Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Rodinný dům s obrovským potenciálem, Zberaz - Sedlčany

4 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 278 m2
  • pozemek: 1314 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Okraj obce

Jedinečná nabídka pro milovníky prostoru a kreativity: Rodinný dům s obrovským potenciálem

Představujeme Vám exkluzivní příležitost k nabytí rodinného domu s neomezenými možnostmi úprav, který se nachází na velkoryse dimenzovaném pozemku o rozloze 1314 m. Tento objekt s aktuální dispozicí 3+1 je skutečným klenotem pro ty, kteří hledají prostor nejen pro bydlení, ale i pro realizaci svých snů a projektů.

Klíčové vlastnosti:
- Prostorná půda s potenciálem vytvoření dalších 3 ložnic a koupelny
- Velké sklepní prostory, ideální pro různé využití
- Užitná plocha domu nabízí flexibilitu pro individuální úpravy
- Soukromý vjezd s možností vytvoření izolovaného a bezpečného prostředí
- Pozemek 1107 m umožňuje další rozvoj a zahradní projekty
- Přízemí 118,20m2
- Půda 160m2

Popis nemovitosti:
Přízemí tohoto domu čeká na Vaši kreativní rekonstrukci a nabízí kuchyň, ložnici, jídelnu a obývací pokoj. Prostorná půda je připravena k transformaci na další obytné prostory, kde si můžete podle svých představ vytvořit až 3 ložnice a další koupelnu.

Lokalita:
Dům se nachází v lokalitě, kde je klid a soukromí na prvním místě. Zároveň je ale zajištěn snadný přístup k místním službám a dopravní infrastruktuře.

Potenciál nemovitosti:
Sklepy a půda nabízejí nevídaný potenciál pro různé využití - ať už jako dílna, ateliér, skladovací prostory nebo dokonce jako místo pro Vaše hobby.Ve fotografiích naleznete příklad jak by bylo možné využít půdní prostor a rozšířit tak dům o další místnosti.

Exteriér:
Velký pozemek přímo vybízí k vytvoření nádherné zahrady, kde si můžete vychutnat slunné dny nebo večerní posezení s přáteli a rodinou. Vybudování samostatného vjezdu zaručuje soukromí a bezpečí.

Investice do budoucnosti:
Tento rodinný dům představuje skvělou investici pro ty, kdo hledají nemovitost s vysokým potenciálem zhodnocení. Vzhledem k možnostem úprav a rozsáhlé ploše pozemku se jedná o ideální projekt pro individuální přizpůsobení a zvýšení hodnoty nemovitosti.

Vlastnictví a stav objektu:
Dům je k prodeji a ihned k nastěhování.
Nenechte si ujít šanci vlastnit tuto nemovitost s obrovským potenciálem. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku, abyste mohli sami ocenit jedinečnost této nabídky.


Začněte psát svůj příběh v domě, který je připraven se stát dějištěm vašich nejodvážnějších plánů a snů. Váš nový domov čeká jen na vás!

Prodej rodinného domu Sedlčany, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 278 m2, pozemek o velikosti 1314 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Příbram, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

A unique offer for lovers of space and creativity: A family house with huge potential We present to you an exclusive opportunity to acquire a family house with unlimited possibilities of modifications, which is located on a generously dimensioned plot of 1314 m. This building with a current layout of 3+1 is a real gem for those who are looking for space not only for living, but also for the realization of their dreams and projects. Key features: - Spacious attic with the potential to create a further 3 bedrooms and a bathroom - Large cellar spaces, ideal for various uses - The usable area of the house offers flexibility for individual adaptations - Private entrance with the possibility of creating an isolated and secure environment - The plot of 1107 m allows for further development and garden projects - Ground floor 118.20m2 - Land 160m2 Property description: The ground floor of this house awaits your creative renovation and offers a kitchen, bedroom, dining room and living room. The spacious attic is ready to be transformed into additional living spaces, where you can create up to 3 bedrooms and another bathroom according to your wishes. Location: The house is located in a location where peace and privacy come first. At the same time, easy access to local services and transport infrastructure is ensured. Real estate potential: Cellars and attics offer unprecedented potential for various uses - whether as a workshop, studio, storage space or even as a place for your hobby. In the photos, you can find an example of how the attic space could be used to expand the house with additional rooms. Exterior: The large lot directly invites you to create a wonderful garden where you can enjoy sunny days or evenings with friends and family. Building a separate entrance guarantees privacy and security. Investment for the future: This family home represents a great investment for those looking for a property with high appreciation potential. Due to the possibility of modifications and the large area of the plot, this is an ideal project for individual adaptation and increasing the value of the property. Property ownership and condition: The house is for sale and ready to move into. Don't miss your chance to own this property with huge potential. Contact us for more information and to arrange a viewing to appreciate the uniqueness of this offer for yourself. Start writing your story in a home that is ready to become the scene of your boldest plans and dreams. Your new home is just waiting for you!

Základní info

Evidenční číslo:
HZ147218
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Šafaříkova, Sedlčany, Příbram
Cena:
4 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně realitních a právních služeb
Stav:
Dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1314 m2
Plocha užitná:
278 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
3
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku