Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty
  • Rezervováno

Světlý, prostorný byt 3+kk o velikosti 82 m2 s dvěma balkóny a výhledem na Staré město Masná

35 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 82 m2
  • 5. podlaží
  • Balkon
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Centrum obce

Nabízíme exkluzivně k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný, světlý, prostorný byt 3+kk o velikosti 82 m2 s dvěma balkóny a romantickým výhledem na Staré město na Praze 1 v ulici Masná. Byt se nachází v 5. NP v udržovaném domě s výtahem.
Zařízený byt se skládá z velkého obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou, hlavní ložnice situované do vnitrobloku domu, menší ložnice, chodby, koupelny se sprchovým koutem, samostatné toalety a komory. V bytě je klimatizace. K bytu patří také sklep, který je možné používat.
Byt je vybaven spotřebiči i nábytkem. Do vybavení kuchyně patří vestavěné spotřebiče jako indukční varná deska, lednice s mrazákem, myčka, elektrická trouba, mikrovlnná trouba a digestoř. Dále je zde jídelní stůl, jídelní židle, televizní stěna a stropní osvětlení.
V hlavní ložnici se nachází velké dvojlůžko s úložným prostorem (rám postele včetně roštů), velká skříň s různými úložnými prostory, noční stolky, dekorace. V menší ložnici je rozkládací gauč, pracovní stůl, pracovní židle a nástěnná skříňka.
V koupelně je kromě sprchového koutu, umyvadla, pračky a osvětlení i úložný prostor řešený na míru. Dále je zde věšák, komoda, závěsy, obrazy, zahradní nábytek na balkoně, pokojové květiny, základní kuchyňské vybavení a další.
V bytě je plynový kotel.
Jedinečná lokalita v historickém centru Prahy, v blízkosti Staroměstského náměstí i náměstí Republiky. Jen pár kroků od Celetné ulice, Dlouhé, Kozí či Pařížské.
V okolí jsou menší obchůdky, restaurace, bary, kavárny, lékárna, mateřská školka, školy. 5 minut od domu obchodní centrum Palladium a Kotva, kde je stanice metra Náměstí Republiky (žlutá linka B) a tramvajové zastávky.
Měsíční nájem: 35.000 Kč + 1.170 Kč služby domu (pro 1 osobu) + přepis elektřiny cca 2.000 Kč/měsíc a plyn cca 2.200 Kč/měsíc. Majitel požaduje vratnou jistotu.
Doporučujeme pro jednotlivce, pár či rodinu s jedním dítětem.
Byt je ideální pro milovníky atmosféry historického centra, památek, kultury a společenského života.

Pronájem bytu 3+kk Praha, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 5. podlaží, z celkového počtu 7 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 82 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 3+kk , je vybaven či je k dispozici balkon, výtah, sklep, zařízeno nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, supermarket, Škola, Školka, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, obytná, rekreační, lze také popsat jako bydlení pro rodiny, bydlení pro zaměstnance, mezi IS se můžete těšit na 230V, elektro je zavedeno, a to 230V.

Bright, spacious 3+kk apartment with a size of 82 m2 with two balconies Stare mesto Masna

We offer exclusively for long-term rent a very nice, bright, spacious 3+kk apartment with a size of 82 m2 with two balconies and a romantic view of the Old Town in Prague 1, street Masná. The apartment is located on the 5th floor in a well-maintained building with an elevator. The furnished apartment consists of a large living room with a modern kitchen, a master bedroom located in the courtyard of the house, a smaller bedroom, a hallway, a bathroom with a shower, a separate toilet and a storage room. The apartment has air conditioning. The apartment also includes a cellar that can be used. The apartment is equipped with appliances and furniture. The kitchen is equipped with built-in appliances such as an induction hob, fridge-freezer, dishwasher, electric oven, microwave and hood. There is also a dining table, dining chairs, TV wall and ceiling lighting. In the master bedroom there is a large double bed with storage space (bed frame including slats), a large wardrobe with various storage spaces, bedside tables, decorations. The smaller bedroom has a sofa bed, a desk, a chair and a wall cabinet. In addition to a shower corner, sink, washing machine and lighting, the bathroom also has a custom-made storage space. There is also a hanger, chest of drawers, curtains, paintings, garden furniture on the balcony, indoor flowers, basic kitchen equipment and more. There is a gas boiler in the apartment. A unique location in the historic center of Prague, near the Old Town Square and Náměstí Republiky. Just a few steps from street Celetná, Dlouhá, Kozí or Pařížská. In the vicinity there are small shops, restaurants, bars, cafes, a pharmacy, a kindergarten, schools. 5 min.walk from the house is the Palladium and Kotva shopping center, where there is a Náměstí Republiky metro station (yellow line B) and a tram stop. Monthly rent: 35.000 CZK + 1.170 CZK services charges (for 1 person) + transcript of electricity approx. 2.000 CZK/month and gas approx. 2.200 CZK/month. Owner require refundable security deposit. We recommend it for individuals, couples or families with one child. The apartment is ideal for lovers of the atmosphere of the historic center, monuments, culture and social life.

Základní info

Evidenční číslo:
378
Typ:
Byty, 3+kk pronájem
Adresa:
Masná, Praha 1, Staré Město, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
35 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Poplatky a energie 6.500 Kč
Náklady na bydlení:
Poplatky a energie 6.500 Kč
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

bez poplatků, včetně právního servisu, + provize RK

Plochy

Plocha užitná:
82 m2
Plocha balkónu:
3 m2
Plocha sklepa:
2 m2
Plocha terasy:
8 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
3
Počet koupelen:
1
Počet pokojů:
3
Počet nebytových prostor:
1
Patro, podlaží:
5. podlaží
Počet NP:
7
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Sklep, Výtah, Balkon

Inženýrské sítě

230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Bydlení pro zaměstnance

Dopravní dostupnost

Dálnice, Metro, MHD, Autobus, Silnice, Tramvaj, Vlak, Přístav

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Škola, Školka, Supermarket

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná,Obytná,Rekreační


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku