Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Stavební pozemek č.2 v první řadě u vody - LIPNO LOGGIA

9 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 481 m2

Představujeme tento exkluzivní waterfront stavební pozemek č. 2, přímo u břehu Lipna v lokalitě Frymburské pole.

Pozemek je součástí projektu Lipno Loggia - Jedná se o zcela jedinečnou luxusní lokalitu "amazing places" u vody, zaměřenou na dostatek soukromí uprostřed zeleně a přírody, s výhledem na Lipno, lesy a částečně i na centrum městyse Frymburk. Pozemky jsou vhodné pro rekreační objekty, obklopené vzrostlými stromy s přímým vstupem k vodě. Výhodou je naprostý klid, jižní orientace a možnost využití částečného svahu.

Nyní probíhá rekonstrukce stávající příjezdové cesty a vybudování nové infrastruktury, včetně komunikace, vlastních vrtů na vodu a připojení do el. sítě. Po rezervaci pozemku poskytujeme nezávaznou architektonickou studii na rekreační dům, který je přizpůsoben podobným podmínkám, splňuje nejnáročnější požadavky a poskytuje mimořádné prostředí k rekreaci pro Vaši rodinu, nebo případné zákazníky. Typ a tvar domu je výhradně v režii budoucího majitele pozemku a podléhá vlastnímu povolovacímu řízení.

Pozemky jsou dle územního plánu zařazeny jako Plochy rodinné rekreace (RI)
Hlavní využití: území pro rekreační ubytování v chatách, stavby pro rodinnou rekreaci, chaty, chalupy, pozemky související dopravní a technické infrastruktury.
Zástavba v rozvojových plochách bude vždy řešena s limitem max. 1 nadzemního podlaží plus podkroví, podíl zastavěných a dalších zpevněných vsakování dešťových vod neschopných ploch může činit max. 40 % plochy pozemku.

Cena pozemku je vč. 21% DPH.

V okolí Frymburku jsou dostupné veškeré lipenské aktivity, cyklistika, turistika, rybaření, vodní sporty, bruslení, lyžování, běžky a další. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky a wellness.

Využijte ojedinělé příležitosti k rezervaci top pozemku pro náročné, na vyjímečném místě přímo u břehu a realizujte zde svůj záměr, který se bude zhodnocovat po generace.

Exkluzivně nabízíme celoroční údržbu a správu pronájmu nové nemovitosti v období Vaší nepřítomnosti. Zajišťujeme kompletní právní služby a podporu při výstavbě.

www. lipno-logia . cz

Kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Prodej stavebního pozemku Frymburk, osobní vlastnictví, pozemek o velikosti 481 m2, více toho najdete určitě zde, Stavební pozemky Český Krumlov.

Building plot No. 2 in the first row by the water - LIPNO LOGGIA

We present this exclusive waterfront building plot No. 2, right by the banks of the Lipno in the location Frymburká pole - Frymburk. The land is part of the Lipno Loggia project - It is a completely unique luxury location "amazing places" by the water, focused on plenty of privacy in the middle of greenery and nature, with a view of Lipno, forests and partly also the center of Frymburk. The plots are suitable for recreational facilities, surrounded by mature trees with direct access to the water. The advantage is complete peace, southern orientation and the possibility of using a partial slope of terrain. Reconstruction of the existing access road and construction of new infrastructure, including own water wells and electricity connection are in progress. We provide a non-binding architectural study for a holiday home that provides an extraordinary environment for recreation for your family or potential customers. The type and shape of the house is entirely under the direction of the future owner of the land and is subject to its own permit procedure. According to the spatial plan, the plots are classified as Family Recreation Areas (RI) Main use: territory for recreational accommodation in cottages, structures for family recreation, cottages, cottages, land for related transport and technical infrastructure. Buildings in development areas will always be handled with a limit of max. 1 above-ground floor plus attic, the proportion of built-up and other reinforced areas incapable of absorbing rainwater can amount to max. 40% of the land area. The price of the land is incl. 21% VAT. Around Frymburk, all Lipno activities are available, cycling, hiking, fishing, water sports, skating, skiing, cross-country skiing and more. In the surroundings you will find everything you need for recreation, shops, restaurants, cycle paths, slopes and wellness. Take advantage of the unique opportunity to reserve a piece of land in an exceptional location right by the shore and realize your project here, which will be appreciated for generations. We exclusively offer year-round maintenance and rental management of the new property during your absence. We provide complete legal services and support during construction. www. lipno-loggia. com Contact an investment specialist in the Lipno area for more information, or stop by for a non-binding tour.

Základní info

Evidenční číslo:
000129
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Frymburk, Český Krumlov
Cena:
9 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
481 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku