Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Zařízený byt 1+1 k pronájmu Praha 2, blízko metra I.P. Pavlova

18 500Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 60 m2
  • 3. podlaží
  • Výtah
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Centrum obce

Dlouhodobý pronájem velmi pěkného kompletně zařízeného bytu o velikosti 1+1 v blízkosti ulice Kateřinská a stanice metra I.P. Pavlova (červená linka C) Praha 2 Nové město.
Byt (54 m2) se nachází ve 2. patře dobře udržovaného domu s výtahem. Byt je vybaven spotřebiči (myčka, lednice/mrazák, dvouplotýnkový vařič, digestoř, mikrovlnná trouba, varná konvice a drobným vybavením, jako jsou talíře, sklenice, hrnce atd. Byt se skládá ze 2 pokojů.
První velký prostorný pokoj má kuchyň s jídelním koutem a má také vestavěné patro na spaní s matrací, druhý velký pokoj může sloužit jako obývací pokoj / ložnice. V bytě jsou 2 vestavěné skříně, plně vybavená kuchyň včetně nádobí, křeslo, konferenční stůl, pohovka, jídelní stůl a židle, kancelářský stůl se židlí, TV stolek, TV a další. Sprcha v koupelně s pračkou a umyvadlem. Uzamykatelné privátní WC se nachází v chodbě před bytem, které je určeno pouze pro tento byt. Společná chodba je taktéž uzamčena. Na chodbě jsou další vestavěné skříně pro dva byty, uzamykatelné.
Byt je vhodný pro jednu osobu nebo pár. Dům je ve velmi dobrém stavu, zabezpečený. Velmi oblíbené místo zejména pro zahraniční studenty 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v ulici Kateřinská, Praha 2. V krátké pěší dostupnosti veškerá občanská vybavenost, potraviny, obchody, restaurace, banky, kavárny, lékárny, poliklinika, tramvajová zastávka I.P. Pavlova (č. 22, 6, 10, 16, 6, 11).
Pěší vzdálenost na Václavské náměstí, Karlovo náměstí, náměstí Míru, I.P. Pavlova nebo Albertov.
Měsíční nájem: 18.500 Kč + 1.200 Kč / 1 osoba služby domu + 2.600,-Kč elektřina. Internet za příplatek u poskytovatele.
Majitel požaduje jeden a půl měsíční nájem jako vratnou jistotu.


Pronájem bytu 1+1 Praha 2, Nové Město, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 5 podlaží, topení je řešeno jako lokální elektrické, o ploše 60 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 1+1 Praha 2, je vybaven či je k dispozici výtah, zařízeno nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, lze také popsat jako bydlení pro rodiny, studentské bydlení, bydlení pro zaměstnance, mezi IS se můžete těšit na internet, tV kabel, voda, pitná, kanalizace.

Fully furnished 1 bedroom flat to rent Prague 2 close to I.P. Pavlova

From July 1, 2024, the long-term rent of very nice, furnished apartment at size 1+1 near the street Kateřinská and the metro station I.P. Pavlova (red line C) in Prague 2 Nové město. The 1 bedroom apartment (54 sqm.) is located on the 2nd floor in well maintained house with elevator. The apartment is equipped with all appliances and small equipment such as plates, glasses, pots and etc. The apartment consists of 2 rooms. The first large spacious room has a kitchen with dinning area and also has a built-in sleeping floor with a mattress, second large room can serves as living room/bedroom (here is single bed). The flat has 2 built-in wardrobes, fully equipped kitchen (including dishes), armchair, coffee table, sofa, office desk with a chair, TV stand, TV etc. Shower in the bathroom with washing machine and sink. The lockable private toilet is on the corridor which is intended only for this apartment. Common hall shared by two flats only is lockable. In the hallway there are other built-in wardrobes lockable. The apartment is suitable for one person or a couple. House is in very good condition, secured. Very desired location especially for foreign students of the 1st Medical Faculty of Charles University in street Kateřinská, Prague 2 which is in vicinity. Within a short walking distance of all amenities, groceries, shops, restaurants, banks, cafes, pharmacies, polyclinic, tram stop I.P. Pavlova (no. 22, 6, 10, 16, 6, 11). Walking distance to Wenceslas Square, Karlovo náměstí, náměstí Míru, I.P. Pavlova or Albertov. Monthly rent: 18.500,-CZK + 1.200,-CZK/ person house charges + 2.600,-CZK electricity. Internet for extra charge with provider. Owner requires one and half month's rent as a refundable security deposit.

Základní info

Evidenční číslo:
169/5086
Typ:
Byty, 1+1 pronájem
Adresa:
Na bojišti, Praha 2, Nové Město, Praha
Cena:
18 500Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Náklady na bydlení:
3800 Kč služby domu včetně elektřiny
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH, včetně právního servisu, bez poplatků, + provize RK

Plochy

Plocha užitná:
60 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
2
Počet koupelen:
1
Počet pokojů:
2
Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
5
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah

Inženýrské sítě

Kanalizace, TV kabel, Internet, Voda, pitná

Charakteristika objektu

Studentské bydlení, Bydlení pro zaměstnance, Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Silnice, Metro, MHD, Tramvaj, Autobus

Vybavenost v okolí

Školka, Škola, Úřady, Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku