Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

www.ihomesreality.cz Vám výhradně zprostředkuje na prodej vícegenerační dům s možností předělat

10 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Vícegenerační dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 324 m2
  • zastavěná: 162 m2
  • pozemek: 329 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Parkování
  • místnosti: 8

www.ihomesreality.cz Vám výhradně zprostředkuje na prodej vícegenerační dům s možností předělat na 6 byty prostorný dům v Kladně - Libušíně nyní se dvěma bytovými jednotkami 2+kk a 3+1 a samostatným salónem ke komerčnímu využití. Užitná plocha celého domu představuje 329 m2 ve dvou podlažích, ke kterým je oddělený vchod, vč. vstupu do salonu přímo z ulice. Salon byl vybudován nejnověji a úplně zvlášť od ostatních součástí domu tak, aby mohl zajišťovat nerušenou péči o klientelu. Zahrnuje jednu místnost a přípravu na toaletu. Dispozici přízemí tvoří dále byt 3+1: chodba, vzdušný obývací pokoj, útulná samostatná kuchyně s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem a vestavěnými spotřebiči, ložnice, dětský pokoj, koupelna a WC, to vše po rekonstrukci před 5ti lety (byl upravován rozvod elektřiny, vody, topení a plynu).Další součástí domu je byt 2+kk o velikosti 50m2, který má vstup ze zahrady, a to díky umístění celého komplexu ve svahu. I tento byt má samostatné sociální zařízení se sprchou a WC, prostornou nově zařízenou kuchyni s jídelním koutem a ložnici s francouzským oknem do zahrady.
Na pozemku, ve sníženém přízemí, se nachází ještě zastřešená terasa s posezením a barem, venkovní tělocvičnou, dílnou, sklepem a kotelnou. Zastřešená část navazuje na zahradu o celkové rozloze 329m2, která je z části zpevněná novou zámkovou dlažbou. Právě toto místo je ideální na posezení u dobrého jídla nebo kávy na slunci. Okna jsou v celé nemovitosti plastová, vstupní dveře bezpečnostní. Na podlahách je dlažba nebo laminátová podlaha. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem, ohřev teplé vody probíhá pomocí samostatného bojleru s obsahem 200 l. Nově je v domě pořízené i čerpadlo. Střecha objektu je plechová v dobrém stavu. Pod střechou je po celé délce půdní prostor s potenciálem krásných podkrovních prostorů..V současnosti jsou náklady na provoz 4 000,- Kč elektřina, 6 000,- Kč plyn a 3 700,- Kč za vodu z řádu. Dopravní obslužnost a občanská vybavenost je zde výborná, škola a školka, obchod, zdravotní zařízení i pošta jsou v místě bydliště. Okolí Libušína také nabízí sportovní, rekreační a odpočinkové vyžití díky přírodě a lesu nedaleko.

Prodej vícegeneračního domu Libušín, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 324 m2, pozemek o velikosti 329 m2, se zastavěnou plochou 162 m2, a zahradou 329 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Vícegenerační domy Kladno, je vybaven či je k dispozici parkování, sklep, zahrada, zařízeno nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, kabelové rozvody, telefon, blízké okolí lze popsat jako oblast komerční, obytná, průmyslová, rekreační, lze také popsat jako bydlení pro rodiny, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, telefon, plyn, voda, pitná, kanalizace, elektro je zavedeno, a to 230V.

www.ihomesreality.cz exclusively offers you a multi-family house for sale with

www.ihomesreality.cz exclusively offers you a multi-family house for sale with the possibility of converting it into 6 apartments, a spacious house in Kladno - Libušín now with two apartment units 2+kk and 3+1 and a separate living room for commercial use. The usable area of the entire house is 329 m2 on two floors, which have a separate entrance, incl. entrance to the salon directly from the street. The salon was newly built and completely separate from other parts of the house so that it could provide undisturbed care for the clientele. It includes one room and toilet preparation. The layout of the ground floor also consists of a 3+1 apartment: hallway, airy living room, cozy separate kitchen with kitchenette and gas stove and built-in appliances, bedroom, children's room, bathroom and toilet, all after reconstruction 5 years ago (the electricity distribution was adjusted, water, heating and gas).Another part of the house is a 2+kk apartment with a size of 50m2, which has an entrance from the garden, thanks to the location of the entire complex on a slope. This apartment also has a separate bathroom with shower and toilet, a spacious newly fitted kitchen with a dining area and a bedroom with a French window to the garden. On the property, on the lower ground floor, there is also a covered terrace with seating and a bar, an outdoor gym, a workshop, a cellar and a boiler room. The roofed part adjoins the garden with a total area of 329 m2, which is partially paved with new interlocking paving. This is the perfect place to sit with good food or coffee in the sun. The windows are plastic throughout the property, the entrance door is security. The floors are tiled or laminate. Heating is provided by a gas boiler, hot water is heated using a separate boiler with a capacity of 200 l. The house also has a new pump. The roof of the building is metal in good condition. Under the roof, there is an attic space along the entire length with the potential of beautiful attic spaces..Currently, the operating costs are CZK 4,000 for electricity, CZK 6,000 for gas and CZK 3,700 for water. Transport services and civic amenities are excellent here, a school and kindergarten, a shop, a medical facility and a post office are in the place of residence. The surroundings of Libušín also offer sports, recreation and relaxation thanks to the nature and forest nearby.

Základní info

Evidenční číslo:
305
Typ:
Domy, Vícegenerační dům prodej
Adresa:
Máchova, Libušín, Kladno
Cena:
10 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

cena k jednání, včetně právního servisu, + provize RK

Plochy

Plocha pozemku:
329 m2
Plocha užitná:
324 m2
Plocha zastavená:
162 m2
Plocha sklepa:
10 m2
Plocha zahrady:
329 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
8
Počet koupelen:
2
Počet pokojů:
6
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Parkování, Sklep, Zahrada

Inženýrské sítě

Telefon, 230V, Internet, Kanalizace, Plyn, Voda, pitná

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Vlak, MHD

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Pošta

Charakter okolí objektu

Komerční,Obytná,Průmyslová,Rekreační


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku