Deník moderního makléře

Jak si zařídit kuchyň

06.06.2022
Impression Media, s.r.o.

Máte před sebou zařizování kuchyně? Zaměřte se na to, aby byla praktická a stylová zároveň. Nechte si poradit našimi tipy a usnadněte si celý proces.

S jistotami je to nejisté

03.06.2022
Impression Media, s.r.o.

Soukromé podnikání může být nejednou přímo ideálním zdrojem obživy. Člověk je tu svým pánem, a když ho to baví a vynáší to, je dotyčnému blaze.

Vybíráme bezpečnostní dveře

26.05.2022
Impression Media, s.r.o.

Myslíte, že už by to chtělo nové bezpečnostní dveře, ale nevíte, na co se při jejich výběru zaměřit? Už jen to, že čtete tento článek, je dobré znamení, že si necháte poradit. Podcenit vstupní dveře se totiž nevyplácí. Nekvalitní dveře jsou pro zloděje lákavější než květy pro včely. Na co si tedy dát pozor?

Tipy, jak vybrat světlo nad jídelní stůl

23.05.2022
Futurino s.r.o.

Kuchyně a jídelna jsou srdcem domácnosti, protože v nich každá hospodyňka připravuje pokrmy pro ty, které miluje. Proto bychom také nábytek do kuchyně měli volit s láskou. V kuchyni své pokrmy nejen připravujeme, ale také konzumujeme a konverzujeme s ostatními spolustolovníky. A osvětlení v tomto prostoru také hraje důležitou roli. Jakými pravidly se řídit při jeho výběru?

Inspirace na zařízení malé předsíně: praktický nábytek, správné bar-vy a střídmost u vás vytvoří dokonalý prostor!

23.05.2022
Futurino s.r.o.

Ne každý z nás si může co do prostoru jeho předsíně vyskakovat. Zatímco někteří nevědí, co se spoustu prostoru a nemají nápady, jak si s ním vyhrát, jiní řeší naprosto opačný problém – prostoru mají málo a postrádají inspiraci, jak na malém prostoru dokázat velké věci. Poradíme vám, jak si vyhrát se zařízením malé předsíně, aby vám ji každý záviděl a nedostatek centimetrů nebyl vidět.

Jakými briketami ideálně topit?

18.05.2022
OPTIMTOP s.r.o.

Trh nabízí širokou škálu druhů a nezkušení topiči začátečníci často přemýšlí, které brikety pro ně budou nejvhodnější, a také nejvýhodnější. Pojďme se na ně podívat.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku