Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Udržovaný krajní řadový dům 6+1, plocha 225 m2, pozemek 400 m2

16 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Skeletová
  • obytná: 225 m2
  • zastavěná: 131 m2
  • pozemek: 400 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování
  • místnosti: 7

K nastěhování dle dohody.

Exkluzivně nabízíme k prodeji udržovaný krajní řadový dům 6+1 po celkové rekonstrukci s plochou 225 m2 a pozemkem o velikosti 400 m2 (zastavěná plocha 131 m2). Nachází se ve velmi klidné části žádané lokality Praha Uhříněves.

Dům je napojen na obecní vodu, kanalizaci, elektřinu, plyn a disponuje studnou.

Parkování: garáž v domě a parkovací stání s přístřeškem na pozemku. Dvoje vrata pro vjezd na pozemek jsou elektricky dálkově ovládaná.

Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje nový plynový kondenzační kotel. Dům je zateplen. Energetická náročnost je D.

V domě je nainstalován alarm.

Suterén je rozdělen na garáž pro 1 auto, dílnu, technické místnosti, koupelnu s WC,a sprchovým koutem a světlou obytnou místnost, která je využitelná jako pracovna nebo samostatná garsonka a která je přístupná samostatným vchodem ze zahrady.

Ve zvýšeném přízemí se nachází světlý obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, dále vstupní hala a WC. K jídelně přiléhá prosvětlená zimní zahrada, ze které je přístup schodištěm do zahrady. V obývacím pokoji jsou krbová kamna.

V 1. patře jsou tři prostorné ložnice, jedna z nich se vstupem na terasu. Na patře je k dispozici velká koupelna s vanou a WC.

Zahrada o velikosti 270 m2 je osázena trvalkami, dřevinami a vzrostlými stromy. K domu přiléhá na jižní straně terasa s pergolou zastíněná vistárií.

Dům se nachází v klidné, rezidenční části obce. Autobusové zastávky mnoha linek jsou vzdálené 6 minut chůze, vlakové nádraží Praha Uhříněves 10 minut. Cesta vlakem na Hlavní nádraží v centru Prahy trvá 20 minut. V docházkové vzdálenosti od domu je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, lékařský dům, úřady, restaurace, nákupy (3 supermarkety v místě). Obchodní zóna Průhonice-Čestlice s Aquaparkem je vzdálená 4 km. Na cyklostezky se lze napojit přímo od domu a přírodní lokality v blízkém okolí poskytují mnoho příležitostí k procházkám a rekreaci.

Prodej rodinného domu Praha 10, Uhříněves, stav je uveden jako po rekonstrukci, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 225 m2, pozemek o velikosti 400 m2, se zastavěnou plochou 131 m2, a zahradou 270 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Praha 10, je vybaven či je k dispozici balkon, terasa, garáž, parkování, sklep, zahrada, zařízeno částečně nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, ve vybavení také naleznete internet, telefon, blízké okolí lze popsat jako oblast obytná, lze také popsat jako bydlení pro rodiny, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, telefon, plyn, voda, pitná, kanalizace, studna, voda, užitková.

Maintained edge terraced house 6+1, area 210 m2, plot 400 m2

Available IMMEDIATELY. We exclusively offer a well-maintained edge terraced house 6+1 after complete reconstruction with an area of 210 m2 with a plot of 400 m2 (built-up area 131 m2). It is located in a very quiet part of the desirable location of Prague Uhříněves, a few minute's walk from the train station. The house is connected to municipal water, sewerage, electricity, and gas and has a well. A garage provides parking for two cars, and you can find another parking space for one more car under a carport on the property. The entrance to the garage is electrically heated, so in the winter, you will not have to worry about ice and snow when driving your car out. The exit door is remote-controlled. The house is heated by a new gas condensing boiler and a wood-burning stove in the living room. The house is insulated with a double layer of polystyrene. Energy performance should be C; we are working on obtaining the PENB label. The windows are equipped with mosquito nets. There is an alarm installed in the house. There is a garage and living room in the basement usable as a studio or study. There is also a workshop, two storage rooms, a shed, and a bathroom through which you can access the boiler room. From the basement, there is an exit to the garden of 270 m2 with a garden house and beautiful mature trees. A spacious, bright living room dominates the ground floor with a dining room and a fully equipped kitchen. You reach the backyard through the light-filled winter garden, where is an outdoor seating area with a pergola. There is also an entrance hall, a small bathroom, a toilet and stairs to the basement on the ground floor. On the 1st floor are two cozy bedrooms and a master bedroom with its terrace overlooking the garden. Upstairs there is a large bathroom with a bath and toilet. Access to the roof is via a folding staircase. All rooms have floating floors, the halls and corridors are tiled, and the garage has ballast tiles. The house is in a quiet, residential part of the village, a few minutes from the train station Prague Uhříněves. Trains to the station Prague - Hlavní nádraží run every 10 - 30 minutes, and there are many bus lines to metro Háje or Depo Hostivař. Within walking distance from the house, there are two schools, a kindergarten, doctors, a pharmacy, restaurants, offices, shopping (3 supermarkets in the place), shopping zone Průhonice-Čestlice (3,5km) or, for example, the Uhříněves preserve. Mortgage possible.

Základní info

Evidenční číslo:
15
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Zlenická, Praha 10, Praha 22, Uhříněves, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
16 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
cena je včetně provize, právních a finančních služeb
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Skeletová

Cena obsahuje

s poplatky, včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
400 m2
Plocha užitná:
225 m2
Plocha zastavená:
131 m2
Plocha zahrady:
270 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
7
Počet koupelen:
3
Počet garáží:
1
Počet parkovacích míst:
2
Počet pokojů:
6
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Terasa, Balkon, Garáž, Parkování, Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem, Sklep

Inženýrské sítě

Studna, Kanalizace, Voda, pitná, Plyn, Telefon, Internet, 230V, Voda, užitková

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Vlak, MHD, Dálnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku