• Jak zařídit moderní a designovou koupelnu? WellMall přináší užitečné rady.


Jak zařídit moderní a designovou koupelnu? WellMall přináší užitečné rady.

Pokud chcete vybudovat designově moderní koupelnu, je důležité věnovat pozornost několika klíčovým aspektům. A jak pohlíží designeři na skladbu moderně pojaté koupelny? Zeptali jsme se přímo u zdroje. Obchod s koupelnovým vybavením WellMall s.r.o. přináší několik tipů, které vám mohou pomoci při plánování a výstavbě moderní koupelny.

  1. Plánování a rozvržení

Začněte tím, že si promyslíte rozvržení koupelny a vše, co byste tam chtěli mít. Poté zvažte umístění jednotlivých „zařizováků“ (sprchového koutu, vany, umyvadla, …) a v neposlední řadě i rozměry tohoto vybavení.  Moderní koupelny často využívají otevřený prostor a minimalismus. Ujistěte se, že veškeré prvky jsou dobře uspořádány a vytvářejí příjemné místo. Pro moderní koupelny jsou typické prostorné a otevřené sprchové kouty s prosklenými dveřmi nebo bez nich. Pokud preferujete vanu, vyberte si volně stojící s čistými liniemi a moderním tvarem. Firma WellMall nabízí nespočet rozměrových kombinací sprchových dveří a zástěn, od těch nejmenších až po prostorově štědré. Takže si zde vybere opravdu každý. 😊

Sprchové dveře TERA Black 1
 

  1. Barevná paleta

Moderní koupelny často využívají obklady v neutrálních barvách, jako jsou bílá, šedá a béžová. Tyto barvy vytvářejí čistý a klidný vzhled. Co se týče barvy koupelnových doplňků (vodovodních baterií, sprchových setů, hadic a hlavic) a vybavení, mezi nejprodávanější patří chrom a stále oblíbenější černá.

Jako tip pro perfektní sladění sprchového koutu v černých barvách přináší WellMall sprchové dveře Tera Black v kombinaci s mramorovou vaničkou Hard. K této vaničce si můžete zvolit barvu krytky sifonu – v tomto případě černou matnou, což je skvělý prvek, který povznese váš sprchový kout o level výš. A pokud nejste fandové černé barvy, můžete si takto sladit i chromový sprchový kout s chromovou krytkou. Výběr je jen na vás.

Krytky ke sprchovým vaničkám Hard


Nakonec přidejte do koupelny několik barevných akcentů nebo zajímavých textur pomocí doplňků, jako jsou ručníky, závěsy nebo květiny.

  1. Kvalitní materiály

Zejména u koupelnového vybavení, které se denně setkává s vlhkostí, je kvalita výrobků nesmírně důležitá. Zvažte použití hladkých a lesklých povrchů, jako je sklo, přírodní kámen, beton, nerezová ocel nebo keramika či dřevo. Vhodně zvolené materiály mohou přidat do koupelny luxusní a elegantní dojem. Ve WellMallu na kvalitě použitých materiálů rozhodně nešetří. Ostatně 5letá záruka mluví za vše 😊

  1. Osvětlení

Správné osvětlení je klíčové pro vytvoření moderní atmosféry. Zvažte kombinaci přímého a nepřímého osvětlení. Například LED pásky skryté za zrcadlem nebo pod skříňkami mohou vytvořit zajímavý efekt. Dodatečně můžete přidat dekorativní osvětlení, jako jsou moderní závěsné lampy nebo stropní svítidla. Možná budete chtít také zvážit instalaci osvětlení se střídmým ovládáním, které vám umožní nastavit intenzitu a barevný odstín podle vašich potřeb.

  1. Úložný prostor

Moderní koupelny často využívají elegantní a funkční úložné prostory. Popřemýšlejte nad výběrem vestavných skříněk, zásuvek a regálů, které budou sloužit k uspořádání všech potřebných věcí a zároveň se budou hodit do celkového designu.

  1. Koupelnové doplňky

Vyberte si koupelnové doplňky, které budou ladit s celkovým designem. Může to být například chromovaný držák ručníků, moderní držáky na toaletní papír, elegantní dávkovače mýdla nebo dekorativní květinové aranžmá strožejšího typu.

  1. Technologické prvky

Můžete zvážit zařazení některých technologických prvků do koupelny, jako je například inteligentní zrcadlo se zabudovaným osvětlením a zrcadlovým televizorem, dotykové ovládání sprchy nebo podlahového topení.

Pamatujte, že moderní design je často o minimalismu, čistých liniích a jednoduchosti. Je důležité udržet všechny prvky v rovnováze a vytvořit harmonický celek. Můžete si také prohlédnout inspirační obrázky moderních koupelen online nebo konzultovat s profesionálem, který vám může poskytnout přesnější rady a návrhy.

 

Co dodat na závěr? Že pokud potřebujete konzultaci k vaší nové koupelně doporučujeme se obrátit přímo na odborníka. A tím firma WellMall opravdu je 😊

Autor článku

Impression Media, s.r.o.

O autorovi

Obchodně zastupujeme přes 115 internetových serverů, díky kterým umíme oslovit více jak 6 866 371 uživatelů českého internetu měsíčně. Zastupovaná média prezentujeme před přímými klienty, reklamními a mediálními agenturami. Poskytujeme komplexní služby v oblasti internetové reklamy. Od samotné výroby reklamních bannerů či webových projektů, přes komplexní péči o klienta až po mediaplány a statistické výstupy kampaní.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku