Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Rodinný dům 5+1 s garáží pro 3 auta

12 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 330 m2
  • zastavěná: 323 m2
  • pozemek: 1445 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Parkování

Exkluzivní nabídka prosluněného rodinného domu ve velmi žádané lokalitě obce Baška, části Kunčičky u Bašky. Dům svou polohou a situováním většiny oken na jižní stranu nabízí během dne krásnou hru se světlem, z terasy je výhled přímo na královnu Moravskoslezských Beskyd Lysou horou a na Smrk.
Dům má dvě podlaží s tím, že v přízemí z chodby vcházíme do otevřeného prostoru se schodištěm vedoucím do patra, po pravé straně máme velikou pracovnu, po levé straně WC pro hosty, dále uzavíratelnou část s šatnou vedoucí chodbičkou, ve které máme vstup po levé straně do koupelny s WC, vanou a sprchovým koutem a na samém konci chodby se vstupem do ložnice s francouzským oknem směrem na zastřešenou terasu.
Jakmile se dostaneme z zpět ke schodišti, o kousek dále po levé straně leží obývací pokoj s krbem a jídelnou, ze kterého lze projít do kuchyně, do té se každopádně člověk dostane také chodbou hned naproti vstupní hale, ještě před samotnou kuchyní naleznete výklenek s plynovým kotlem a výlevkou, po pravé straně od výklenku máme průchod do garáží, který slouží jako prádelna a spížka. Stejně jako v ložnici, kuchyně i obývací pokoj mají francouzská okna.
V patře jako první máme po pravé straně druhou koupelnu s WC, uprostřed se nachází podkrovní šatna s menším pokojem a následně poslední větší pokoj.
Na pozemku je osázená okrasná zahrada, dále zpevněná parkovací plocha před garážemi a bránou s pojezdem.
Dům je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem, část přízemí má vodní podlahové vytápění a zbytek domu je vytápěn radiátory. Střecha je pálená taška. Veškerá občanská vybavenost obce je jednou z dalších výhod tohoto domu.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, máte-li bližší dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Pro potenciální zájemce nabízíme možnost zajištění financování, případně také montáže a obstarání celého servisu k instalaci fotovoltaické elektrárny či tepelného čerpadla včetně dotace.
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Inzerent zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněn uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Prodej rodinného domu Baška, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 330 m2, pozemek o velikosti 1445 m2, se zastavěnou plochou 323 m2, a zahradou 1122 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Frýdek-Místek, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, terasa, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V.

Exclusive offer of a sunny family house in a very desirable location of the village of Baška, part of Kunčičky u Baška. The house with its location and the positioning of most of the windows on the south side offers a beautiful play with light during the day, from the terrace there is a view directly on the queen of the Moravian-Silesian Beskydy Mountains Lysá hora and Spruce. The house is currently occupied by persons without legal grounds, therefore the price is listed at 9.8 million instead of 12.8 million, with the court having issued a preliminary injunction order whereby inspections of the house will be carried out in connection with its sale. The house has two floors, with the ground floor entrance from the hallway into an open space with a staircase leading to the first floor, a large study on the right side, a guest toilet on the left side, a further enclosed area with a cloakroom leading down a corridor, in which there is an entrance on the left side to a bathroom with toilet, bath and shower and at the very end of the corridor an entrance to a bedroom with a French window leading onto a covered terrace. Once we get from the back to the staircase, a little further on the left side is the living room with fireplace and dining room, from which one can pass to the kitchen, in any case, one can also get to it through the corridor just opposite the entrance hall, before the kitchen itself you will find an alcove with a gas boiler and a sink, on the right side of the alcove we have a passage to the garage, which serves as a laundry room and pantry. Like the bedroom, the kitchen and living room have French windows. Upstairs, first we have a second bathroom with toilet on the right side, in the middle there is a loft closet with a smaller room and then the last larger room. On the property there is a planted ornamental garden, as well as a paved parking area in front of the garage and a gate with running gate. The house is heated by a condensing gas boiler, part of the ground floor has underfloor water heating and the rest of the house is heated by radiators. The roof is baked tile. All the amenities of the village are one of the other advantages of this house. We also have a video taken by drone, however the footage of the house is from 2017 when we had previously sold it successfully. The price quoted is negotiable. If you are interested in this offer, if you have further questions, please do not hesitate to contact us. For potential buyers, we offer the possibility of securing financing.

Základní info

Evidenční číslo:
23004
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Kunčičky u Bašky, Baška, Frýdek-Místek
Cena:
12 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
1445 m2
Plocha užitná:
330 m2
Plocha zastavená:
323 m2
Plocha zahrady:
1122 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž, Parkování, Terasa, Zahrada

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku