Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Zasíťovaný stavební pozemek 961 m2

4 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 961 m2

Představujeme tento exkluzivní stavební pozemek s vysokým potenciálem, který se nachází v nově vznikající zástavbě ve Frymburku.

Příjemný výhled na okolní přírodu, umístění na klidném okraji obce, sítě na hranici pozemku a jižní orientace tvoří zajímavou příležitost ke koupi tohoto pozemku pro Váš budoucí dům.

Na pozemku je vydáno platné stavební povolení pro RD, je tedy možno ihned zahájit stavbu, případně projekt upravit. Dle Územního plánu jsou plochy zařazeny do kategorie: Bydlení individuální v rodinných domech, přípustné jsou plochy souvisejícího občanského vybavení a privátního ubytování. Podíl zastavěných ploch může činit max. 50 % plochy pozemku. Limit 1 podlaží + obytné podkroví. Na hranici pozemku je plynovod, elekřina, voda i splašková kanalizace.

V docházkové vzdálenosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost městyse Frymbuk, obchody, pláž, Wellnesshotel, restaurace, samoobsluhy, bankomat, cyklostezky a hlavně krásná příroda. V okolí najdete vše co potřebujete k bydlení a rekreaci.

Lipno láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky.

Zarezervujte si tento pozemek dokud je v nabídce a Vaše představy o bydlení a rekreaci na Lipně se zde mnohou stát skutečností. Případně se zastavte na nezávaznou prohlídku. Nabízíme spolupráci s financováním, povolovacími procesy, výstavbou i následnou správou krátkodobých pronájmů.

Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací.

Prodej stavebního pozemku Frymburk, osobní vlastnictví, pozemek o velikosti 961 m2, více toho najdete určitě zde, Stavební pozemky Český Krumlov.

Building plot 961m2 with permit

We present this exclusive building plot in Frymburk. Pleasant views, location on the quiet outskirts of the town, utilities on the border of the land and south-west orientation creates an interesting opportunity to buy land for your future house. According to the Zoning Plan, areas are included in the category: Individual housing in family houses, areas of related civic amenities are allowed and private accommodation. The share of built-up areas can reach to a maximum of 50% of the land area. Limit 1 floor + attic. At the border of the plot is a gas pipeline, electricity, water and sewage. Within walking distance is all civic amenities of the town of Frymbuk, shops, beach, Wellnesshotel, restaurants, supermarkets, ATM, bike paths and most importantly beautiful nature. In the vicinity you will find everything you need for living and recreation. Lipno attracts in every season. In spring and autumn for cycling, golf, hiking, horseback riding or fishing. In summer, it welcomes especially lovers of water sports and yachting. Winter dominates the frozen landscape, ideal for skating, skiing and cross-country skiing. Book this land while it is on offer and your ideas about living and recreation in Lipno will become a reality here. Alternatively, stop for a non-binding tour. We offer cooperation with financing, permitting processes, construction and subsequent management of short-term leases. Contact an investment specialist in the Lipno locality for more information

Základní info

Evidenční číslo:
000145
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Frymburk, Český Krumlov
Cena:
4 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
961 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku