Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Rodinný dům v Hroubovicích na prodej, více než 500 m2 užitné plochy a více než 5.555 m2 pozemku

24 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 520 m2
  • pozemek: 5599 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování
  • Bazén

Dovolujeme si vám nabídnout na prodej výjimečnou nemovitost, a to rodinný dům umístěný na hranici Polabské nížiny a Vysočiny v krásném a poklidném prostředí u lesa v obci Hroubovice, které je jako stvořené pro relax a odpočinek.

Honosný rodinný dům s více než pěti sty (500) metry užitné podlahové plochy s letní kuchyní, bazénem, hernou, garáží, altánem, ohništěm, dětským hřištěm, vlastním parkovištěm a celkovým pozemkem o rozloze 5599 m2.

Přízemí rodinného domu:
V přízemí rodinného domu je zařízená společná kuchyň s kapacitou až 25 osob, infrasauna s vlastní koupelnou, skladovací místnost a technické zázemí.

1. patro rodinného domu:
V 1. patře rodinného domu jsou k dispozici 4 samostatné pokoje, z nichž 3 mají vlastní koupelnu včetně toalety, dále je na chodbě další samostatná toaleta.

2. patro rodinného domu:
V 2. patře rodinného domu jsou k dispozici 3 pokoje, z nichž 2 mají vlastní koupelnu včetně toalety, dále je zde samostatná kuchyňka s terasou s výhledem na východ slunce, dále je zde vstup na volnou půdu.

Všechny pokoje jsou plně vybavené a současná kapacita všech pokojů je 28 lůžek + 2 dětské postýlky

Zahrada rodinného domu:
Zahrada kolem rodinného domu nabízí nepřeberné množství možností a zákoutí, je zde k dispozici prostorná, plně vybavená letní kuchyň, venkovní vyhřívaný bazén, dřevník, sklad, herna, garáž pro jedno auto, dětské pískoviště, kolotoč, samostatný altán, velké ohniště, jezírko, trampolínu, skladovací prostory.

Na tuto využitou a hezky upravenou a uzpůsobenou zahradu navazuje volný více než 2.200 m2 rozlehlý pozemek vhodný pří případnou další zástavbu rodinným domem.

Obec Hroubovice je malebná vesnička s přibližně 340 obyvateli a s vlastní hospůdkou v Pardubickém kraji nedaleko města Skuteč (6km), města Chrudimi (18km), města Pardubice (29km), města Hradec Králové (50km), hlavního města Prahy (130km). V okolí Hroubovic můžete najít přírodní rezervaci Anenské údolí, hrad Košumberk, zámek Nové Hrady, zámek Slatiňany, CHKO Železné hory a CHKO Žďárské vrchy, přehrada Seč a mnoho dalšího.

Prodej rodinného domu Hroubovice, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 520 m2, pozemek o velikosti 5599 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Chrudim, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, garáž, parkování, terasa, bazén, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Family house in Hroubovice for sale, more than 500 m2 of usable area and more than 5.555 m2 of land

We would like to offer you for sale an exceptional property, a family house located on the border of the Polabská lowlands and the Highlands in a beautiful and peaceful environment near the forest in the village of Hroubovice, which is perfect for relaxation and rest. A spacious family house with more than five hundred (500) meters of usable floor space with a summer kitchen, swimming pool, games room, garage, gazebo, fireplace, children's playground, private parking and a total land area of 5599 m2. Ground floor of the house: On the ground floor of the family house there is a furnished communal kitchen with a capacity of up to 25 people, an infrared sauna with private bathroom, a storage room and technical facilities. 1st floor of the family house: On the 1st floor of the family house there are 4 separate rooms, 3 of which have their own bathroom including a toilet, there is another separate toilet in the corridor. 2nd floor of the family house: On the 2nd floor of the family house there are 3 rooms, 2 of which have their own bathroom including a toilet, there is also a separate kitchen with a terrace overlooking the sunrise, there is also access to the open attic. All rooms are fully equipped and the current capacity of all rooms is 28 beds + 2 cots Garden of the family house: The garden around the family house offers a wealth of possibilities and nooks and crannies, there is a spacious, fully equipped summer kitchen, outdoor heated swimming pool, woodshed, storage, games room, single car garage, children's sandpit, carousel, separate gazebo, large fire pit, pond, trampoline, storage area. This well used and nicely landscaped and adapted garden is followed by a vacant plot of more than 2,200 m2 suitable for possible further development with a family house. The village of Hroubovice is a picturesque village with approximately 340 inhabitants and its own pub in the Pardubice Region near the town of Skuteč (6km), the town of Chrudim (18km), the town of Pardubice (29km), the town of Hradec Králové (50km), the capital city of Prague (130km). In the vicinity of Hroubovice you can find the Anenské údolí nature reserve, Košumberk castle, Nové Hrady castle, Slatiňany castle, the Iron Mountains and Žďárské vrchy protected landscape area, Seč dam and much more.

Základní info

Evidenční číslo:
21076
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Hroubovice, Chrudim
Cena:
24 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK, s poplatky

Plochy

Plocha pozemku:
5599 m2
Plocha užitná:
520 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet pokojů:
5
Počet NP:
3
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování, Zařízeno nábytkem, Balkon, Sklep, Garáž, Bazén, Terasa

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku