Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Samostatný průmyslový areál pro výrobu, skladování, obchodní činnost, k provozování služeb apod.

20 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Výrobní prostory
  • pozemek: 4568 m2

Poznámka: Areál může být také prodán formou prodeje 100% podílů na společnosti, která areál vlastní a provozuje, a to i se strojním a technologickým vybavením za celkovou sníženou cenu 18,0 mil. Kč.

Prodáme samostatný areál zahrnující tři průmyslové haly a venkovní zpevněné pozemky užívané pro manipulaci, parkování a venkovní skladování. Areál je dlouhodobě užíván pro zámečnickou výrobu a lakování.

Areál je oplocený, uzavíratelný a v plně funkčním stavu (stále provozován).

Hala č. 1: Vytápěný, přízemní, nepodsklepený halový objekt o zastavěné ploše 464 m2 a půdorysných rozměrech 43,8 x 10,6 m. Součástí objektu je vestavba administrativního a sociálního zázemí (denní místnost, šatna, umyvárna se sprchami a WC). Konstrukce haly ocelová, obezděná pórobetonovými tvárnicemi tl. 400 mm; střecha zateplena izolačním sendvičovým systémem (2x trapézový plech s vloženou minerální vatou tl. 100 mm); podlahy v dílně jsou betonové s cementovým potěrem. V hale je montážní jáma. Do haly vstup 3 x dvoukřídlými ocelovými vraty o rozměrech 3,5 x 3,5 m. Zámečnická dílna je vybavena stroji, které je možné k nemovitostem dokoupit.

Hala č. 2: Přízemní, nepodsklepený halový objekt o zastavěné ploše 616 m2 a půdorysných rozměrech 40,0 x 15,4 m. Konstrukce haly je ocelová, obvodové stěny zatepleny minerální vatou tl. 100 mm, zevnitř OSB desky; střecha zateplena izolačním sendvičovým systémem (2x trapézový plech s vloženou minerální vatou); podlaha betonová s cementovým potěrem. Do haly vstup 2 x posuvnými ocelovými vraty o rozměrech 6,0 x 4,0 m. Instalovány rozvody stlačeného vzduchu z kompresorové stanice.

Hala č. 3: Přízemní, nepodsklepený halový objekt o zastavěné ploše 300 m2 a půdorysných rozměrech 29 x 10,3 m. Konstrukce haly je ocelová, obvodové stěny zatepleny minerální vatou tl. 100 mm, zevnitř OSB desky; střecha zateplena izolačním sendvičovým systémem (2x trapézový plech s vloženou minerální vatou); podlaha betonová s cementovým potěrem. Do haly vstup posuvnými ocelovými vraty o rozměrech 4,8 x 4,0 m. Uvnitř je provedena vestavba kompresorovny vybavené kompresorem Champion KSA 45, kondenzační sušičkou ACT 80, separátorem Sepremium 20-JORC a tlakovou nádobou o velikosti 2.000 litrů (vybavení je možné k nemovitostem dokoupit). Instalovány jsou rozvody stlačeného vzduchu z kompresorové stanice.

Mezi halami stojí jednoduché montované ocelové přístřešky o zastavěné ploše cca 150 m2.

Celková výměra areálových pozemků činí 4.568 m2, z toho plocha zastavěná budovami je cca 1.530 m2. Všechny venkovní plochy jsou zpevněné a slouží pro manipulaci, parkování a venkovní skladování.

Inženýrské sítě: elektrická energie: 230/400 V, jištění 3 x 160 A; pitná voda: studna - možno připojit na vodovodní řad; kanalizace: jímka; vytápění: dálkové, vlastní výměníková stanice, ústřední, teplovodní; kamerový systém.

Areál neleží v žádném záplavovém území.

Územní plán: plochy VP plochy průmyslové výroby a technické infrastruktury.

Prodej výrobního prostoru Štětí, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 1530 m2, pozemek o velikosti 4568 m2, se zastavěnou plochou 1530 m2, více toho najdete určitě zde, Výrobní prostory Litoměřice, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
N01058
Typ:
Komerční nemovitosti, Výrobní prostory prodej
Adresa:
Cihelná, Štětí, Litoměřice
Cena:
20 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
cena k jednání
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Montovaná

Plochy

Plocha pozemku:
4568 m2
Plocha užitná:
1530 m2
Plocha zastavená:
1530 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku