Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Byt 4+1 Kladno

8 175 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 108 m2
  • 2. podlaží
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Nabízíme k prodeji pěkný slunní byt dispoziční velikosti 4+1 s celkovou plochou 108,00m2 na ulici Na Šibenci v Kladně.
Tato prostorná zajímavá bytová jednotka je ve stavu dokončené rekonstrukce, při které byly obnoveny podlahové, povrchové konstrukce, byly zřízeny podhled, v domě jsou osazené nové výplně okna a dveře a provedeny nové rozvody instalací s výjimkou plynu, který zde není zaveden. Součásti bytu je otevřená terasa s nově provedeným kovovým zábradlím. K bytu rovněž náleží garáž pro jeden automobil v rámci pozemku.
Dále je k bytové jednotce plocha zahrady velikosti cca 600m2, která lze uzpůsobit potřebám budoucího majitele.
Bytová jednotka vznikla rekonstrukci vilového domku, nachází se v 1. podlaží a zabírá plochu celého podlaží domu. Vstupem z chodby se schodištěm se dostanete do předsíňové chodby s nikou pro umístění technologie, dále pak do oddělené kuchyně s přímým vstupem na prostornou terasu. Z předsíňové chodby je pak vstup do jednotlivých místností koupelna s WC, dva dětské pokoje a do obývacího pokoje na konci chodby. Ložnice je jediný prostor, jehož přístup je z prostoru obývacího pokoje. Ke kuchyni je vestavěná spížní komora. Kuchyň není vybavená kuchyňskou linkou (ponecháno na nového majitele). V jednom z dětských pokojů je menší komora, kde je umístěn rozvaděč. V koupelně je sprchová vana se zástěnou, umývadlo a WC mísa.
Dům je osazen v zahradě v odlehlé části městské zástavby přesto však s dobrou dostupnosti do všech zařízení občanské vybavenosti a dopravy. Vlastní pozemek obklopen zeleni je výhodou i pro rodinné bydlení
Kladno a všechny jeho satelitní části jsou stabilizovaným územím s veškerou občanskou vybavenosti a velmi dobrou dostupnosti na dopravní infrastrukturu, která tvoří síť dálničních a rychlostních komunikací směrem na Prahu.
Energetický štítek budovy zatím není k dispozici. Nákup této bytové jednotky je možné realizovat prostřednictvím hypotečního financování. V případě potřeba rádi vám pomůžeme s jeho vyřízením.

Prodej bytu 4+1 Kladno, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 108 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 4+1 Kladno, je vybaven či je k dispozici terasa, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We offer for sale a nice, sunny apartment of layout size 4+1 with a total area of 108.00m2 on the street Na Šibenci in Kladno. This spacious and interesting apartment unit is in the state of a completed reconstruction, during which the floor and surface structures were restored, a suspended ceiling was established, new fillings - windows and doors - were installed in the house and new wiring was carried out with the exception of gas, which is not installed here. The apartment includes an open terrace with a newly made metal railing. The apartment also includes a garage for one car within the plot. In addition, the apartment unit has a garden area of approximately 600 m2, which can be adapted to the needs of the future owner. The apartment unit was created by the reconstruction of a villa, it is located on the 1st floor and occupies the area of the entire floor of the house. Entering from the hallway with a staircase leads to the vestibule with a niche for placing technology, then to the separate kitchen with direct access to the spacious terrace. From the hall there is an entrance to the individual rooms - bathroom with toilet, two children's rooms and the living room at the end of the hall. The bedroom is the only space whose access is from the living room area. There is a built-in pantry to the kitchen. The kitchen is not equipped with a kitchen unit (left to the new owner). In one of the children's rooms there is a smaller chamber where the switchboard is located. The bathroom has a shower tub with a screen, a sink and a toilet bowl. The house is set in a garden in a remote part of the urban development, yet with good accessibility to all amenities and transport. Own land surrounded by greenery is also an advantage for family living in Kladno, and all its satellite parts are a stabilized area with all civic amenities and very good access to the transport infrastructure, which forms a network of highways and expressways towards Prague. The energy label of the building is not yet available. The purchase of this housing unit can be realized through mortgage financing. If necessary, we will be happy to help you arrange it.

Základní info

Evidenční číslo:
LK144226
Typ:
Byty, 4+1 prodej
Adresa:
Na Šibenci, Švermov, Kladno
Cena:
8 175 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
108 m2
Plocha terasy:
17 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
4
Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Terasa


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku