Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

REZERVACE. Prodej bytu 1,5kk (31m2), sklep (6,3m2), Grafická - Neugraf, Smíchov

6 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Skeletová
  • 31 m2
  • 3. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Novostavba

REZERVACE. Zcela nový byt 1kk s rozšířenou dispozicí 1,5kk (oddělená spací část) s prostorným sklepem, s možností využívání střešní terasy s posezením a neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy v moderním nadčasovém pojetí v projektu Neugraf, v mimořádné lokalitě a zároveň klidné rezidenční čtvrti oblíbeného Smíchova, přesto pár minut od centra.

Projekt Neugraf přináší koncept moderního, evropského bydlení. Základem je moderní uzavřený areál, jehož součástí je dvoupatrová recepce a nepřetržitá ostraha objektu. Neugraf v sobě ukrývá spojení stylové architektury s novodobými bytovými prvky, jejichž součástí jsou prostorné a velké střešní terasy plné zeleně s unikátními výhledy na panorama Prahy s možností letního posezení, případně místem pro barbecue s přáteli, kde každý den zapadá slunce nad Prahou, a kde najdete vnitřní klid v rušném městě. Celý projekt se nese v syrové eleganci navazující na industriální minulost budovy.

K dispozici je parkovací stání s možností dobíjení elektromobilu, 24/h recepce s ostrahou, soukromé wellness, terasovitá střecha, vnitřní zahrada plná zeleně, kavárna, společná prádelna a coworkingové centrum.
Dispozice zahrnuje vstupná chodbu, otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní a spací částí. Koupelna se sprchovým koutem.

Nadčasové vybavení podtrhuje vysokou úroveň bydlení. Dubová podlaha, velkorysá, velkoformátová dřevěná okna s izolačními skly, elegantní dveře, moderní koupelna s velkoformátovými obklady a keramickou matnou dlažbou, dřevěné plné, bezfalcové dveře, jednokřídlé bezpečnostní vstupní dveře, klimatizace, rekuperace, ovládání domácnosti přes LCD panel, kamerový zabezpečovací systém napojený na recepci objektu, bytový videotelefon. Velmi nízké provozní náklady 2 863,-/měsíc

Mimořádná poloha bytové rezidence Neugraf v ulice Grafická na pražském Smíchově nabízí pestrou občanskou vybavenost - restaurace, trendy bistra, bary obchody na dosah, nechybí divadla, kavárny, hudební kluby a jim podobná zařízení. Sportovní vyžití nabízejí sportovní kluby, spolky, hřiště, ale i zelené plochy, mezi které jednoznačně patří Mrázovka, Park Sacré Coeur a Husovy sady v minutové vzdálenosti od rezidence.
Spojovací lávka přímo z obchodního centra Nový Smíchov vede do parku Sarcé Coeur, přes který dojdete až do NEUGRAFu.
Výtečná poloha zajišťuje mimořádně výhodné dopravní spojení a napojení ve všech segmentech dopravy (metro, tramvaj, bus, napojení na Pražský okruh, výjezd na letiště Václava Havla apod.).

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v moderních bytových rezidencích v atraktivní lokalitě.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem budovy) ID nemovitosti HMA1783-0001.

Prodej bytu 1+kk Praha 5, Smíchov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 5 podlaží, o ploše 31 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 1+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici sklep, výtah, zařízeno nábytkem.

Apartment for sale 1.5kk (31m2), cellar (6.3m2), Grafická - Neugraf, Smíchov

Brand new 1 bedroom apartment with an extended layout of 1.5 bedrooms (separate sleeping area) with a spacious cellar, with the possibility of using a roof terrace with seating and unrepeatable views of the Prague skyline in a modern timeless concept in the Neugraf project, in an extraordinary location and quiet residential area , yet a few minutes from the center. The Neugraf project brings the concept of modern, European living. The basis is a modern closed area, which includes a two-storey reception and round-the-clock security. Neugraf hides a combination of stylish architecture with modern residential elements, which include spacious and large roof terraces full of greenery with unique views of the Prague skyline with summer seating, or a place for barbecue with friends, where the sun sets over Prague every day, and where you will find inner peace in a busy city. The whole project is carried in a raw elegance following the industrial past of the building. There is a parking space with the possibility of recharging an electric car,24-hour reception with security, private wellness, terraced roof, inner garden full of greenery, cafe, shared laundry and coworking center. The layout includes an entrance hall, open concept living room with kitchen, two bedrooms, two bathrooms, one with a bathtub. Chamber. Parking space, cellar. Timeless furnishings underline the high standard of living. Oak floor, generous, large-format wooden windows with insulating glass, elegant doors, modern bathroom with large-format tiles and ceramic matt tiles, wooden solid, rebate-free doors, single-leaf security entrance door, air conditioning, recuperation, home control via LCD panel, camera security system connected at the reception of the object, home videophone. Very low operating costs 2,863 / month The extraordinary location of the Neugraf residential residence in Grafická Street in Smíchov, Prague, offers a variety of civic amenities - restaurants, trendy bistros, bars, shops, theaters, cafes, music clubs and more. similar devices. Sports activities are offered by sports clubs, associations, playgrounds, but also green areas, which clearly include Mrázovka, Sacré Coeur Park and Husovy sady within a minute distance from the residence. The connecting footbridge directly from the Nový Smíchov shopping center leads to the Sarcé Coeur park, through which you can walk to NEUGRAF. The excellent location ensures extremely convenient transport connections and connections in all transport segments (metro, tram, bus, connection to the Prague ring road, exit to Václav Havel Airport, etc.). An interesting investment opportunity ensuring a long-term stable return, due to the strong demand for Czech and foreign clients for rental apartments in modern residential residences in an attractive location. Energy performance of the building: G (not communicated by the building owner)

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1783-0001
Typ:
Byty, 1+kk prodej
Adresa:
Grafická, Praha 5, Smíchov, Praha
Cena:
6 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha užitná:
31 m2
Plocha sklepa:
6 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
5
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku