring Road and Motorway: Quick access to the City Ring Road and Motorway makes it easy to travel by car to other parts of the city and beyond. Civic Amenities: Cultural Attraction: The proximity of the theater Na Jezerce offers the possibility of cultural enjoyment. Natural environment: Park Jezerka is an ideal place for pleasanté walks and relaxation in nature. Shopping Options: Arkády Pankrác shopping center with various shops and groceries ensures convenient shopping. Restaurants and Cafes: Many restaurants and cafes offer a wide selection of gastronomic experiences. Sports facilities: The presence of a skate park, bike path, tennis courts and playgrounds provides opportunities for sports activities. Educational Institutions: The presence of educational institutions gives parents with children the advantage of easy accessibility. Lifestyle: Variety of Activities: With an abundance of restaurants, cafes, sports venues and cultural attractions, there is no shortage of options for leisure activities in this location. Family Housing: The location is suitable not only for individuals, but also for families with children due to the proximity of schools, playgrounds and a safe environment. Overall, it can be said that the address Družstevní ochoz offers the perfect combination of comfort, peace and city life, which makes this location a great place to live.

Základní info

Evidenční číslo:
JVA0334-0001
Typ:
Byty, 1+kk prodej
Adresa:
Družstevní ochoz, Praha 4, Nusle, Praha
Cena:
2 821 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
20 m2

Počty místností, umístění

Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku