Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Usedlost v anglickém stylu, obec Vitice, okr. Kolín pozemky 5561 m2

14 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Kamenná
  • obytná: 270 m2
  • stav: Velmi dobrý
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování

Nabízíme exklusivní prodej malebné usedlosti nacházející se v obci Vitice, okr. Kolín. Usedlost dříve sloužila jako kovárna, v roce 2000 prošla kompletní rekonstrukcí a v posledních 10 letech docházelo k modernizaci do současného stavu. Byly použity nadstandardní materiály, dům je prostorný, světlý a zároveň útulný. Dispoziční řešení domu je 5+1, na přízemí (134 m2) po vstupu do domu se nacházíme v hale, která nám propojuje celý dům a její dominantou je schodištěm do patra. Hlavní místností je velkolepý obývací pokoj s krbovými kamny, díky francouzským oknům je místnost světlá a umožňují nám přímí vstup na slunnou terasu, na obývací pokoj nám navazuje kuchyň s klenutými stropy vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (el. trouba, sklokeramická varná deska, lednice, myčka), z haly máme přístup do pracovny, na samostatné wc, do prádelny (kde se nachází sprchový kout, umyvadlo, pračka, sušička a úložné regály) a do garáže (24m2), kde je zároveň technické zázemí. V prvním patře (134 m2)  se nacházejí dvě prostorné ložnice a jedna menší, která slouží jako dětský pokoj, dále samostatné wc a dvě koupelny. Dispozice lze snadno upravit, jelikož dělící příčky jsou ze sádrokartonu. Podlahy v domě jsou dřevěné a nebo dlažba. Dům je vytápěn pomocí úsporného tepelného čerpadla, v přízemí máme podlahové vytápění, v patře jsou radiátory. Energetický štítek se momentálně připravuje. Střecha je zateplena minerální vatou s krytinou Cembrit, v rámci rekonstrukce došlo k sanaci zdí a následně byla provedena nová fasáda. Dům je zásoben vodou z vlastní studny, která má dostatečnou kapacitu (stálý sloupec 5 m) a odpad veden do septiku. Součástí prodeje jsou i pozemky včetně lesa, louky a ovocného sadu, celková plocha pozemků je 5561 m2. Dům nabízí absolutní soukromí, ze severní strany je obklopen skalním masivem a z druhé strany pozemek lemuje říčka Bílinka. Nemovitost se nachází v klidné obci se základní občanskou vybaveností (kostel, mateřská škola, základní škola, pošta, obchod, pizzerie a hostinec). Lokalita je dobře dostupná, autem jste z hranice Prahy (Černý most) za 20 min., 100m od domu se nachází autobusová zastávka, vlakové stanice je v Českém Brodě, který je vzdálený 8km. Do 10 min. autem se nachází Golfové hřiště v Kouřimi, veškerá občanská vybavenost je v nedalekém Českém Brodě či Kostelci nad Černými lesy (9km). Pro více informací kontaktujte makléře. Prohlídky jsou možné po domluvě. Vřele Vám tuto nemovitost doporučuji pro její kouzelnou atmosféru a oázu klidu nedaleko Prahy.

Prodej rodinného domu Vitice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, o ploše 270 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Kolín, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, parkování, terasa.

Exclusive sale of a picturesque homestead located in the village of Vitice, in the district of Kolin. The home was originally a blacksmiths forge, in 2000 it was extensively reconstructed and renovated. in the last 10 years it has been modernized to its current state. Superior materials have been used throughout the property. The house is spacious, bright and cozy at the same time. The layout of the house is 5+1; on the ground floor (134 m2) upon entering the house we find ourselves in a hall that connects the whole house and its dominant feature is the staircase to the upper floor. The main room is a magnificent living room with a fireplace and thanks to the French windows, the room is bright and gives us direct access to the sunny terrace. The living room is connected to the kitchen, that has vaulted ceilings and is equipped with kitchen units and with built-in appliances (electric oven, glass ceramic hob, refrigerator, dishwasher). From the hall we have access to the study, to a separate toilet, laundry room (where there is a shower, sink, washing machine, dryer and storage shelves) and to the garage (24m2), where there the heating controls are to be found. On the first floor (134 m2) there are two spacious bedrooms and one smaller one that serves as a children's room, as well as a separate toilet and two bathrooms. The layout can be easily adjusted, as the room dividers are made of plasterboard. The floors in the house are wooden or tiled. The house is heated using an economical heat pump, there is underfloor heating on the ground floor, and radiators heat the upper floor. (The energy label is currently being prepared). The roof is insulated with mineral wool with Cembrit covering, as part of the reconstruction, the walls were fully repaired and a new facade was subsequently made. The house is supplied with water from its own well, which has sufficient capacity (permanent column of 5 m) and the waste is led to a septic tank. The sale also includes land, including a forest, meadow and orchard, the total area of the land is 5561 m2. The house offers absolute privacy; on the north side it is surrounded by a rock massif and on the other side the Bílinka river borders the property. The property is located in a quiet village with basic amenities (church, kindergarten, elementary school, post office, shop, pizzeria and inn). The location is easily accessible, you can reach the border of Prague (Černý most) in 20 minutes by car, there is a bus stop 100m from the house, the train station is in Český Brod, which is 8km away. Within 10 min. by car, there is a golf course in Kouřim, all amenities are in nearby Český Brod or Kostelec nad Černými lesy (9 km). For more information, contact your broker. Tours are possible by appointment. I whole heartedly recommend this property for its magical atmosphere and oasis of calm near Prague.

Základní info

Evidenční číslo:
57413
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Vitice, Kolín
Cena:
14 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
cena zahrnuje právní servis a služby RK
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Kamenná

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
270 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Terasa, Parkování, Garáž, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku