Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

Stavební pozemek 1554 m

4 190 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1554 m2

Představujeme tento prostorný stavební pozemek v lokalitě Milná Frymburk.

Příjemný výhled, umístění na klidném okraji obce a jižní orientace tvoří zajímavou příležitost ke koupi pozemku pro Váš budoucí dům. Výhodnou je možnost v budoucnu pozemek rozdělit na dva menší, případně plochu využít pro hospodaření, skladování, nebo výrobu.

Dle Územního plánu jsou plochy zařazeny do kategorie: Plochy smíšené obytné vesnické, přípustné jsou stavby rodinných domů i stavby pro výrobní a nevýrobní služby. Podíl zastavěných ploch může činit až 50 % plochy pozemku. Limit 2 podlaží + obytné podkroví. Stávající mobilní objekty a materiály budou z pozemku odstraněny. K pozemku je přivedena elektřina, voda řešena vlastním vrtem. Příjezdová cesta po nezpevněné městské cestě.

V dojezdové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost městyse Frymburk, obchody, pláž, Wellnesshotel, restaurace, samoobsluhy, bankomat, cyklostezky a hlavně krásná příroda. V okolí najdete vše co potřebujete k bydlení a rekreaci.

Lipno láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, golf, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky.

Zarezervujte si tento pozemek dokud je v nabídce a Vaše představy o bydlení a rekreaci na Lipně se zde mnohou stát skutečností. Případně se zastavte na nezávaznou prohlídku. Nabízíme spolupráci s financováním, povolovacími procesy, výstavbou i následnou správou krátkodobých pronájmů.

Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací.

Prodej stavebního pozemku Frymburk, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 1554 m2, více toho najdete určitě zde, Stavební pozemky Český Krumlov.

Building plot 1554 m

We present this spacious building plot in the Milná Frymburk locality. A pleasant view, a location on the quiet outskirts of the village and a southern orientation create an interesting opportunity to buy a plot of land for your future home. It is advantageous to be able to divide the plot into two smaller ones in the future, or to use the area for farming, storage or production. According to the Territorial Plan, the areas are classified as: Mixed residential village areas, the construction of family houses and constructions for production and non-production services are permitted. The proportion of built-up areas can be up to 50% of the land area. Limit of 2 floors + residential attic. Electricity is supplied to the property, and water is provided by its own borehole. Driveway on an unpaved city road. All civic amenities of Frymbuk township, shops, beach, wellness hotel, restaurants, convenience stores, ATM, cycle paths and especially beautiful nature are within driving distance. In the surroundings you will find everything you need for living and recreation. Lipno attracts in every season. In spring and autumn for cycling, golf, hiking, horse riding or fishing. In the summer, it especially welcomes lovers of water sports and yachting. Winter rules the frozen landscape, ideal for skating, skiing and cross-country skiing. Book this plot of land while it is still available and your dreams of living and recreation in Lipno will become reality here. Alternatively, stop by for a no-obligation tour. We offer cooperation with financing, permitting processes, construction and subsequent management of short-term rentals. Contact an investment specialist in the Lipno area for more information.

Základní info

Evidenční číslo:
000126
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Frymburk, Český Krumlov
Cena:
4 190 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha pozemku:
1554 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku