Deník moderního makléře

Jak připravit zahradu na léto: trendy a tipy od odborníků

28.03.2023
Ing. Václav Brynda

Léto se blíží a je čas připravit svou zahradu na slunečné dny. Přinášíme vám aktuální trendy v zahradním designu a užitečné rady od odborníků.

Oživte váš obývací pokoj bez velkých investic

28.03.2023
Ing. Václav Brynda

Hledáte způsob, jak proměnit svůj obývací pokoj, aniž byste utratili celé jmění? Máme pro vás několik tipů, jak oživit tento důležitý prostor v domácnosti a přitom šetřit peněženku.

Filtry na vodu a metody čištění vody: Jak vše funguje?

08.03.2023
Futurino s.r.o.

Nedáte dopustit na kohoutkovou vodu a nepijete téměř nic jiného? Aby byla voda, kterou pijete, v té nejlepší kvalitě, hodí se pořízení filtrů na vodu. Jaké druhy vodních filtrů existují, na jakém principu fungují, kdy je využít a kdy sáhnout po filtrační konvici?

Podle čeho vybrat vhodné osvětlení do koupelny?

08.03.2023
Futurino s.r.o.

Na co byste neměli zapomínat, když vybíráte osvětlení do koupelny? Abyste se vyvarovali nejčastějších chyb, přinášíme vám pár tipů, jak si s výběrem světla do koupelny poradit snadno a zvolit to správné. Pokud se budete držet těchto doporučení, vaše koupelna bude dokonale osvícena a každá její návštěva vás potěší.

Nové Boroviny: moderní novostavba v Kladně

06.03.2023
Futurino s.r.o.

Co je v životě jedním z nejdůležitějších faktorů pro spokojený a plnohodnotný život? Nepochybně střecha nad hlavou. Zázemí, kde trávíme značnou část našeho života, by plně mělo odpovídat našim životním potřebám, ale také přáním a snům.

Bydlete u Vltavy: Luxusní byty na prodej v Praze 4

06.03.2023
Futurino s.r.o.

Projekt Zahálka v Praze představuje moderní luxusní bydlení, které kombinuje špičkovou architekturu a design s prvotřídním vybavením. Tyto exkluzivní byty nabízejí nejen výhled na krásy Prahy, ale také prostorné interiéry plné světla, vysokou úroveň bezpečnosti a soukromí. Dopřejte si kombinaci luxusu, pohodlí a krásné architektury.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku