Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Stavební pozemek s výhledem na Lipno 786m2 - Slupečná

4 995 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 786 m2

Představujeme prémiový stavební pozemek č.32 o výměře 786m2 na samém okraji zástavby u lesa s výhledem na Lipno.

Tento pozemek se nachází v oblíbené části obce Lipno nad Vltavou - Slupečná, v sousedství stávající zástavby rodinných domů. Jedná se o jihozápadní svah s výhledem na vodní hladinu, inženýrskými sítěmi v dosahu pozemku a s přístupem z obecní asfaltové komunikace. Hlavní výhodou je lokalita posledního stavebního pozemku u lesa, která zajišťuje soukromí a klid v přírodě, s docházkovou vzdáleností do centra obce.

Dle aktuálního ÚP se jedná o vymezené plochy pro bydlení v prostředí umožňující nerušený a bezpečný pobyt a každodenní rekreaci a relaxaci obyvatel, zejm. pozemky bytových domů, pozemky rodinných domů, pozemky související dopravní a technické infrastruktury a pozemky veřejných prostranství.

Na celou lokalitu byla pořízena územní studie, která upřesňuje podmínky využití v území. Na předmětném pozemku je platný limit dvě nadzemní podlaží plus podkroví a 20% zastavitelnosti.

Tento pozemek je tedy vhodný pro náročného zájemce, který využije jeho umístění a možnost soukromí pro svůj unikátní projekt, nebo pro investora, který pozemek dále zhodnotí.

V okolí jsou dostupné veškeré lipenské rekreační aktivity, bobovka, sjezdovky, turistické trasy, stezka v korunách stromů, cyklostezka, ale i pláž a centrum Lipna. Jedná se o lukrativní příležitost využití poslední volných stavebních ploch. Nabízíme poradenské služby, inženýring a kompletní služby spojené s prodejem nemovitostí.

Pro více informací kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě a domluvte se na nezávaznou prohlídku.

Prodej stavebního pozemku Lipno nad Vltavou, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 786 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Stavební pozemky Český Krumlov.

Building plot with a view of Lipno 786m2 - Slupečná

We present premium building plot No. 32 with an area of 786m2 on the very edge of the development near the forest with a view of Lipno. This plot is located in a popular part of the village of Lipno nad Vltavou - Slupečná, in the neighborhood of the existing development of family houses. It is a south-western slope with a view of the water level, utility networks within reach of the plot and access from the municipal asphalt road. The main advantage is the location of the last building plot near the forest, which ensures privacy and peace in nature, with walking distance to the center of the village. According to the current Zoning plan, these are defined areas for living in an environment that allows undisturbed and safe stay and daily recreation and relaxation of residents, especially plots of apartment buildings, plots of family houses, plots of related transport and technical infrastructure and plots of public spaces. A territorial study was carried out for the entire location, which specifies the conditions of use in the area. On the plot in question, the valid limit is two floors above ground plus an attic and 20% buildability. This land is therefore suitable for a demanding buyer who will use its location and the possibility of privacy for their unique project, or for an investor who will further evaluate the land. All Lipno recreational activities, bobsleigh, slopes, hiking trails, treetop path, cycle path, but also the beach and the center of Lipno are available in the vicinity. This is a lucrative opportunity to use the last available building areas. We offer consulting services, engineering and complete services related to the sale of real estate. For more information, contact an investment specialist in the Lipno area and arrange a non-binding inspection.

Základní info

Evidenční číslo:
000149
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Lipno nad Vltavou, Český Krumlov
Cena:
4 995 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
786 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku