Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

Pronájem samoobslužný skladovací areál, 1376 m2, Praha 4, Libuš

250 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Skladovací prostory

Nabízíme k pronájmu samoobslužné sklady (783 m2) s obslužným prostorem dvoru, příjezdovou komunikací (400 m2) a prostorné kanceláře (193 m2) na Praze 4, Libuš v komerčním areálu Pemar.

K dispozici je 5 oddělených kancelářských místnosti, recepce, a skladovací prostory (5 dílčích skladů a 1 větší skladovací hala). V budově najdete společné prostory (chodby, rampy, schodiště), samostatné WC, sprchový kout, prostornou kuchyňku.

Příslušenství skladu zahrnuje regály (nosnost 3t), buňka (1t), sloupec (6-12t). Najdete zde přes 1000ks paletových míst pro EUR palet. Dále váhy s nosností do 200kg, a do 1000kg, VZT ručně vedený elektrický duplex do 1,6m, VZV elektrický 3 kolka triplex do 6 m do 1 t, VZV plynový kabina venkovní duplex do 1,6 t, ručně vedený nízkozdvižný vozík, 2 x nabíjecí stanice eklektických VZV. Sklady nejsou vytápěny. Součástí areálu velká trafostanice PRE.

Sklady mají skosená stropní okna, která poskytují spousty denního světlo, tedy velká úspora použití umělého osvětlení. Vysoké stropy, ve skladu A 3,8m a ve skladu B až 8m.

Kanceláře se nacházejí nad sklady ve stejné budově, a jsou momentálně vybaveny nábytkem, který může být odvezen na přání. Ke kancelářím náleží vlastní kuchyňka, toalety, šatna. Také zkosená stropní okna dopřávající bohatství denního světla.

Samostatný kotel na topení, samostatné měření všech energií. Průchod ke kancelářím přes společné prostory. Dále skvělá dopravní dostupnost MHD, v ceně parkovací stání přímo v areálu s uzamykatelnou bránou. Parkování přímo v areálu a blízkém okolí bez modrých zón.


Energie: 52,000 Kč/měs + DPH, zabezpečení 1000 Kč/měs, popelnice (dle vlastní potřeby) cca 5000 Kč/pololetí


K dispozici ihned.


PENB - G (nedodáno majitelem)
ID nemovitosti SAS0021-0001.

Pronájem skladu Praha 4, Krč, stav je uveden jako dobrý, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 976 m2, a mnohem více na, Sklady Praha 4.

Self-service storage area for rent, 976 m2, Prague 4, Libuš

We offer for rent self-service warehouses (783 m2) and spacious offices (193 m2) in Prague 4, Libuš in the Pemar commercial area. There are 5 separate office rooms, reception, and storage areas (5 partial warehouses and 1 larger storage hall). In the building you will find common areas (corridors, ramps, stairs), a separate toilet, a shower, and a spacious kitchen. Warehouse accessories include racks (capacity 3t), cell (1t), column (6-12t). Here you will find over 1000 pallet spaces for EUR pallets. In addition, scales with a load capacity of up to 200 kg and up to 1000 kg, VZT manually guided electric duplex up to 1.6 m, VZV electric 3-wheel triplex up to 6 m up to 1 t, VZV gas cabin outdoor duplex up to 1.6 t, manually guided low-lift truck, k 2 x charging stations for eclectic VZVs. The warehouses are not heated. A large PRE substation is part of the area. The warehouses have slanted ceiling windows that provide lots of daylight, thus a big saving in the use of artificial lighting. High ceilings, in warehouse A 3.8m and in warehouse B aw 8 m. The offices are located above the warehouses in the same building, and are currently furnished with furniture that can be taken away on request. The offices have their own kitchen, toilets, and a dressing room. Also slanted ceiling windows allowing for an abundance of daylight. Separate boiler for heating, separate measurement of all energies. Passage to offices through common areas. Furthermore, excellent public transport accessibility, including a parking space directly in the area with a lockable gate. Parking directly on the premises and in the immediate vicinity without blue zones. Energy: CZK 52,000/month + VAT, security CZK 1,000/month, dustbin (according to own needs) approx. CZK 5,000/month Available immediately.

Základní info

Evidenční číslo:
SAS0021-0001
Typ:
Komerční nemovitosti, Skladovací prostory pronájem
Adresa:
Libušská, Praha 4, Krč, Praha
Cena:
250 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
976 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku